Wpisy 3 916 619 – 3 916 718
25 lipca 2020 18:49 → 25 lipca 2020 20:00, 100 wpisów
13,14,15 zMadzia już wygrałem to może do 300 pkt dokulam.. Profil
3 916 621. tomi77 2020-07-25 (18:50) Z
Dotam... Jutro tylko kaskada i pelikan
albo szczesliwy numerek i zakłady specjalne
Dotam... Jutro tylko kaskada i pelikan
albo szczesliwy numerek i zakłady specjalne
3 916 630. waldus to za ten szczesliwy numerek czy zaklady specjalne co?
uwaga w multiku dzis powtórki liczb z 14 i z wieczora wczorajszego
moze pojawic sie 22 w multiku
KrolRoow: jest taki Multi losowany nawet co 4 minuty i nazywa się Keno. No ale fakt, że losowanie nie jest fizyczne tylko komputerowe.... jakby było fizyczne to by była jazda
już widzę tych prowadzących którzy od kilku godzin stoją przy maszynie i ciągle czytają te liczby ...
Ja mam rzekome pewniaki od kolegi zagrane na stawce z+ .Napisał, zezwroci za zakłady gdy nie padnie 6 z +
i w pewnym momencie zmiana prowadzącego ... jak w sztafecie ... przybijają sobie piątkę i dalej jazda
Ale dzięki temu byłoby większe zatrudnienie ludzi, nie mówiąc o wpływach do budżetu, bo o to chodzi .
3 916 637. KrolRoow zrób tak spisz sobie losowanie wieczorne wczorajsze i dzisiejesze z 14 to wszystko spisz w jedno okienko z przedziału 1-80 i zobacz które sie na siebie nie nakladaja te liczby zbierz do kupy kture niwyszły i utworz sobie z nich uklad liczb i wyslij go , graj i wygrywaj
które
Nie znam żadnej osoby prowadzącej losowania, oprócz Pana Lotto i ..Nie oglądam losowań, ani w TV, ani tutaj .Tylko stronka .
3 916 645. KrolRoow to tak trzymaj , ale pewnie robisz to z bynajmniej 10 losowań co?
Nie, Arczibalik73, mam swoje ulubione dni , z których to losowań wybieram liczby w pionach
3 916 656. KrolRoow aha rozumie no to oknoto powodzenia zycze
i muzyczka leciała w trakcie losowania Dużego LOtka ... a inna Express Lotka
3 916 668. KrolRoow za ile bo zaraz musze wyjść z domu
Znam dobrych , życzliwych Jaroslawow, że o Andrzeju nie wspomnę
Ale by był czad jakby pan Ryszard wrócił do losowań .Na pewno by się lepiej oglądało.
3 916 679. KrolRoow jak cos to napisz mi w KG, bo niewiem czy wróce do losowań
dzis powino pokazac sie 15 zamiast 16
3 916 695. KrolRoow poprostu wejdziesz w mój profil i tam zejdziesz na dół jest kg , napiszesz wiadomość mi i nacisniesz wyslij a ja sobie pózsniej to przeczytam
Byłam na lodachchętny na wafel był gołąb musiałam dokarmić ptoka
Magda tak chodził i patrzył i czół wafel ,że musiałam się z nim podzielić
loda koniec wylałam na chodnik jak by chciał to poszłam niech próbuje
Mam nauczkę żeby o 14 nie wysyłać,tylko straciłam 20 zł .
W poniedziałek gram na wieczór tylko.
W poniedziałek gram na wieczór tylko.
Witajcie
Gosia
Tak 5 na chybil bo tyle miałem talonów , a 3 na własne bez plusa .Z plusem gram tylko w wybrane dni
Gosia co tam u Ciebie słychać ?