Wpisy 3 922 831 – 3 922 930
3 sierpnia 2020 14:35 → 3 sierpnia 2020 18:27, 100 wpisów
Witajcie
Zbigniew
Forsami witaj dziękuję za kwiaty
Dlaczego makler rano był taki nerwowy ? Coś tam pisał o Sebastianie ?
Mini zagram dziś i Lotto z Plusem na trzy losowania jest kumulacja w Lotto to pasuje mi te 4 Miliony do portfela
Mam 3/5 jest moc
Ja nie mam takiego dużego portfela wystarczy mi 200000 tysięcy
Ja to właśnie rano widziałam A teraz dopiero weszłam bo wróciłam zpracy
Śledzi27
stanley-58 typował(a) za 10 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 48230 i trafił(a) 1250 zł
Gosia
A czy ja z czterech piątek i jednej siódemki mogę zrobić cztery szóstki ale to mi trzy liczby wolne zostaną E myślałam że mam dobry pomysł
Pralka mi gra jakaś muzykę czy nie mogą wymyślić takich żeby pranie same wieszaly ?
kniazPijak typował(a) za 24 zł w Keno na losowanie nr 924742 i trafił(a) 3000 zł
Gosia kiedyś też tak szło grać końce 1,3,5,7,9 ale to na jakiś czas coś wchodzi
3 922 864. zgrywus prawda pod warunkiem ze jego liczby wchodza i wygrywa
Krasnalka.
""co to za zielone chmury ???""
.
grubsza warstwa chmur, potencjalne opadu deszczu
.
grubsza warstwa chmur, potencjalne opadu deszczu
Witajcie
Niskie ciśnienie pada cały dzień dzisiaj raz mniej raz więcej
Ale że osy mają własne rowery ? ?
A to przypadkiem nie są... szerszenie?
Trochę to za duże na osę.
Trochę to za duże na osę.
Waldus nie śpisz ?
Makler, zwracam się z uprzejmą prośbą o zaakceptowanie tych zestawów na 50 losowań.

Makler, masz przemiła pozdrowienia z życzeniami sukcesów w walce o miliony.
Osa zwana gliniarzem zrobiła sobie takie gniazdo na półce za ksiazkami w środku tych kokonów były sparaliżowane pająki którymi zywily się larwy 

Przepraszam, gady, plazy i owady to nie moja specjalność. Psy, koty , lwy , tak .
Waldus jak myślisz czy 48 może być po raz trzeci ?
Waldus dziękuję
Kupowałem 2 razy po 4 zakład mini .Kolektorka skrzętnie dołożyła kod loteriady. Poprosiłem o kolejne 4 zakłady. Znów kod schowala pod lade .I znów poprosiłem o kolejne 4 zakłady. Kod powędrował pod lade. - Czy ma mi pani cos do poeiedzenia ? - Wysokich wygranych - odparła. - Życzę pani by wszystkie kody, które pani zatrzymała zostały wylosowane. - Zawstydzila się, dając mi około 100 kodów. Każdy kod skrzętnie potargalem , proszac by je wyrzuciła do kosza.Ul.Koscielna 18, kolektura marki Lotto.
To w mapach widzisz ?
To 47 48 49 50 79
Gosia witam wieczorowo

U mnie osy mieszkają z rowerami w altance