Wpisy 3 918 255 – 3 918 354
27 lipca 2020 17:53 → 27 lipca 2020 18:35, 100 wpisów
jacunn
A chyba coś kojarzę,jakiś nick mi ubliżał i mówił,że kłamię...ale nie jestem pewna czy to ten.
3 918 244. emerytka 46 ja tylko zapytałem czy o sebastiana ci chodzi, wiem ze nie pisałas o nim ale ja to tak odebrałem jakbyś onim to insynuowała akurat, , xdlatego zapytałem
o kogo to CI chodzi
czyli najpierw robi przykrosc a pozniej nie jest pewna ..... wspolczuje jej facetowi
czyli faktycznie jakieś tam przekomarzanie to było ... magda coś napisała, Ty napisałeś "co za głupoty piszesz", a ona Ci wpisała "ale jesteś głupi" ... w zasadzie razem użyliście podobnego zwrotu. Myślę, że nie ma co wojny z tego robić.
Emerytka, mam cofke żołądkowa na tfuuj Nick Kapucho
Oto jeden z jego wpisów w moim kierunku.
Prawda,że "świętoszek" ?
Oto jeden z jego wpisów w moim kierunku.
Prawda,że "świętoszek" ?
pablo85 rzadko pisze na czacie ... więc nie jest to tysiące wpisów do sprawdzenia.
zgadzam się. Kobiety tak czasem mają jak się ich zaczepi, trzeba uważać. Magda powinna przeprosić
Pokazać wklejona przez Ciebie trumnę? Nie , nie uczynie tego.Ona jest w sieci .Pozdrawiam.
Tu jest gorzej jak na placu zabaw.
Pablo masz 5 lat, ze tak się przejmujesz.
Pablo masz 5 lat, ze tak się przejmujesz.
Użytkownik KrolRoow stracił możliwość wypowiedzi.
Ile razy ktoś mi napisał coś w kg ,ale nie robię tragedii tylko traktuję to z przymróżeniem oka.
wszedzie hejt i bluzgi nie pozwole zeby nawet tutaj tez tak bylo ta strona ma byc czysta przyjemnoscia i wspolnym pomaganiem sobie za wyrwanie paru groszy z ts
jeśli ktoś cierpi nerwowo z powodu np. czata, ale samemu trudno jednak się powstrzymać przed kolejnym wpisem i podnoszeniem sobie ciśnienia ... to mam narzędzia do tego.
nawet na gry.lotto.pl jest możliwość "samowykluczenia" ktoś korzystał?
czyli jak widzisz że Cię hazard zaczyna brać w swoje łapska to możesz się samowykluczyć na np. 3 miesiące i nawet jak zmienisz zdanie to już się nie zalogujesz przez te 3 miesiące
Na wyleczenie z hazardu wystarczy pograć w keno i szybkie 600 na stronce.Zobaczyć,jak szybko można zostać bankrutem.
A w realu grać za skromne pieniądze.
A w realu grać za skromne pieniądze.
Pasko jeszcze raz dzieki za mila rozmowe. Duzo zdrowia szczescia wysokich wygranych, milo bylo byc Twiom gosciem.
Bambi: no właśnie został zablokowany autor wpisu 3916102 ... zobacz wpis 3 918 273
KrolRoow
Teraz jesteś Bambi ?
Teraz jesteś Bambi ?
e słaby ten filmik z szóstką Lotto ... muszą do końca oglądać samemu zanim wkleję
już samo to, że oglądnął wyniki Lotto na żywo, po czym wyszedł z baru a tu środek dnia
Bambi: czytałem coś o wczasach w Albanii ... w sumie nic złego w tym wpisie nie ma
no faktycznie słaba fotka jak na portal rozrywkowy, jakim niejako jest ta strona.
rozumiem, że to nawiązanie do Albanii że tam jest niebezpiecznie? no jak mówię zgadzam się, że jestem przeciwny takim wklejkom
Magda , ja nie Pablo85 byś teraz mnie zaczepiała .Jeszcze nie przprodilas Pablo85
To było ostrzeżenie,żeby nie jechał do Albanii.Bo przedstawił się w profilu,że jest królem Romów.
Chociaż tyle Panie Adminie, ale wszystko powinno mieć swoje granice .
Chce mi się śmiać z tego bonu turystycznego.
Latami nic państwo nie dawało na podróżowanie,a teraz dali bon turystyczny jak koronawirus panuje.
Latami nic państwo nie dawało na podróżowanie,a teraz dali bon turystyczny jak koronawirus panuje.
Bambi.
A taka fotka pod moim wpisem,uważasz że jest w porządku ?

A taka fotka pod moim wpisem,uważasz że jest w porządku ?

Że ka reklama jest żenująca... Kiedyś fajnie śpiewał tera to...?
To sobie chciej.Ja nie chcę.
Ja już miałam nawet przez watykanistę(króla romów)zarezerwowane miejsce na cmentarzu na Zgodzie.
Teraz udaje świętoszka.
Teraz udaje świętoszka.
To zdzierstwo i nad morzem i w górach... Sąsiadka pojechała... Z rodzicami i dzwoniła ze tak drogo nad górami...
Użytkownik Bambi stracił możliwość wypowiedzi.
Co za ludzie,sami zawinią a potem skarżą na drugich.I jeszcze ofiary z siebie robią.
Nie dziwię się kobietom bo mają czasami temperament wybuchowy,ale faceci takimi bzdurami się zajmują i jeszcze nadwrażliwi jak 5 -letnie dzieci,bo ten powiedział na mnie tak czy tak.
Żenada.
Żenada.
A kiedy zawodowy kapus o wielu ni kach Emerytka46, K30, obecny Waalwijk ? Jesteście obrzydliwie wstretni .Brzydzę się do nosicielami !
Użytkownik Pensjonat stracił możliwość wypowiedzi.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje