Wpisy 3 921 782 – 3 921 881
2 sierpnia 2020 12:24 → 2 sierpnia 2020 13:28, 100 wpisów
Madzia patrzyłem na niego ale jeszcze niema czerwonego dzioba jak stary bocian jeszcze żółto dziub
Kurki,prawdziwki ,podgrzybki,kanie,kozaki.....wszystkie lubię oprócz takich czerwonych z kropkami...
Forsami to musisz go teraz do życia przyuczyć....naucz go żaby łapać..
Mag.... bardzo chętnie ale jeszcze w lokatorami gdyż ciepło i owady aktywne baaaardzo ciepło sprzyja rozmnażaniu zasiedlających grzyby
Madzia w jakiej kolekturze przy jakiej ulicy grasz to sobie sprawdze kolektury w Stargardzie
Mag... te czerwone z kropkami paradoksalnie są szkodliwe ale po zjedzeniu kilkunastu sztuk to magiczne grzyby dające niesamowitego kopa
RT1 jest ...czasem stary bociek siedzi na dachu raz u sąsiadki raz u sąsiada a fajny jest widok jak ląduje niczym samolot fajna sprawa kle kle kleee
Forsami jak będziesz w Stargardzie to wyslij totki na Szczecińskiej,bo tam jest szczęśliwa kolektura.....
Forsami od jutra zaczynam grać w mini codziennie,chyba wyślę na 10 losowań od razu....
Raz nie wyslę to od razu wygrana,cały miesiąc wysyłalam i nic....
Madzia przeszło ze mnie na Ciebie zobacz na to foto i porównaj z losowaniem z 24 lipca z godziny 14:00

A wczoraj tylko 5/10 z Plusem chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony a nie 12 złotych
Madzia to się nazywa mieć zezowate szczęście człowiek będzie grał milion lat nie wyjdzie nie zagra raz i odrazu
Madzia ale na dziś nie mam Multi Multi z Plusem szkoda na wszystko mnie niestać...granie kosztuje...
Forsami Taki sam Potter smyrneli mi z torby podróżnej,na dworcu PKP w Sosnowcu
No wodę pijecoś mnie kobiety olewaja niby po 40 a cuda na uju by chciały
Ale jakoś nie mogę się dogadać ze starymi ale w młodymi ok jednak tu nie widzę szansy na cokolwiek na dłużej
Tomi nie wiem jak mogę Ci pomóc.
Możę spróbuj zapoanać jakąś Ukrainkę.
Możę spróbuj zapoanać jakąś Ukrainkę.
Dużo Polaków się żeni z Ukrainkami bo one są mało wymagające i niekłótliwe.
Tak nie cierpię działki a obiecałem coś zrobić a że na trzeźwo nie dać rady aby do losowania
Cześć, trudna sytuacja z Koronawirusem. Który będzie Kubica ?
nie ma pewniakównie nie nie nie ma pracy nie nie nie nie ma łubianek
Multipasko najlepsza strona
Niech żyje Multipasko!!!
Multipasko najlepsza strona
Niech żyje Multipasko!!!
Ale tu milionerów się namnozylo , a ile jeszcze ich przybędzie ?