Wpisy 3 922 155 – 3 922 254
2 sierpnia 2020 16:38 → 2 sierpnia 2020 18:41, 100 wpisów
3 922 152. tomi77 2020-08-02 (16:37) Koło Marek
Nie gram aż do wtorku.. Niech to będzie za zatem czegoś dobrego... I do wtorku 0 alko
Tomi a od środy ile fabryka dała.
Nie gram aż do wtorku.. Niech to będzie za zatem czegoś dobrego... I do wtorku 0 alko
Tomi a od środy ile fabryka dała.
mrowka faraona typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 924502 i trafił(a) 510 zł
wiecej jest takich ludzi co nie wyslali a im najlepsze numery na ktore grali moze i przez cale zycie wlasnie wypadly
znam duzo takich przypadkow, konsekwencja i granie ciagle to podstawa
znam duzo takich przypadkow, konsekwencja i granie ciagle to podstawa
i na pewno zdazy sie sytuacja ze trafie zalozmy 9/10 albo 5/5 w plusie i nie puszcze
Angielski witaj podaj że trzy liczby na wieczór poproszę'
Dodano losowanie nr 48 000 Szybkie 600
witajcie czy ktoś wie czy dzisiaj jest handlowa niedziela?
W miejscowości Nawojowa padła wygrana 107 347,90 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Międzyzdroje padła wygrana 107 347,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Bolesławiec padła wygrana 107 347,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Tomice padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
dzisiaj można zrobić zakupy w żabce, małpce, kreciku czy innym zwierzaczku
3 922 183. zgrywus dzieki ale umnie takich sklepów niema, niestety chodzi mi głownie o biedronke
Arczi dziś nie jest handlowa niedziela
3 922 185. zgrywus i o to mi chodziło własnie ale juz wiem wszystko znalazłem juz handlowe i nie handlowe dni na cały rok
ale dziekuje tez CI za zainteresowanie sie moim pytaniem
ale dziekuje tez CI za zainteresowanie sie moim pytaniem
Biedronka dziś odpoczywa arczi .
3 922 186. Biedroneczka1977 witaj tak juz wiem, czyli niebedzie lodów, ani mleka
pozostaje wodza z kranu ze zwiazkami chemicznymi i rdza
Pracuje w handlu ale w małym sklepie I nigdy w niedzielę , a tamta sieć Biedra to dziś zamknięta
Tak myślałam że lodów szukasz arczi
ale to nic, obejdzie sie , jutro sobie kupie, no chyba ze jutro cos moze wygram, w mini lotka to pojoutrze kupie sobie skrzynke lodów
Jeśli masz z domu śmietanę kremówkę i masę krówkowa w puszce to wystarczy śmietanę ubić dodać masę krówkowa do zamrażalnika i za godzinę masz lody
Arczi tam gdzie mieszkasz to taka mała miejscówka że Zabki nie ma ?
3 922 194. Biedroneczka1977 dziekuje za przepis ,ale nieposiadam w domu takich produktów, ale dobrze wiedziec jak mozna to zrobić, dzisiaj zadowole sie kislem truskawkowym tak moje miasteczko jest małe, iumnie niema takich dyskontów typu zabka, kropka, itesco np, , umnie tylko jest biedronka, dino, oskar, i lewiatan i wiekszosc to sklepy prywatne,ale za to jest 4 zaklady pogrzebowe, 4 apteki, 5 banków,
biedroneczka 1977 w mojej miejscowosci według danych z 30czerwca 2019roku- Liczba mieszkańców: 5 124 osoby, reszta na zachodzie
Ale po co pytasz zakłady pogrzebowe ?
Gosia Witaj
Ja mieszkam na wsi ale to gmina pod Poznaniem na koniec 2017 roku było 17 741 mieszkańców głównie to ludzie z Poznania się przeprowadzili .
nie wiem jak u was u mnie będzie jeszcze dziś padać idzie z czech i z niemiec
Teraz taka moda mieszkać na wsi pracować w mieście
V mnie ciepło ale słońce się schowało
3 922 204. Biedroneczka1977 2020-08-02 (17:38)
Ale po co pytasz zakłady pogrzebowe ? nie nie ppytam o zaklady pogrzebowe tylko pisze ze umnie w takim małym miasteczku jest tyle tych zakladów otwartych,
zas w miescie obok, gdzie mieszka tu jeden z graczy w oddalonym odemnie okolo 15km miescie w świdnicy sa juz żabki tesco, kafland,reley- momnroe, itd umnie nie ma takich sklepów, moja miejscowosc się rozbudowuje, ale zbyt pomału to jesty mała miejscowosc ale z duzym wewezłem kolejowym, a w okolo jest duzo wiosek, i inych miejscowosci,
Ale po co pytasz zakłady pogrzebowe ? nie nie ppytam o zaklady pogrzebowe tylko pisze ze umnie w takim małym miasteczku jest tyle tych zakladów otwartych,
zas w miescie obok, gdzie mieszka tu jeden z graczy w oddalonym odemnie okolo 15km miescie w świdnicy sa juz żabki tesco, kafland,reley- momnroe, itd umnie nie ma takich sklepów, moja miejscowosc się rozbudowuje, ale zbyt pomału to jesty mała miejscowosc ale z duzym wewezłem kolejowym, a w okolo jest duzo wiosek, i inych miejscowosci,
3 922 206. Gosia__77 witaj
Dlaczego raz duuuze forum jest... A większość mini25 pewniak nie dziękujcie
10,297osób liczba ludnosci w mojim miasteczku była 2018 roku , w roku 2019 juz tylko 5,124osoby pomniewaz reszta wyjechała na zachód, i tu wpada tylko na wakacje, a czesc odeszła do św. Piotra, i dlatego tak bylo do 2019roku jak jest teraz to niemam danych ale jest widac chyba wiecej, bo sa tez w kolo ukraince sie krecą a misteczko coraz bardziej sie rozbudowuje w sensie domków jednorodzinnych, powstaja nowe osiedla, ale niema zbyt wielu fabryk, i zakladów pracy gdzie by mozna było znalesc jakies zatrudnoienie
To faktycznie mało ludzi mieszka , pewnie też dlatego że pracy nie ma to młodzi wyjechali
Gosia mąż Tobie piątkę wysłał ? Na chybił czy sam kreślil ?
3 922 218. Biedroneczka1977 tak jak najbardziej, moji wszyscy znajomi którzy niemogli tu znalezc pracy wyemigrowali z pollski za praca i nikt tu niechce wracać, sa tu tylko ci co maja tu jakas prace i ci co choruja na jakies tam choroby, reszta za granica siedzi i pracuje, bo tu niema pracy dla polaków, pomimo ze sa zaklady z wieloletnia tradycja ,ale tu sie stawia głownie na tania siłe robocza z za Buga, dla polaków niema pracy, wola ukraińców moja miejscowosc ma uprawnienia miejsko gminne, a xco do wsi co pisze model89 to sie tez i zgadzam
Kody Loteriady są przechwytywane z lotto.pl nad wyraz precyzyjnie

Mewa jeszcze nie jest narazie pochmurno już słońce do ok 16.00 świeciło a i to za chmurką ale pot się z człowieka leje to wiem ,że bęsmdzie padać siedziałam na balkonie to woda się ze mnie lała
Biedroneczko mąż mi wysłał na swoje liczby 5/5
Mewa będzie lało jeszcze może pod wieczór troche pócźny
Biedroneczko mąż mi wysłał na swoje liczby 5/5
Mewa będzie lało jeszcze może pod wieczór troche pócźny
Moi dziadkowie mieszkają na wsi .Piękna wieś.Piekne domy.Dwoch wujków po sąsiedzku .Mam miłe wspomnienia z wakacji na wsi.Praca w polu, targi, kościół , dyskoteki .Bardzo mili ludzie , koleżanki i koledzy .
3 922 221. model89 nic z tego niewróca kiedys zapytałem kilkua osob swojich mlodszych kolegów czy zamierzaja tu wrócić z emigracji tio powiedzieli mi ze rozwarzaja taka mozliwosc a le tylko wtedy jesli beda tu zarabiac miesiecznie po 7 tys. na reke, niestety rzad polski oferuje od 2021roku na reke 2,800zł, czyli polacy jeszcze długo nie wróca tutaj,za mało rzad oferujenikt z pracujacych na emigracji nie chce pracować w polsce za mniej niz 5, tys, zł, ja zebym miał zdrowie to bym tu ani minuty nie siedział tylko dawno juz bym z tad wyjechał gdzies tez na zachód na emigracje, ale niestety nie da rady
arczibalik rząd oferuje najniższą krajową a pracodawca może dać więcej
Dlaczego ? Polska jest nowoczesnym krajem.Caly świat nam zazdrości .
Ja zarabiam prawi 7000 zł na rękę.Zona 2800 i jeszcze 1500 z 500 plus .
Krasnalek
Dziadkowie i rodzice na emeryturach , jeszcze dorabiają .3500 emerytury i 2600 z pracy ,na jedną osobę .
Każda gra to taki sam los jak kaskada ,tylko w kaskadę nie może być dwóch głównych wygranych .Wygrane są planowane .
ja całe życie zarabiałam najniższą bo się bałam że sobie nie poradzę gdzieś indziej
ale jak miarka sie przebrała to zmieniłam branżę i jestem bardzo zadowolona z pracy i poborów
ale jak miarka sie przebrała to zmieniłam branżę i jestem bardzo zadowolona z pracy i poborów
do polski chca wrócić tylko ci co juz sie tam podorabiali co maja ful kasy i co juz niemoga tam pracować, oraz osoby strsze,
krasnalek witaj tak to prawda pracodawca moze dac wiecej, ale ja jeszcze np. takiego pracodawcy niespotkałem który by chciał dac pracownikowi wiecej niż np ta najnizsza krajowapracodawcy na oogól zawsze stasraja sie dac ta najnizsza , chyba z pracownik juz dlugo uniego pracuje to podnosza cos tam minimalnie, zeby pracownik od niego nie odszedł z pracy , i trzeba zawsze pamietac ze pracownik jest tylko p pracownikiem, i do poki jest zdowy to trzeba go wykorzystac na maxa dopóki nie padnie, a jak padnie to wymienic go na mlodszego zdrowszego, bo tu nielicza sie ludzie tylko liuczy sie biznes fuirmy i słupki sprzedarzowe produktó produkowanych w firmach, człowiek to jest taki tylko mały trybik w maszynie,zepsuje sie to wymienia sie go na inny, tu jest wszystko tak zrobione aby biznes sie krecił, niewazne jak ale aby były zyski, a pracownicy to tylko niewolnicy za tzw. miske ryzu
krasnalek witaj tak to prawda pracodawca moze dac wiecej, ale ja jeszcze np. takiego pracodawcy niespotkałem który by chciał dac pracownikowi wiecej niż np ta najnizsza krajowapracodawcy na oogól zawsze stasraja sie dac ta najnizsza , chyba z pracownik juz dlugo uniego pracuje to podnosza cos tam minimalnie, zeby pracownik od niego nie odszedł z pracy , i trzeba zawsze pamietac ze pracownik jest tylko p pracownikiem, i do poki jest zdowy to trzeba go wykorzystac na maxa dopóki nie padnie, a jak padnie to wymienic go na mlodszego zdrowszego, bo tu nielicza sie ludzie tylko liuczy sie biznes fuirmy i słupki sprzedarzowe produktó produkowanych w firmach, człowiek to jest taki tylko mały trybik w maszynie,zepsuje sie to wymienia sie go na inny, tu jest wszystko tak zrobione aby biznes sie krecił, niewazne jak ale aby były zyski, a pracownicy to tylko niewolnicy za tzw. miske ryzu
Wczoraj zarejestrowałem 11 kodów loteriady .Każdy z nich rozpoczynał się od 477.Czy Wy też tak mieliście ? Dzisiaj kolejne 5, od 977, ale to każdy od 977..
Popatrz jakaialem przerwę od 2013 r.Dzisiaj pierwszy raz od trzech lat wszedłem na czat , i już takie powitanie .
arczibalik tu się nie zgodzę z TOBĄ
na własnym przykładzie
teraz zarabiam ponad 3 tysie na rękę z premią
jak robię dodatkowo soboty lub niedziele to mam płacone razy 2
i to nie jest obowiązkowe
L4 idę jak jestem chora bo nie można u nas w firmie być choremu i jeszcze nikt nie wyleciał a są tacy co chodzą co miesiąc (nie mają premii )
na własnym przykładzie
teraz zarabiam ponad 3 tysie na rękę z premią
jak robię dodatkowo soboty lub niedziele to mam płacone razy 2
i to nie jest obowiązkowe
L4 idę jak jestem chora bo nie można u nas w firmie być choremu i jeszcze nikt nie wyleciał a są tacy co chodzą co miesiąc (nie mają premii )
3 922 241. model89 2020-08-02 (18:13) Toruń
Dziadkowie i rodzice na emeryturach , jeszcze dorabiają .3500 emerytury i 2600 z pracy ,na jedną osobę .
gdzie tak jest? bo um nie tak niewma, co prawda emeryci co niektórzy dorabiaja sobie to prawda, ale nie az takie pieniadze, zreszta pytanie ilu emerytów ma takie wysokie emerytury i gdzie im placa takie dodatkowe pieniadze, moze to sa osoby w sektorze i branzy biurowej, byli policjanci,żołnierze ksiegowi i inni , to tak, bo w osoby pracujace w przemysle produkcyjnym napewno niemaja takich wynagrodzeń miesiecznych,za prace czy tez i emertur, to tylko ci maja co nigdy sie nieskaklali uczciwa i mordercza praca na produkcji ,
gdzie tak jest? bo um nie tak niewma, co prawda emeryci co niektórzy dorabiaja sobie to prawda, ale nie az takie pieniadze, zreszta pytanie ilu emerytów ma takie wysokie emerytury i gdzie im placa takie dodatkowe pieniadze, moze to sa osoby w sektorze i branzy biurowej, byli policjanci,żołnierze ksiegowi i inni , to tak, bo w osoby pracujace w przemysle produkcyjnym napewno niemaja takich wynagrodzeń miesiecznych,za prace czy tez i emertur, to tylko ci maja co nigdy sie nieskaklali uczciwa i mordercza praca na produkcji ,
skorcz2020 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 924525 i trafił(a) 1250 zł
ja całe zycie na produkcji 28 lat na żelazku a teraz branża spożywcza
3 922 248. krasnalek 2020-08-02 (18:21) Białystok
ok mozesz i sie niezgodzoić zemmna ja to szanuje, tez, ale pi to coo piszesz to tez i moze i byc prawda , z tym sie tez zgodze ja wiem ze sa i tez takie stanowiska ze mozesz i zarobic te 3tys z premia , ale jesli bedziesz codziennie w pracy bez dnia chorobowego , to sie tez i zgodze, bo umnie w bylym zakladzie tez tak bylo gdzie pracowałem ostatnio, jesli i była premia, co do nad godzin to nigdy tego niebyło bo był system 4 brygadowy z 1 dniem tylko wolnym w tygodniu, ale zarobki niebyły 3 tys tylko 2,5tys, a potem był kryzys nagle i w koprporacji zarobki spadły na produkcji do 1500zł na reke,ale to bylo w roku 2012 kiedy jeszcze pracowałem tam,poznie juz niewiem bo tam niepracowałem, ze wzgledów zdrowotnych zostałem zwolniony, ale moji koledzy i kolezanki nadal tam pracuja i mowia ze wcale nie jest tak wesoło jak sie mowi w TV, wiadomo ze sa tez i takie zaklady ze ludzie tak moze i tak maja teraz w obecnym roku, ze takie stawki zarabiaja,ale z tego co wiem to iewszedzie jest tak wesolo , i niekazdy tak ma
ok mozesz i sie niezgodzoić zemmna ja to szanuje, tez, ale pi to coo piszesz to tez i moze i byc prawda , z tym sie tez zgodze ja wiem ze sa i tez takie stanowiska ze mozesz i zarobic te 3tys z premia , ale jesli bedziesz codziennie w pracy bez dnia chorobowego , to sie tez i zgodze, bo umnie w bylym zakladzie tez tak bylo gdzie pracowałem ostatnio, jesli i była premia, co do nad godzin to nigdy tego niebyło bo był system 4 brygadowy z 1 dniem tylko wolnym w tygodniu, ale zarobki niebyły 3 tys tylko 2,5tys, a potem był kryzys nagle i w koprporacji zarobki spadły na produkcji do 1500zł na reke,ale to bylo w roku 2012 kiedy jeszcze pracowałem tam,poznie juz niewiem bo tam niepracowałem, ze wzgledów zdrowotnych zostałem zwolniony, ale moji koledzy i kolezanki nadal tam pracuja i mowia ze wcale nie jest tak wesoło jak sie mowi w TV, wiadomo ze sa tez i takie zaklady ze ludzie tak moze i tak maja teraz w obecnym roku, ze takie stawki zarabiaja,ale z tego co wiem to iewszedzie jest tak wesolo , i niekazdy tak ma
to zalezy jeszcze w jakiej i branzy tez pracujesz, i jakim sektorze, bo sa takie tez i stanowiska pracy ze ludzie zarabiaja i 12tys miesiecznie, nie mowie ze nie, moim zdaniem kazdy emeryt i rencista powinien miec 4 tys emerytury miesiecznie na rteke. do tego powinien byc zwolniony z podatku tak jak teraz i nie powinien nigdzie dorabiać, az do poki bedzie zył, czego rzad czegos takiego niewprowadzi, emeryci maja niskie emerytury, dlatego tez i dorabiaja sobie co niekrtórzy , rzad chce tutaj sciagnąć mlodych zeby tu pracowali,ustalili im ze do 26 roku niebeda placic podatku i tym ich chca tu sciagnac, tych co przyjma w sektorze turystycznym w wieku 20 lat to oni z tego skorzystaja ale jeasli np, ktos nie pracuje np, w sektorze turystycznym np,i ma wiecej niz 26 lat to niestety musui zapierniczac i jemu sie podatek tez zabiera jak wszystkim nam innym, ci zas co pracuja w inych sektorachi maja jeszcze jakies dodatkowe ulgi to zarabiaja i wiecej też, temat płac w sektorze publicznym tj temat rzeka