Wpisy 3 918 872 – 3 918 971
28 lipca 2020 14:06 → 28 lipca 2020 16:46, 100 wpisów
Mam 4 zł mogę iść do lekarza tylko 196 muszę dołożyć z portfela
Dotam
03,04,36,76,80 4/5
Magda wyrownalem twoj wynik z wczoraj, dla czarodzieja to pikus
Magda wyrownalem twoj wynik z wczoraj, dla czarodzieja to pikus
MEga
no i wyszły moje liczby wydumane a ja znów nieposłałem eh jest 3,4,52,55,56,58,62, do tego powinno jeszcze wejsc 64 i 67 zamiast 65,66 i moglo być tak pieknie
Magda wczoraj miałem 540
odpusciłem sobie to losowanie o 14 na zecz losowania wieczornego ai niewysłałem a tu bylo by tak pieknie, bo te liczby wyszły teraz zamiast na wieczór bede musiałpomyslec na d czymś na wieczór od nowa
i byla by znów wygrana 7/10 a tak niema nic nieposłane nie wygrane
Magda masz 102 punkty prawie jak rodeo na 102
a tak czólem ze beda dzisia 50 tki nawet skreslilem 1 kupon na 5/5 i tez weszła by tylko 4/5 atak nie posłane niewygranezawsze jesli kreslicie 56 dodajcie do tego liczbe 58, one lubia razem wychodzić
tak samo 3z4 bratnie liczby
tak samo 3z4 bratnie liczby
Seba cisnienie rosnie, potrzebuje malego cudu 93 pkt a losowan 7
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
co nagle to
najpierw proponuje ci 2 godziny odpowiedniego bitu
a pozniej pol godziny z Kaszpirowskim seans
najpierw proponuje ci 2 godziny odpowiedniego bitu
a pozniej pol godziny z Kaszpirowskim seans
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 4 wygrane w wysokości 100 zł
""nareszcie trafiłem miliony""
""52,55,56,58,60,72,75,76,78,80""
""stawka razy 100""
""52,55,56,58,60,72,75,76,78,80""
""stawka razy 100""
3 918 887. arczibalik73 ja też za gorąco żeby chodzić do kolektury
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 918 901. megamocny ja przewiduje liczby bez kaszpirowskiego i bez demonów
uwaga wieczorem powiny pojawić sie powtórki z 14tej
3 918 932. dusia no coś TY, ja tam niepatrze kto i losuje, jesli moge iść wysłac to ide i to wysyłam ale niepuszczam sie, tylko wysyłam
mi konrado nigdy jeszcze niewylosował tego co skreslilem,wiec uwarzam go za trefnego prowadzacego losowania, moze komus losuje liczby które mu wchodza
Ile jest Milionów kombinacji w Multi Multi przy opcji grania na 10 /10 przy 80 liczbach..kto mi odpowie
3 918 935. panoramix nie wiem czy to jego wina czy nie ale gosc nie przynosi mi raczej jakis tam wygranych gdy losuje liczby, nieraz sie tak tez i zastanawiam czy to ja jestem az taki tepy ze nieraz niemoge nic trafić jak on losuje co bym nieskreslił i wysłał jak on losuje to nigdy nic niema, niewierze w to ze gosc jest az taki pechowy, no ze ja mam pecha to widac niewysle jak dzisiaj liczb to wchodzi wszystko co skresliłem wczesniej, na wieczór pojde i cos wysle ,ciekawe czy mi cos wpadnie
3 918 937. Forsami witaj
myśle ze sa milony kombinacji tez , bo co bys nieskreslil to i tak zawsze figa z makiem
3 918 937. Forsami witaj
myśle ze sa milony kombinacji tez , bo co bys nieskreslil to i tak zawsze figa z makiem
Od zmiany do zmiany ktoś musi być... wiadomo że gracz Panoramix
dzisiaj ktos isał o liczbie 47,48 ze chciałby aby były na wieczór moga wyjsc prosze pilnowac tego
Tymi rencami trzeba sobie zapracować bo manna nie leci z nieba granie to tylko zabawa rozrywka jak by na to patrzył to by z głodu padł
narazie tez uciekam trzeba jakies zakupy zrobić
waldus stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
jacunn
admin to admin i może ustalić reguły jakie zechce
Zgrywus
coś masz zagrane w gry lotto na dziś, czy jak np. wędrowca netowy siedzisz i mantyczysz ?
admin to admin i może ustalić reguły jakie zechce
Zgrywus
coś masz zagrane w gry lotto na dziś, czy jak np. wędrowca netowy siedzisz i mantyczysz ?
Nie ma takiego smerfa Gaduła,jest Ważniak,Osiłek ,Smerfetka i mój ulubiony Zgrywus.
Cóż, jeśli masz na myśli granie w mm jedynie w okresie promocji, to owszem - ma to sens