Wpisy 3 915 960 – 3 916 059
24 lipca 2020 23:33 → 25 lipca 2020 08:51, 100 wpisów
a po co tam wchodzisz? ja w takie profile nie wchodzę nawet skoro są niskiego poziomu
Tak zmęczyłem się ale jeśli myślisz o kartonach co pisałem to nie tym, na działce dużo dziś porobiłem i jestem zmęczony
KrolRoow
Przecież to są wszystkie twoje poprzednie nicki.Prawda boli ?
Przecież to są wszystkie twoje poprzednie nicki.Prawda boli ?
Od poniedziałku nie będzie mnie ogólnie na internecie nie wiem jak długi może dwa tygodnie może i miech
A specjalnie pakietu w telefonie nie chce mi się uruchamiać chyba że tak zrobię, wymieniam cała instalację elektryczną na nową są fajne bajery kontaktu z USB inne rzeczy
Chyba że szybciej to pójdzie ja nie elektryk więc się zgrywać nie będę nie znam się
Później gipsowanie itp trochę pracy będzie pasuje to jakoś wytrzymać najgorzej zacząć
no na pewno ... choćby Jan Paweł II ... ale wiadomo nie żyjemy wiecznie
nie wiem jak czat ... ale stronka na pewno nie zamierza mieć końca
Mi akurat pasuje to że sobie można liczby sprawdzić czy z danego układu pady wygrane to jest jak dla mnie bardzo dobra rzecz
Pasko zrób drugi czat jeden taki na poziomie ten niech taki będzie a drugi by sobie ludzie mogli się błotem obrzucać
Mulag, lepiej takiego czegoś nie czytać. Przejść na dietę informacyjną.
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- KrolRoow - 93 wpisów
- Mulag - 70 wpisów
- Gosia__77 - 48 wpisów
- Pensjonat - 46 wpisów
- Bambi - 35 wpisów
- waldus - 33 wpisów
- Pasko - 27 wpisów
- zbigniew g - 24 wpisów
- tomi77 - 23 wpisów
- Biedroneczka1977 - 22 wpisów
- Forsami - 18 wpisów
- makler - 17 wpisów
- zgrywus - 17 wpisów
- Robal_36 - 15 wpisów
- emerytka 46 - 14 wpisów
- multijune177 - 12 wpisów
- Wędrowca netowy - 11 wpisów
- Mewa - 10 wpisów
- RT1 - 9 wpisów
- pauuuuula - 8 wpisów
- BrandImage - 8 wpisów
- panoramix - 7 wpisów
- Vondeoff - 7 wpisów
- Wojtt - 7 wpisów
- Angierski - 6 wpisów
- dotam - 5 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 4 wpisów
- johno - 4 wpisów
- dayton2 - 3 wpisów
- RYCHFER - 3 wpisów
Ludzie mają problemy rodzinę itp różne poglądy polityczne podobno nie wolno tego dusić w sobie dobrze to wykrzyczeć z siebie te trzymany nerwy
Mulag, podzielam Twoja opinię. Dałeś nie jeden dowód kultury osobistej.
Ty też dałeś dowód kultury osobistej wklejając taką fotkę

Bardzo dobrze wiem o co tobie chodziło.
Przed zawieraniem zakładów polecam Art.Pawel Kazana " Gry lotto ".
Królu Albanii , po co dajesz skany jeśli ktoś się śmieje ? Widać wyraźnie co tutaj się dzieje .
Radzę Ci Krolu Albanii grać w realu jak grasz , odpuść sobie czat , który nic nie wnosi do gier w realu .Jestem tu ponad 4 lata, ale takiej agresji nie widziałem nigdzie .No, może w Sejmie .Popatrz jak wiele inteligentnych osób nawet się nie loguje .Ci tutaj mają po kilka kont , bawią się w typowania jak dzieci w piaskownicy .Nie pisz,nie czytaj , a moze nie zaglądaj tutaj a będziesz zdrowszy .
Bambi jeśli to było do mnie to króla znajdz sobie bliżej siebie tak jak i rady zachowaj stosuj samemu żegnam bez żalu
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 922270 i trafił(a) 500 zł
Witajcie
Waldus witaj
Wczoraj koło 20 Ciebie szukałam na czacie nikogo nie było z tych co znam
Dopiero na wieczorne
Hej mewa ile miałeś trafnych ?
Mewa
Jacunn
Gratulacje
Już się puścić za kase z 5/9 4/9 a 6/9 później o tej porze pusto w kasie mom na 14h 5x9 1x5 1x6
W zakładzie co miałem własny kupon trafne 5/9 konce 7 mi wylazly 17,37,57,67 i 76