Wpisy 3 919 897 – 3 919 996
30 lipca 2020 15:54 → 30 lipca 2020 18:42, 100 wpisów
forsami czesto pisze ze chce wygrac, a niewygrywa bo utajnia numery nawet przed TS, i dlatego nietrafia
3 919 901. Forsami to tylko traf w koncu te numery
forsami jak chcesz trafić 6/6 w lotto jak ts niewieco skreslileś ja zauważyłem ze oni te numery losusuja wlasnie pod nasze uklady które kreslimy, a jak ich nie widza to losuja takie liczby co yysmy niewygrali nic, lub jakas marna trójczyne tylko
Miałem taki przygotowany piękny kupon do lotto
04,20,24,29,30,42
A tu zong padło w multi 4/6
04,20,24,29,30,42
A tu zong padło w multi 4/6
obłowi się człowiek w lornetiady widać wygrane na reklamach ochoty nabierze nakreśli nikt tak nie naobiecuje jak tees
3 919 906. waldus 2020-07-30 (16:12) lotto 8,16,18,24,25,37
witaj masz racje nie graj w lotto czekamy na sobotnia kumulacje co tam grac o jakies marne 3 000 000 poczekamy niech uzbieraja wiecej ,jak grać to miliony a nie o grosze
witaj masz racje nie graj w lotto czekamy na sobotnia kumulacje co tam grac o jakies marne 3 000 000 poczekamy niech uzbieraja wiecej ,jak grać to miliony a nie o grosze
Przed chwilą padło 1 x 2950,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Gosia brawo szkoda że nie w realu
arczi co tam u Ciebie grałeś dzisiaj ?
Cześć, w tym miesiącu mam 26 dni przerobionych.
Ale kasa.
228 godzin
Miałem ostatnio 2350, ale za 198 godzin, a teraz miałem 4 soboty. Firma Kolmax jest super. Aha w co mam inwestować dziewczynkę ?
stopki
Forsami Biedroneczko dziękuję za brawa
Real niestety nie zagrane
Real to inne zadania dziś mam
Real niestety nie zagrane
Real to inne zadania dziś mam
Jest gorąco,to może będzie miał włosy na "kicka" związane.
Gosia tak na raz dwa sprzęty się zepsuły ?
Troche świr ale było śmiesznie ale chyba za bardzo ludzie się wq jak się nakręcił
Tomi a co Ty taki weź się napij weź sobie zagraj zapal grilla jest ku temu chwila
Gosia no kobietom pewnie tak a zwłaszcza te złote łańcuchy jak u krowy
Złote łańcuchy to zawsze mi się kojarzą z Druzyna A
Forsami e tam na łańcuchy nie zwracam uwagi tylko jego styl bycia
To może i ja pójdę do takiego Studio Lotto będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Forsami wszystko przed Tobą a nóż poprowadzisz kiedyś losowania
Żadna praca nie hańbi
Żadna praca nie hańbi
A do nich jeszcze ten Maggiwer i Rambo co wpadł w szambo i se śpiewał koko jambo
Gosia ja tam bym nie szedł pracować tylko sprawdzić czy te kulki są rzeczywiście zaczipowane czy te losowania to ustawka czy nie bo jak tak to bejsbol..i bym zrobił porządek z maszynkami..a na koniec powiedział bym tak a tera se pozbierajcie Bo mi to Lotto a nie mogę wygrać teraz wiem czemu ..bo Kubuś Puchatek nie je dżemu tylko miód
i Totalizator Sportowy do likwidacji niech sobie każdy zarobi tymi rencami bo wygrać to mrzonki
Chcę postawić na ligę włoską.
3 919 922. Biedroneczka1977 2020-07-30 (16:54)
witaj tak zagrałem na 14 jednego multika 10/10 pusciłem, ale niestety niewyszły te numery co powinny wyjsc, dzisiaj p 14 i trafilem tylko 1/10 normalnie lipa z miodem jak nic, zastanawiam sie wogole czy jest sens na wieczór cos wysyłac , czy wogóle grać? moze by jeszcze raz powturzyc kupon, albo zaprzestac gre na jakis czas w multilotka i przycisnąć bardziej mini bo czujeze ciekawe liczby moga sie pokazać w mini lotku
witaj tak zagrałem na 14 jednego multika 10/10 pusciłem, ale niestety niewyszły te numery co powinny wyjsc, dzisiaj p 14 i trafilem tylko 1/10 normalnie lipa z miodem jak nic, zastanawiam sie wogole czy jest sens na wieczór cos wysyłac , czy wogóle grać? moze by jeszcze raz powturzyc kupon, albo zaprzestac gre na jakis czas w multilotka i przycisnąć bardziej mini bo czujeze ciekawe liczby moga sie pokazać w mini lotku
forsami jak chcesz szybko trafic w lotto to obstaw wszystkie liczby 49 i wyslij to wszystko na kilka losowań lub z kazdego przedziału 49 liczb dobierz sobie po 1 liczbie i zrób taka 6/6 aby nia trafić głowna wygrana, pamietaj ze niektóre liczby wychodza razem tez tylko je razem skresl i wyslij , one wczesniej czy pozniej wejda i trafisz te wymarzona głowna wygrana, zobaczysz
A skąd wiesz, czy do remontu, byłeś u mnie ?
Lotto Kumulacja w Lotto dawać wygrać w Lotto Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony
3 miliony do zdobycia kto to trafi za życia
Tylko na Forsami ego kasa czeka bo on nie narzeka
Tylko na Forsami ego kasa czeka bo on nie narzeka
forsami grasz lotto z plusem czy bez plusa?