Wpisy 3 917 455 – 3 917 554
26 lipca 2020 18:36 → 26 lipca 2020 20:01, 100 wpisów
Bambi dokladnie te premie mnie pociagaja dlatego robie automat w Szybkie 600
i zalozmy bedzie wysylal 2-5 zakladów z goracych liczb a moze sie jakas premia trafi
i zalozmy bedzie wysylal 2-5 zakladów z goracych liczb a moze sie jakas premia trafi
robilem statystyki miesieczne i Je porównywałem = sa na topie i tez marudery
No jak się boisz to nie pisz
Gdzie jest arczi on ma dobre przemyślenia ale też nie może wygrać
Ta promocja na 9/9 to Lipa,-nikt nietrafił całej 9tki
Andreas3864, poczytaj wywiady i komentarze byłych pracowników lotto
gracz z głubczyć kolejna wygrana, szczesliwe miato a yumnie dzis byli goscie własnie z tamtad z tego miasta
Arczi witaj
wygrana padła w kolekturze obok ulicy mojej cioci, juz 3 wygrana w tej kolekturze
Jak tam ten Twój rachunek znalazłeś wyjaśnienie ?
3 917 471. Biedroneczka1977 witaj, witaj, nie nic nie jest wyjasnione poniewaz osoba która ta fakture sp;orzadzała jest na urlopie do 4 sierpnia i jak narazie musimy czekać az wróci z urlopu, narazie nic nie płacimy, a nikt z nam niemoze w tej sprawie udzielić wyjasnienia, wiec czekamy na spokojnie
Witam wszystkich.Tak fajnie świeciło,a tu nagle nawałnica z nieba , zdążyłem dojść do domu
3 917 434. Angierski bedziesz sprzedawał ten program?
3 917 477. RT1 umnie tez byla nawałnica po odjezdzie gości teraz świeci pieknie
Aha arczi to jeszcze trochę poczekasz ale być może ze wszystko zostanie wyjaśnione
Od chyba dwóch tygodni wysyłam 60 dziesiątki ale nie wpadają , może wzięli je z bebna ?
12.07 rozsylali alerty " wyborcze ", a dzisiaj w związku z nawalnicami
Czytałam na forum że jakiś facet wysłał dużą ilośc zakładów kaskady i w każdym powtarzała się liczba 1 która oczywiście nie została wylosowana .Przypadek ?
Biedroneczka1977 w kaskadzie zawsze masz liczbę 1 na pierwszym miejscu,są losowane dwa zestawy,za to w drugim zestawie nigdy nie ma liczby 1,nie wiedziałaś o tym?
Nie wiedziałam
Gosia
3 917 481. Biedroneczka1977 niewiem, zobaczymy
Ci, którzy bajzluja , niech sprzątają bo będą wiecznymi bajzlarzami
U mnie miło na dworze o 13 popadalo trochę i kort przyjemnie
Najbardziej mnie wkurza ta segregacja śmieci bo człowiek nie dość ,że nie ma czasu to jeszcze musi przeglądać co wyrzuca a warunki są za ma?a kuchnia i pomieszczenia nie ma możliwości
Były kiedyś w Ikea takie pojemniki do szafki kuchennej. Kompost , papier , szklo . . plastik
Gosia masz taką małą kuchnię ?
Dzisiaj jeszcze zagram online z tych zestawów .Z nich miałem już 2 x 8 z 9.

tak musze zawsze wszystko z miejsca na miejsce przekładać bo ruszyć się nie można
Pion 1, drugi z następnego dnia i trzeci z kolejnego .Do każdego po plusie.
No musisz koniecznie Gosia tak zrobić
Muszę podładować tablet, zapomniałem,go podłączyć jak wychodziłem na działkę.Życzę wszystkim wysokich wygranych.Po losowaniu się odezwę
Ja mam mieszkanie 54 metry ale moja bratanica mówi że jest małe , jak dla mnie na dwie osoby wystarczy kto by płacił rachunki za większe
Ja bym chciała Gosia wygrać chociaż 100 tysięcy żebym nie musiała do pracy chodzić
A jak dziś czytałam te różne fora jakim przekręty mogą robić to już Multi na wieczorne nie wysyłam
Bez pracy niema kołaczy,pozatym praca uszlachetnia
Wystarczy mi 100 przyrzekam że gdybym dziś w mini tyle wygrała to jutro do kolektury nie idę a do pracy dzwonie że poproszę o dwa tygodnie urlopu bo mnie stawy bolą
Gosia wejdź na forum lotto opinie graczy i poczytaj lub podobne strony o tej tematyce
Każda gra musi przynosić zysk właścicielowi,nie łudzcie sie że TS -tak łatwo da sie oskubać,jeszcze w dobie szybkich komputerów
Biedroneczko to mafia u mnie kolektor szef kiedyś w dupe by mi wszedł teraz jakiś dziwnie dokucza
No właśnie co możesz napisać ?
A czego nie możesz napisać ?
Jakoś Rysiek Rembiszewski-prowadził kupe lat Losowania nie jest milionerem
V mnie w Zabce ramach mili ale co oni tam mogą to ich praca
Poniedziałek środa piątek to mini po 9 swoich i tu chce 3/5 raz nawet ze stratą
Trzeba mieć zaje.ste szczęście żeby trfić dużą Bańke
Czyli milion
Wiadomo że ludzie wygrywają i wygrywać będą bo pewne kombinacje padna ale oskubać TS się nie da
Rembiszewski 2 x trafił czwórki, a pewnego razu chciał wygrać 30 000 000 , ale .....
Jedynie Pan z Gdańska ciagle wygrywał
KrolRoow 78 też często mi styklo mogłabym w Multi poszaleć