Wpisy 3 918 099 – 3 918 198
27 lipca 2020 14:44 → 27 lipca 2020 17:19, 100 wpisów
Witam!!!
Mam pytanie do Pasko:
Dlaczego w oczekujących wymienione jest tylko>32(13 los.)skoro 31-oczekuje również od 13 losowań???
Mam pytanie do Pasko:
Dlaczego w oczekujących wymienione jest tylko>32(13 los.)skoro 31-oczekuje również od 13 losowań???
Gosia
Makler miałeś kiedyś piątkę w mini ?
191979
Zbigniew dałam miałam 4/5
Trzeba grać jednym zakładem i stawka np 10
Biedro
nie , TO Zibiego, 3 lata temu zagral kabaretowo na ch/t i wpisal w stałe
dla jaj skopiowalem
nie , TO Zibiego, 3 lata temu zagral kabaretowo na ch/t i wpisal w stałe
dla jaj skopiowalem
Potwierdzam
Idę pa pa do jutra rano sprawdzę mini czy mi coś padnie kupię tylko mini 3 zmiana 12 H cały tydzień
Makler
Województwo lubuskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Jaki jest sens typować te same liczby z pięciu czy więcej nicków ?
Ja też jestem tego zdania, że lepiej typować z wielu profili niż siedzieć w barach.
Już za kilka dni będzie pisal na czacie nasz ulubieniec z Niderlandów.Czekamy.
Nie może stale siedzieć na profilu bo przecież trzeba oporządzić konie.
No , już ryszyl.Biczniaktez jest dobry.Jak on to robi z trzech profili?
O kim bo dopiero wszedłam ?
Wczoraj w Warszewie była piątka w mini ?
3 918 122. Pensjonat 2020-07-27 (15:33)
Jeżeli to do mnie ta uwaga,to jesteś mało bystry.Jak typuje erynia,to wtedy emerytka już jest wyłączona z gry.A Urszulanka to inna osoba.Rozumiesz ?
Jeżeli to do mnie ta uwaga,to jesteś mało bystry.Jak typuje erynia,to wtedy emerytka już jest wyłączona z gry.A Urszulanka to inna osoba.Rozumiesz ?
Krol,, a czy ja mowilem ze Ty Wall..
Rafal jest dobry wte kolki
ale zaduzo % i "" sam pisal ze musi ograniczyc albo przestac
% i dymek NIE chodza w parze z $$$$$$$
Rafal jest dobry wte kolki
ale zaduzo % i "" sam pisal ze musi ograniczyc albo przestac
% i dymek NIE chodza w parze z $$$$$$$
Pewnie rozboje makler, to inteligentny facet co widać, słychać i...
Makler, kolega Rafała też trafił 5 w Mini w Zabrzu a drugi w Gliwicach.
3 918 078. Biedroneczka1977 gdybym dzisiaj posłał numery na 14 które miałem przygotowane do wysłania złapałbym 10/10 ale niestety nie wysłałem bo bardzoo żle sie czółem i ledwo do domu wróciłem z piekarni, znów kolejna 10/10 przeszło koło nosa dzisiaj miały wyjsc prawie wszystkie 60 były pewniakami jak i 57,58,23,7,73
takie liczby bym trafił 7,23,33,57,58,61,62,66,67,73 gdtybym to wysłał, ale przyszedłem do domu i odrazu sie polozyłem i teraz dopiero sie obudziłem o 16;20 a losowanie przeleciało
takie liczby bym trafił 7,23,33,57,58,61,62,66,67,73 gdtybym to wysłał, ale przyszedłem do domu i odrazu sie polozyłem i teraz dopiero sie obudziłem o 16;20 a losowanie przeleciało
jak pech to pech
Makler, szkoda, że Rafał tak się rozbił.Przez alkohol rozpada się rodzina .
arczi
Wygrasz tylko musisz polować jak masz liczby które czujesz że wpadną to daj chociaż na 6 losowań i masz trzy dni z glowy w razie złego samopoczucia to już masz wysłane do przodu
Makler Ty niedawno obstawiales 70 dziesiątki czy mi się pomyliło 92 kimś innym ?
3 918 162. zgrywus to juz nie 1 raz tak miałem ale niestety to jest prawda, kolejne 10/10 przeszło kolo nosa, niestety gdyby nie kłocie w okolicach serca i brak powietrza , to bym to wysłał napewno, i wkoncu by sie spełniły moje marzenia o wygranej 10/10, ale niestety znów sie niudało
Biedro to nie ja malo co tu podawalem od odblokowania
KRÓL czy ty mnie bierzesz za gamonia = sam mowiles - literówka
KRÓL czy ty mnie bierzesz za gamonia = sam mowiles - literówka
Makler, alez skąd? My szanujemy wszystkich ludzi .U nas nie ma terminu ' gamon'.
a mialem dzis nie pisac
Krol-dajmy spokuj
Grisza , znam z czatu Gabriela fajny gosc
Roma - tak
a szczegolnie turystycznie
Krol-dajmy spokuj
Grisza , znam z czatu Gabriela fajny gosc
Roma - tak
a szczegolnie turystycznie
3 918 174. Biedroneczka1977 te liczby wyszły mi wczoraj okolo 23,50 dopiero , skreslilem kupon i miałem go posłać idac do piekarni po chleb, niestety wychodzac z piekarni poczólemm sie żle na ulicy, poczólem kłocie w okolicy serca i brak powietrza, i tak po mału po mału doczołgałem sie do domu, byłem tez bardzo słaby, wszystko widziałem tez podwójnie chyba mi cukier poszedł w góre, wracajac do domu myslałem tyllko o tym aby dojsc do niego bo tu sa leki i chora lezaca mama, której tez musze zrobić śniadanie i podać leki, niebyło mi wtedy w głowie kolektura, tylko jak dojść szczesliwie do domu, ja nigdy niemiałem problemów jakis tam z sercem, z dusznosciami tak od dziecka niestety mam astme oskrzelowa a teraz jeszcze doszła cukrzyca i jest juz komplet
No trza zastanowić się nad systemem... Pochylić głęboko.. Nad mini
gdybym te liczby w multika skreslil wczesniej a by w niedziele nie była zamknieta tez i kolektóra to bym je napewno nadał i na 10losowań odrazu ale niestety nad liczbami zaczołem mysleeć dopiero pookolo 23,50