Wpisy 3 921 259 – 3 921 358
1 sierpnia 2020 16:58 → 1 sierpnia 2020 19:16, 100 wpisów
Pandemia szaleje, a oni tak.
Trzeba coś z tym zrobić.

Dają u nas z syreny.
3 921 262. krzysztof c juz spokojnie we wrzesniu juz wróca zpowrotem zaobostrzenia,i wszyastko wroci do normy
Zobaczymy
wyja syreno oj wyja gdyby nie tamte czasy bym po niemiecku szprechał a wschodnia czesc polski po rosyjsku zapewne ......
3 921 269. Mewa no tak , a teraz jesteśmy wolni jak, świnka na zakrecie bo to jest Polska właśnie
Dlatego należy się im szacunek.
3 921 271. bella34 dla bohaterów
Zobaczcie jak była zniszczona Warszawa. Dawać reparacje !!!
fakt jak swinka na zakrecie kazda droga do nikad bo co to za wolnosc ale ok kropka
Co nalezy nam się, choć człowieka na pieniądza się nie przeliczy.
Mewa co ci nie pasuje ? Nie, to wyjedź stąd.
tak krzysztof byla zniszona a nie ktorzy czegos chca od dawna zdaje sie pozostały cegły niech zabieraja ten gruz
wyleć
Gdzie cegły pozostały ? Teraz już nie ma Polski w ruinie.
Boże spraw bym w sierpniu trafił 4 /5 mini a ja będę grał tylko 1 z maszyny system 6 liczb
Ważne co tera nie co kiedyś... Kiedyś dorożkami jeździli tera suvami a biedota kilkunastoletnimi Passatami z przeb 250000 i ropie cuchnącej na 100 metrow
Dopóki mam zdrowie i pracę to nie narzekam byle by gorzej nie było
Reperacje muszą być.
3 921 282. tomi77 to pobozne życzenia ale to nie tutaj sie módl, a idz do koscioła i tam poroś o szczesliwe wygrane, tutaj to niedziała tam jednak zapewne chyba tak , tam szybciej, to tak jak w tym kawale leciało, , przychodzi facet do koscioła kleka i sie modli, i patrzac na krzyż z Panem Jezusem, mowi Panie Jezu pomóż mi trafić tego lottka,błagamm, itd, nagle z Krzyża odzywa sie Jezus i mówi to wyslij w końcu do cholery ten kupon{{starzec}
Kto za ? Zbieramy ludzi, będą nas setki potem tysiące, a i miliony, da radę w końcu.
Boruc w Legii.
No żarty się skończyły... Wrzesień 2 mini 6 liczb z dwóch maszyn
Przed chwilą padło 17 x 255,90 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Jakie wysyłacie na wieczorne Multi ?
3 921 297. Biedroneczka1977 tak sie zastanawiam czy aby nie poleciec po rogach i 1 liczba ze srodka jakaś
Sierpień gram 1 mini system 6 i 1 lotto na bank sobota, wtorek.. A czwartek zależy od chcenia
Stać mnie było by grać systemem mini te 6 liczb ale się bałem.. Tera jak i tam tył gram mini tylko system 6 liczb... a ile kosztuje na 7
Kto tu trafil 5/5 ?bo dzis widzialem przez sekunde skana ale nie pamietam kto to mial
Multi oczywiscie 1400
arczi myślałam nad nastkami teraz bo o tym sądzisz ?
Damian trafiłeś 5/5
Boze czytajcie ze zrozumieniem. Ja sie pytam kto tu trafil bo skana widzialem przez sekunde 5/5 w multi
damian rzuciłam tylko okiem nie badz taki nerwowy
Arczi może i po rogach ja już nie wiem w który rog trafic
3 921 311. Biedroneczka1977 tak ysle własnie rogi gora i dól streona prawa , ze strony lewej raczej dzisiaj juz nic niewyjdzie
Tak to kiedyś było.
Notatka zapisana w telefonie:
1.07.2016.
> losowanie lotto <
- godzina: 20:40.
TS dba o swoich graczy, dzisiaj losowanie będzie o godz. 21:50.
Notatka zapisana w telefonie:
1.07.2016.
> losowanie lotto <
- godzina: 20:40.
TS dba o swoich graczy, dzisiaj losowanie będzie o godz. 21:50.
Jak na razie to Lipa w promocji umnie
Paszło 20zeta o 14tej,do TS
gosia -ile kuponów na wieczór
Gosia.
3 921 310. Biedroneczka1977 tak mysle czy aby nieposłać sobie 10/10 zamiast 5/5 bo jakos mi sie te 5/5 niewidzi na wieczór, a kos lustyrzanek sebastiana raczej nie bedzie, tez dzisiaj jedynie z 60 tek moze wyjsc 62.63 choc i tez niekoniecznie
na 14 miałam 8 zł teraz poslalam dwa zakłady
Gosia-No i dobrze jak ma cos być,to będzie
arczi ja też myślę o 62 63 ale już byłam wysłać nastki i końcówki 4 wysłałam
Gosia ktobto trafil?
Gosia jutro niedziela dzień Święty
Gosia-To puść się dziś na 3 losowania-może akurat cos będzie
chyba lepiej puscic 5 zakladow na 5/5 niz 5 x stawka
i tak zrobie
i tak zrobie
damian czytaj ze zrozumieniem wszystko masz tam wypisane nick nie znam
mi sie zdaje ze z nastek raczej nic nie wyjdzie dzisiaj ale moge sie tez i mylić akurat z nastek to pokazuje mi sie tylko 6 ,ale niewiem czy wyjdzie
Gosia -wolna,trzeba jutro dymac na CPN
15.08.2020
Andreas jeszcze się zobaczy ale nie wysyłam dużo bo nie warto
Andreas tylko aby znowu na cpn nie było akcji jak ostatnio dwie straże i po wysłanych pukonach
Gosia.
Parę dni temu w Twoim drugim zestawie było... 6/11.
Parę dni temu w Twoim drugim zestawie było... 6/11.
Andreas mam konto na lotto.pl ale teraz staram się tam już długo nie wchodzić
Gosia -niedziele handlowe,zostały tylko3w tym roku tj.30sierpien,13,20 grudnia
sherlokmarysia typował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 924274 i trafił(a) 20016 zł
Wędrowco coś tam było widziałam tylko ,że 11 liczb i ciężko złożyć 10-tke bo zawsze dobrą liczbe odrzuce a nie będe wysyłać tak jak zgrywus pisał żeby zrobić z tego 11 zakładów