Wpisy 3 921 017 – 3 921 116
1 sierpnia 2020 11:09 → 1 sierpnia 2020 13:34, 100 wpisów
biegiem do lasów bo za chwilę powtórka z wiosny może zamkną LASY itp
Ministerstwo Zdrowia poinformowało w sobotę (1 sierpnia) o 658 nowych, to rekord
Ministerstwo Zdrowia poinformowało w sobotę (1 sierpnia) o 658 nowych, to rekord
Forsami 70,71,...,78,79 ? ?? Toś Ty, panie Edwardzie ? Do dziś mam tą scenę z kolektury przed oczami :
"Panie Marku, to ja panu podyktuję, jakie trzeba skreślić, tylko żeby się pan nie pomylił"
"Panie Marku, to ja panu podyktuję, jakie trzeba skreślić, tylko żeby się pan nie pomylił"
Noooo, ale chyba jednak, to nie Ty, nie ten rejon...
Jeśli się TO wturla, to będą dwie dychy
co najmniej
Jeśli się TO wturla, to będą dwie dychy
co najmniej
auć, dopiero paczę - no przecież, że Ty, to nie "mój", "okoliczny" p. Edward
... pan Edward nie gra z plusem
udanego dnia
... pan Edward nie gra z plusem
udanego dnia
Robal_36
3 921 024. tomi77 a wiesz ze na kuponach sie nic niepisze, ze jesli np, wpadna ci liczby to mozesz miec klopoty z wyplaceniem wygranej, bo kupon moze byc uwazany za uszkodzony
Arcz.... pierwsze co zrobię z kuponem jeżeli trafię to go podpisze
TeoS
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
panoramix
A przy większych kwotach do odbioru, w oddziale, to wręcz każą jakoś sygnować
A przy większych kwotach do odbioru, w oddziale, to wręcz każą jakoś sygnować
Ja zawsze pisze z tyłu choć racz miałem 4 lotto a z przodu długopisem wypisalem
3 921 001. kedzior13
Przed chwilą padło 1 x 6250,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 921 037. waldus 2020-08-01 (12:02) lotto 8,16,18,24,25,37
witaj
witaj
Czy jeśli w czwarty dzień pod rząd wypije to znaczy że jestem alkoholikiem
ten ból głowy jakiś zarazliwy ja od rana walczę teraz trochę lepiej cmi zdeka człowiek jak potłuczony funkcjonuje żonka też narzeka
Ja od sierpnia zmiana wtorek sobota po mini i lotto a czwartek?się zobaczy
Ja jak już siłę tylko 1 piwo i basta tak się nauczyłem może kiedyś wypilem kilka ale potem łeb pęka niczym jak plan Kaczyńskiego
Tom.... i zagadka rozwiązana wiadomości tnvału ciśnienie Tobie podnoszą wypieprz telewizor zdrowszy będziesz
panoramix ugryzłeś klawiature i teraz masz włączonego capsloka
kolegi córka powiadasz czyli starość puka do drzwi jak córki kolegów podobają się powiadają prawdziwi ludzie
Gosia na pewno a miałem z żonka iść na działe której nie cierpię prosiła by jej pomóc może o 17h będzie lepiej
Chciałem też do Lubina jechać do parkowego mini zoo wybieram się od jakiegoś czasu a tam w tygodniu drugi paw albinos się wyklul
Mewa napewno przejdzie mi przeszło a głowa boli i spać też nie mogłam bo Mewa zbliża się pełnia
Aby do losowania teraz obiadek ala schabowe z uda indyczka i pyry z suruwkami narka miłego weekendu jak by co i trafnych
Wiem mewa jak łeb ci$nie to masakra a ja jeszcze tabletek żadnych nie biore na ból i się męcze
Na bol glowy sex jak sie ma skims jak nie to zostaje granie w multi
2 zaklady 5liczb w ostatniej promocij mialem 4-5 niewiele braklo
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Nawozy, kombajn, opryski, ropa za wszystko czeba zapłacić w tych pieniądzach mam gotowy produkt
stanley-58 typował(a) za 10 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 47683 i trafił(a) 1250 zł
wysłane mini i lotto