Wpisy 3 921 759 – 3 921 858
2 sierpnia 2020 12:12 → 2 sierpnia 2020 13:01, 100 wpisów
Przed chwilą padło 5 x 470,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Kaska
2 zmiana w dwa tygodnie 56 godzin nadliczbowych
Magda jedziemy do Zakopanego
Ale się wczoraj w mini skopromitowałam.
Nie wysłałam wieczorem a bylo 4/5.
Zbyszek sprawdź se w historii typowań.
Nie wysłałam wieczorem a bylo 4/5.
Zbyszek sprawdź se w historii typowań.
Magda wpis 646
Madzia patrzyłem na niego ale jeszcze niema czerwonego dzioba jak stary bocian jeszcze żółto dziub
Kurki,prawdziwki ,podgrzybki,kanie,kozaki.....wszystkie lubię oprócz takich czerwonych z kropkami...
Forsami to musisz go teraz do życia przyuczyć....naucz go żaby łapać..
Mag.... bardzo chętnie ale jeszcze w lokatorami gdyż ciepło i owady aktywne baaaardzo ciepło sprzyja rozmnażaniu zasiedlających grzyby
Madzia w jakiej kolekturze przy jakiej ulicy grasz to sobie sprawdze kolektury w Stargardzie
Mag... te czerwone z kropkami paradoksalnie są szkodliwe ale po zjedzeniu kilkunastu sztuk to magiczne grzyby dające niesamowitego kopa
RT1 jest ...czasem stary bociek siedzi na dachu raz u sąsiadki raz u sąsiada a fajny jest widok jak ląduje niczym samolot fajna sprawa kle kle kleee
Forsami jak będziesz w Stargardzie to wyslij totki na Szczecińskiej,bo tam jest szczęśliwa kolektura.....
Forsami od jutra zaczynam grać w mini codziennie,chyba wyślę na 10 losowań od razu....
Raz nie wyslę to od razu wygrana,cały miesiąc wysyłalam i nic....
Madzia przeszło ze mnie na Ciebie zobacz na to foto i porównaj z losowaniem z 24 lipca z godziny 14:00

A wczoraj tylko 5/10 z Plusem chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony a nie 12 złotych
Madzia to się nazywa mieć zezowate szczęście człowiek będzie grał milion lat nie wyjdzie nie zagra raz i odrazu
Madzia ale na dziś nie mam Multi Multi z Plusem szkoda na wszystko mnie niestać...granie kosztuje...
Forsami Taki sam Potter smyrneli mi z torby podróżnej,na dworcu PKP w Sosnowcu
No wodę pijecoś mnie kobiety olewaja niby po 40 a cuda na uju by chciały
Ale jakoś nie mogę się dogadać ze starymi ale w młodymi ok jednak tu nie widzę szansy na cokolwiek na dłużej