Wpisy 3 918 755 – 3 918 854
28 lipca 2020 11:22 → 28 lipca 2020 13:59, 100 wpisów
Dzisiaj tylko Lotto z Plusem i Mini Multi Multi nie gram...a szkoda pilnować tego bo wyjść może 10/10
8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
arczi niedawno czytalam gdzieś /jakiś prof / że CB Duo+ dostępne nie u nas a w niemczech bardzo pomaga obniżyć cukier ...u nas sa przestarzałe te leki które działały chyba 20 lat temu ...i że ludzie wracają do zdrowia po zażywaniu tego leku
W miejscowości Kozy padła wygrana 75 000 zł w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
nianiek_52 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 923118 i trafił(a) 1504 zł
3 918 757. dusia
tak to prawda sa leki ktore obnizaja cukier, ale nie sa one stosowane w polsce, kiedys kuzyna syn mieszkajacy w niemczech zapytał jaka mam insuline tu w polsce, pytal bo jego kolega z pracy tez jest cukrzykiem, , podałem mu nazwe i zdiecie, pokazał to koledze w niemczech i ten mu powiedział ze on ta insuline co ja mam teraz to brał 20 lat temu, zew on juz ma nowsza a ta 20 lat temu byla stosowana w niemczech i juz sie jej tam niekupi, niemiecki diabetolog wysmiał tu polskich diabetologów ze stosuja takie starocie u swoich diabetyków, gdy ten kolega kuzyna pokazał mu zdiecie insuliny która ja biore
tak to prawda sa leki ktore obnizaja cukier, ale nie sa one stosowane w polsce, kiedys kuzyna syn mieszkajacy w niemczech zapytał jaka mam insuline tu w polsce, pytal bo jego kolega z pracy tez jest cukrzykiem, , podałem mu nazwe i zdiecie, pokazał to koledze w niemczech i ten mu powiedział ze on ta insuline co ja mam teraz to brał 20 lat temu, zew on juz ma nowsza a ta 20 lat temu byla stosowana w niemczech i juz sie jej tam niekupi, niemiecki diabetolog wysmiał tu polskich diabetologów ze stosuja takie starocie u swoich diabetyków, gdy ten kolega kuzyna pokazał mu zdiecie insuliny która ja biore
zapytałem wiec swojej pani doktor diabetolog czy by niemogla zmienic insuliny na inna to , wtedy powiedziała akto pana leczy ja czy niemiecki lekarz, odrazu wielkie oburzenie ze strony lekarza
to jest m a f j a przestarzałymi lekami,ludzi leczą ...to co dobre to mają dla siebie
kuzyna syn chciał mi załatwić w niemczech u diabetologa niemieckiego inna insuline jesli lekarz diabetolog by sie zgodzil, ale niestety nie bylo zgody i biore to co biore nadal, ale tez i wiadomo kazda insulina ma swoje własciwosci i jej zadaniem jest wyrównaniem cukru w organizmie lub zbiciem zbyt wysokiego cukru, jesli chodzi o cukrzyce to jest temat rzeka
a najlepsze jest to ze w polsce wszystko na cukrzyce jest platne w aptece a w niemczech diabetycy maja wszystko za darmo.od igieł,penów poprzez pompy insulinowe oraz insuline wszystko maja za friko, a w polsce sie za wszystko placi, rozmawiałem z kilkoma tez osobami , wszedzie diabetycy na świecie maja wszystko za darmo tylko w polsce jest tak, przyjechał kolega z angli, drugi ze szwecji, pytali o te moje medykameny czy mamn to za darmo,powiedziałem ze nie ze place to zaczeli sie smiac , powiedzieli ze unich w tych krajach maja to za darmo ich znajomi,nikt za nic nie placi,
jak jest leprza sprawdzona , dla mnie nie ma dyskusji
a co TY ufoludek z innego materiału?????
a co TY ufoludek z innego materiału?????
ja chyba30 lat temu trafiłłam na takiego dobrego lekarza u nas w poradni gastrologicznej ,bo miałam wrzody żołądka ,zapytał się czy mam kogoś w niemczech żeby mi załatwił zastrzyki ,i przepisał recepte ...mąż sąsiadki w tamtych czasach uciekł do niemiec ,...posłałam mu recepte i przysłał mi 20 ampułek ...do dzisiaj mam spokój z wrzodami żołądka...fakt ,faktem wtedy około 200marek za nie zapłaciłam ale się opłaciło
3 918 778. makler to tak niemozna samemu sobie cos kupic i brać ,niechodziła do lekarza, bo to moze sie zbyt zle skonczyć dla organizmu, tak jak moja sasiadka chorowała na serce, nigdy niechodziła do lekarza, zawsze sobie lekcewarzyła ból, mówila a co tam przejdzie, poboli i przejdzie, w tV zobaczyła jakas reklame leku na serce , poszła do apteki kupila to , nieskontakktowała sie z lekazem, zawsze uwazała ze to co pokazuja w TV w reklamach to jest najlepsze, wiec kupila ten lek i brała,nieminoił miesiac, od brania leku kobieta zmarła na niewydolnosc ,miesnia sercowego i taki był final brania tego leku, z pogotowia stwierdzili ze zaa duzo brała tego leku as w jej przypadku akurat niebył wskazany, no ale ona byla madrzejsza, i zeszła z tego świata choc mogla jeszcze dlugo zyć,zas karzdy diabetolog dostosowuje insuline pod danego pacjenta, to tez zalezy od jego tzw tez ui wsólistniejacych chorób, dlatego napisałem ze cukrzyca i temat tego to jest temat rzeka,
nianiek_52 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 923126 i trafił(a) 1504 zł
niekarzda tez insulina i leki sa dobre dla kazdego pacjenta, widzisz w niemczech u kolegi syna tamta ich insulina sie u niego sprawdzila niewiadomo czy by sie umnie tez sprawdziła, tak samo jak u tej sasiadki co zmarła na serce, kiedys w aptece zapytałem o taki lek na cukrzyce o nazwie morwa biała , bo słyszałem ze obniza cukier i wyrównuje go, wiec zaraz mi aptekareczki wytłumaczyły oco ttu chodzi, i one tez stwierdziły ze niestety to nie jest dlamnie bo to obniza cukier ale nie u wszystkich osób, zapytałem tez o to swojego diabertologa i niestety powiedziała mi to sama ze to jest taki lek na bazie jak suplement duiety i ze nie u wszystkich to działa i w moim przypadku nie jest to wskazane
3 918 783. dusia tak to prawda niemcy maja lepsze medykamenty i leki niz w polsce, my tu zawsze jestesmy 100lat za murzynami, moj wójek który juz nie zyje tez miał cukrzyce i tez brał jak ja insuline kiedys tu w pollsce przez okolo 38lat i kiedys to wszystko bylo tu bezplatne teraz niestety idziemy w strone ku lepszemu i za wszystko co jest niezbedne do zycia placimy , taka otojest dobra zmiana dla polakow, ze dla pewnych grup spolecznych jest wszystko za darmo a dla innnych za kase,i to wlasnie jest polska miodem i mlekiem plynaca
nic sie tu w polsce nierobi dla ludzi tylko wszystko przeciw ludziom, poza 500+ ,300+ itd, wszystko reszte idzie w niepamiec , ale obiecanki i cacanki zawsze vsa na topie, a potem wykrety sie stosuje polska to chory kraj tak twierdza ludzie z innych krajow z którymi rozmawiałem,oni siedziwia ze my tu za wszystko placimy bo oni to tam gdzie mieszkaja maja za darmo, np.niemcy boja sie u nas isc do szpitala jak np tu sie wezwie do nich pogotowie bo cos im sie dzieje to oni sie bronia rekoma i nogami i niechca opieki polskich lekarzy, on by wolał umrzec odrazu jak isc do polskiego szpitala
pytanie dlaczego tak jest?ze sie boja., bo wiedza ze tu by sie wczesniej chyba wykonczyli, unas sie chwala ze sa pewne leki refundowane ale dlaczego tylko dla emerytów po 75 roku zycia i to tez nie wszysztkie, tylko takie podstwaowe, dlaczego nie sa refundowane dla innej grupy spolecznej i wiekowej tylko dla 75+, tu w polsce trzeba jeszcze duzo zmian wprowadzić abysmy dorównali do innnych państw, abysmy mogli z nimi stanąć w równym szeregu, podobno jeesteśmy bogatym krajem jakj to rzadzacy sie chwalaa tu podstawowe zeczy sa cwszystkie platne , a rozdawnictwo 500+ nadal kwitnie, a slyszeliscie miały byc 14 tki dla emerytów, juz temat nieaktualny jest, niewiadomo czy tez 13 beda w przyszłym roku,i jeszcze inne obiecanki obecnego rzadu, czytałem tez ze podobno kilka kopalni maja zamknać w polsce, niewiem jeszcze jak to bedzie , ale widze ten kraj zbyt ciemno
arczi brak słów na to wszystko co u nas się dzieje , ja od pięciu lat choruje na RZS biorę tabletki i da się żyć ale do reumatologa muszę chodzić prywatnie
Przed chwilą padło 2 x 3000,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Bo na fundusz to wizyta z wielkiej łaski , wniosek do sanatorium nie wyniki krwi kiepskie a jak mam mieć dobre jak leki biorę to wątroba się buntuje
3 918 793. Biedroneczka1977 rozumie i wspólczuje ja niechodze prywatnie po lekarzach bo mnie nato niestać, moim zdaniem lekarze niepowinni przyjmowac prywatnie tylko powinni leczyć ludzi w przuchodniach normalnie gdybym był np ministrem zdrowia wprowadziłbym zakaz przyjmowan lekarzy w prywatntych gabinetach, ialbo przyjmuje normalnie w osrodku zdrowia albo nie leczy nikogo i nie moze wykonywać swojego zawodu,bo to jak oni lecza to jest wyzysk człowieka przez człowiekai dzielenie ludzi na lepszych i gorszych, niekazdego jest stac leczyć sie prywatnie,, i to jest zła zmiana, kazdy jest człowiekiem, i kazdemu nalezy sie bezplatne leczenie, anie w gabinetach prywatnych, lekarze zanim dostana ten swoj certyfikat skladaja przysiege ze beda sumiennie leczyli, i wszystkich tam w tej przysiedze niema nic na temat pieniedzy z tego co wiem i leczenia ludzi za kase w preywatnych gabinetach, to niepowinno byc wogole praktykowane,lekarz który leczy prywatnie za kase powien miec zabierana ta koncseje i powiniemnmiec zakaz leczeniagdziekolwiek na świecie nie tylko w polsce
dlaczego rzad tutaj nic niepoprawi i nic nierobi, w tym temacie, tylko wszystko robia dla dzieci, ja rozumie dzieciom trzeba tez pomóc, niemówie ze nie, ale to co juz teraz sie wyrabia to szkoda gadać, a za lekarzy tez sie trzeba wziac, ja jestem ciekawy ilu teraz lekarzy orzeczników np z zusu i lekarzy przyjmujacych w prywatnych gabinetach właczyło sie w pomoc pacjentom chorym na koronovirusa c 19,w szpitalach, podejrzewam ze zaden, niemówie tu o personelu medycznym który stał na strazy przy innych chorych przy ich łozkach, i sie tymi chorymi opiekowali,, dlatego jestem tez i za tym ze tych co pomagali w szpitalach powinni dostać jakies tam podwyzki, zas ci lekarzy zusowscy powino im sie im obnizyc place i wysłac ich na 1 ogień na czs pandemi niech lecza pacjentów tak jak to robia w zusie
sa lekrze i pseudo lekarze jak ci w Zusie

3 918 800. panoramix witaj tak
3 918 803. waldus witaj
ja tez uciekam narazie wszystkim i zycze wysokich wygranych i duzo zdrówka wszystkim
arczibalik73 Taka mała dygresja, wydaje mi się że to Twoja ekipa rządzi i twój Prezydent, co przyjmowałeś z wielką radością, no to teraz masz coś chciał
jak prostacy i nieudacznicy biorą się za władzę , to nic dobrego z tego nie będzie, a to dopiero początek, już słychać o kopalniach , itp Miłego dnia i pomyślności
Dziś baraże o ekstraklape chciałbym warte poznań ale czy tak będzie dziś Radomiak-miedz i warta - termalica wygrani 31 lipca zagraja w finale wygrany zagra w ekstraklapie
3 918 809. dotam to nie jest moja zadna ekipa, ani mój prezydent , tylko prezydent wszystkich polakow, on bynajmniej coś zaczoł robić i mam nadzieje ze to skonczy niedługo robić , a inni prezydenci i inne rzady co zrobiły, bo jakos nic niezauwazyłem aby cos zrobili dobrego dla polski i polakow ,co zrobil tusk gdy był premierem i gdy rzadziła PO, tylko afery i za aferą i okradanie polski i polaków z kasy, a jesli juz chodzi o wybory to niebiore udziału w takich imprezach juz od dłuzszego czasu bo niema na kogo głosować w tym kraju bo tu wszyscy w jedna trabke dmuchaja, a ja do tej orkiestry nie naleze
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/likwidacja-kopaln-pgg-ruda-i-wujek-plan-naprawczy/f89srk7
jestesmy spoznieni z odnawialnymi zrodlami energii i energia atomowa
kraje zachodnie z tym problem , w wiekszości poradziły sobie w latach 80 tych
Dotam dobrze liczysz z tym że nie do konca 50% która była za jest prawdziwa gdzie nie gdzie np w domach opieki 1 osoba glosowala za reszte ale ok ok pomijając fakt że prezydent w Polsce ma g do gadania zwłaszcza że ktoś po za rządu podejmuje decyzje ale ok na tej stronie lepiej nie na stronie
Już szybko losowanie bo do lekarza idę i kasę potrzebuje
Dzisiaj. Jedynki ciągi 4 6 7
Magda
Lekarz mi prawdę powie za dużo telefonu i dlatego mnie lewa dłoń boli i nadgarstek to wszystko wina techniki
naobiecywali przed wyborami ludziom ,teraz chcą ciąć zarobki o 30%
jaki lekarz przez tel. opisuje pacjent co dolega e recepta e papieros
Prywatnie reumatolog przyjmuje w gabinecie 200 zł wizyta pół godziny trwa idę na 16
Przez telefon to tylko czarodziej może być
Teraz ludzie będą chyba padać jak muchy....bez lekarza ,bez prześwietleń.