Wpisy 3 922 282 – 3 922 381
2 sierpnia 2020 19:34 → 2 sierpnia 2020 20:52, 100 wpisów
Magda żebyś potem nie płakała oraz masz szansę puścić chociaż jeden zakład
Pachną mi jakieś kwiaty na balkonie ale to od sąsiadów pewnie
dlatego nap;isałem ze emeryci w polsce wszyscy powini miec godziwe emerytury zeby mogli sobie na starość na wszystko pozwolić np. na kupienie dobrych leków, czy czegos do zjedzenia, niepowinni placić podatków i niepowini nigdzie juz wiecej pracowac, w te miejsca pracy powini byc zatrudniani młodzi ludzie własnie którzy kiedys tez beda emerytami,i tez beda musieli jakos żyć, rzad idzie zła droga , nie ta co powuinien, ulgami roznymi chca przyciagnac młodych polaków z zagranicy niestety modzierz nie jest glupia i tyu nie wróci no chyba ze tylko po żeczy
Gocha, ale mi odbiło .Raz dziennie przez 5 minut można palić głupa , tylko nie przekraczać limitu
dobra ale teraz juz koniec o pracy , zarobkach i innych takich zeczach teraz przejdzmy do liczb,i gier liczbowych, to kto dzisiaj wygrywa w multika te 5/5 czy 10/10 w multiku i kktoo lapie te 5/5 w mini lotku?
model89 bym się cieszyła z tego co mam a nie tyle wysyłać kuponów i potem kiszka
3 922 291. model89
ja tez dzisiaj nic niegram w realu,a od jutra moe tylko jakiś mini lotek ,co by za duzo nie stracic a coś moze i zyskać jesli sie uda cos i ustrzelić dawno nietrafuiłem nic w mini lotku, moze jutro sie uda
krasnalek dziś wygrasz bo zrobiłaś od multika przerwe a ,że promocja będziesz miała podwójne sczęście
Była tam jednostka wojskowa .Czyste, ładne , wesołe miasto. Kilku wspaniałych kolegów, bardzo uzdolnionych muzycznie.
dobra 4 w multi zagrane jak nie wygram niczego to pier.dziele to juz mi sie nie chce w to grac
Sąsiadka urodziła dwóch chłopców bliźniaków .Wiecie jakie im nadała imiona ?
powinno byc tak ze dziecko jak dorosnie do 3,4 lat same wybiera imie
ciekawe czy np. dwóch chlopcow moze sie tak samo nazywac w jednej rodzinie dodatkowo blizniaki
krasnalek no byla taka tradycja ze geny ojca przechodzily na syna
moj pradziadek miał na imię Józef jego syn też był Józef i mój ojciec też Józef
Angierski jak byś nazywał swoje dziecko do ukończenia 18 lat? Burek
synek cały czas a rówieśnicy czy pani w przedszkolu też synek by się zwracali
nie to zalozmy by bylo imie od rodzicow jako drugie, a pierwsze sam sobie wybiera
a może niech se jeszcze dziecko wybierze płeć jak dorośnie a dopiero potem imię
no mowie imie na chrzscie to drugie i do czasu kiedy dziecko urosnie to wybierze samo
dzieki przeszlosci jestesmy w takim stanie jak teraz
czyli wygladem, charakterem, umyslem jako obraz przeszlosci
czyli wygladem, charakterem, umyslem jako obraz przeszlosci
przyszlosc to nie wiadomo co, moze byc lepsza gorsza to dopiero sie okaze
Gosia jak u Ciebie wieje to za godzinę u mnie trzeba kwiaty z balkonu zdjąć na dół i leżaki schować bo będą mokre
ogolnie automat spisuje sie jak ktos bedzie chcial to niech napisze
20 minut grania i jak trafi 5/5 to wygrywa, trafia raz czesciej raz rzadziej
czy warto ryzykowac to nie wiadomo
czy warto ryzykowac to nie wiadomo
Angierski
Jak dobierasz liczby ?
Jak dobierasz liczby ?
ano
jak masz ulozone liczby najczestsze po kolei od pierwszej
np.
3, 27, 12..... to potem budujesz system gdzie pierwszym najczestszym przypisuje najwiecej wystapien w systemie
np.
3,27,12,25,58
3,27,12,64,69
3,27,12
3
itp
np.
3, 27, 12..... to potem budujesz system gdzie pierwszym najczestszym przypisuje najwiecej wystapien w systemie
np.
3,27,12,25,58
3,27,12,64,69
3,27,12
3
itp
Angierski i to na Multi też działa czy tylko na keno ?