Wpisy 3 915 919 – 3 916 018
24 lipca 2020 23:07 → 25 lipca 2020 03:23, 100 wpisów
Pasko co losowanie losują premię a te niższe stopnie to napewno nie często co?
no tak ... 2/6 raz na 350 losowań ... 3/6 raz na 233 losowania średnio się zdarza
Pasko wczoraj podałam adminowi liczby na tacy
To mój ulubiony zestaw w szybkie600
Myślałam Pasko ,że zagrałeś choć na dwa losowania ostatnie a dziś dowiaduję się ,że nie
To mój ulubiony zestaw w szybkie600
Myślałam Pasko ,że zagrałeś choć na dwa losowania ostatnie a dziś dowiaduję się ,że nie
Witam
gosia a jaki to zestaw do szybkie 600 . można na maila?
Proponuję obejrzeć wpis na profilu Robal_036, wzór do naśladowania. Rodzina multipasko, aż żal czytać. Pamiątka pozostała. To się nazywa ....
Ciekawe jak długo będzie wzorcowy wpis na profilu ? Wpis po amnestii.To już recydywa ogólna .
aktualna premia 12200 zł ... jeszcze pewnie wpadnie "stówka" i tyle na dzisiaj
Skoro zgryeus twierdzi, że nie warto wklejać sksanow, to dalszych nie wklejam. Dobrej nocy
siadło 3/6 z tych liczb z premiąszkoda że nie miałam kasy na koncie lotto ładnie by mogło być
Robal
Przypomniał wszystkie nicki.
Przypomniał wszystkie nicki.
fajnie że nowe osoby się pojawiają na czacie, tylko szkoda że wciąż tak niski poziom
KrolRoow ... bardziej wkleiłem, żeby pokazać kiedy to napisałeś, a jest 1,5 godziny później ... teraz "udanego wieczoru" a za 1,5 godziny co będzie?
Żyjcie ze sobą w miłości tak krótki jest nasz żywot na tym padole
Gosia: dzisiaj atakujemy 23:48 może padnie jedna czwórka i 12200 wpadnie
Wysoki poziom jest w profilu Robal_036.Tak wysoki jak w K30.K300, Iza1976 , i w kilkudziesięciu innych.Smutne to.
a po co tam wchodzisz? ja w takie profile nie wchodzę nawet skoro są niskiego poziomu
Tak zmęczyłem się ale jeśli myślisz o kartonach co pisałem to nie tym, na działce dużo dziś porobiłem i jestem zmęczony
KrolRoow
Przecież to są wszystkie twoje poprzednie nicki.Prawda boli ?
Przecież to są wszystkie twoje poprzednie nicki.Prawda boli ?
Od poniedziałku nie będzie mnie ogólnie na internecie nie wiem jak długi może dwa tygodnie może i miech
A specjalnie pakietu w telefonie nie chce mi się uruchamiać chyba że tak zrobię, wymieniam cała instalację elektryczną na nową są fajne bajery kontaktu z USB inne rzeczy
Chyba że szybciej to pójdzie ja nie elektryk więc się zgrywać nie będę nie znam się
Później gipsowanie itp trochę pracy będzie pasuje to jakoś wytrzymać najgorzej zacząć
no na pewno ... choćby Jan Paweł II ... ale wiadomo nie żyjemy wiecznie
nie wiem jak czat ... ale stronka na pewno nie zamierza mieć końca
Mi akurat pasuje to że sobie można liczby sprawdzić czy z danego układu pady wygrane to jest jak dla mnie bardzo dobra rzecz
Pasko zrób drugi czat jeden taki na poziomie ten niech taki będzie a drugi by sobie ludzie mogli się błotem obrzucać
Mulag, lepiej takiego czegoś nie czytać. Przejść na dietę informacyjną.
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- KrolRoow - 93 wpisów
- Mulag - 70 wpisów
- Gosia__77 - 48 wpisów
- Pensjonat - 46 wpisów
- Bambi - 35 wpisów
- waldus - 33 wpisów
- Pasko - 27 wpisów
- zbigniew g - 24 wpisów
- tomi77 - 23 wpisów
- Biedroneczka1977 - 22 wpisów
- Forsami - 18 wpisów
- makler - 17 wpisów
- zgrywus - 17 wpisów
- Robal_36 - 15 wpisów
- emerytka 46 - 14 wpisów
- multijune177 - 12 wpisów
- Wędrowca netowy - 11 wpisów
- Mewa - 10 wpisów
- RT1 - 9 wpisów
- pauuuuula - 8 wpisów
- BrandImage - 8 wpisów
- panoramix - 7 wpisów
- Vondeoff - 7 wpisów
- Wojtt - 7 wpisów
- Angierski - 6 wpisów
- dotam - 5 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 4 wpisów
- johno - 4 wpisów
- dayton2 - 3 wpisów
- RYCHFER - 3 wpisów
Ludzie mają problemy rodzinę itp różne poglądy polityczne podobno nie wolno tego dusić w sobie dobrze to wykrzyczeć z siebie te trzymany nerwy
Mulag, podzielam Twoja opinię. Dałeś nie jeden dowód kultury osobistej.
Ty też dałeś dowód kultury osobistej wklejając taką fotkę

Bardzo dobrze wiem o co tobie chodziło.
Przed zawieraniem zakładów polecam Art.Pawel Kazana " Gry lotto ".
Królu Albanii , po co dajesz skany jeśli ktoś się śmieje ? Widać wyraźnie co tutaj się dzieje .
Radzę Ci Krolu Albanii grać w realu jak grasz , odpuść sobie czat , który nic nie wnosi do gier w realu .Jestem tu ponad 4 lata, ale takiej agresji nie widziałem nigdzie .No, może w Sejmie .Popatrz jak wiele inteligentnych osób nawet się nie loguje .Ci tutaj mają po kilka kont , bawią się w typowania jak dzieci w piaskownicy .Nie pisz,nie czytaj , a moze nie zaglądaj tutaj a będziesz zdrowszy .