Wpisy 3 915 889 – 3 915 988
24 lipca 2020 22:19 → 24 lipca 2020 23:50, 100 wpisów
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 287 231,40 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
no cóż przynajmniej od czasu pojawienia się tu borowikabartoszasamuelaruletkarregulaminowanielekajsieniedzielajurandwolkgangmatematykówbasztardbialymurzyncarny22angelusdominipanna2patrykbmesajechukonserwatopantadeuszpsychiatrapsycholożkahakerwatykanista itd itp i co to tam jeszcze wymyśli)bywa tu wesoło, żeby nie powiedzieć śmiesznie
kolorowych
kolorowych
aha, wszystkim powyższym, wymienionym, i tym pominiętym - lewatywa i
odmaszerować
odmaszerować
jak będzie choć jedna 9/9 w czasie promo to będzie prawdziwy cud
Vondeoffsupernie było mnie dziś długo na czat to i nie wiem co typowałeś
moje pewniaki narazie przerwa nie wchodzą tylko 1 2 liczby
moje pewniaki narazie przerwa nie wchodzą tylko 1 2 liczby
numer już widzę ,że mam taki kupon z 585 super szansą jutro poszukam czy tylko 3 ostatnie cyfry czy więcej ale wiem że ten kupon jest do mini
Pasko co losowanie losują premię a te niższe stopnie to napewno nie często co?
no tak ... 2/6 raz na 350 losowań ... 3/6 raz na 233 losowania średnio się zdarza
Pasko wczoraj podałam adminowi liczby na tacy
To mój ulubiony zestaw w szybkie600
Myślałam Pasko ,że zagrałeś choć na dwa losowania ostatnie a dziś dowiaduję się ,że nie
To mój ulubiony zestaw w szybkie600
Myślałam Pasko ,że zagrałeś choć na dwa losowania ostatnie a dziś dowiaduję się ,że nie
Witam
gosia a jaki to zestaw do szybkie 600 . można na maila?
Proponuję obejrzeć wpis na profilu Robal_036, wzór do naśladowania. Rodzina multipasko, aż żal czytać. Pamiątka pozostała. To się nazywa ....
Ciekawe jak długo będzie wzorcowy wpis na profilu ? Wpis po amnestii.To już recydywa ogólna .
aktualna premia 12200 zł ... jeszcze pewnie wpadnie "stówka" i tyle na dzisiaj
Skoro zgryeus twierdzi, że nie warto wklejać sksanow, to dalszych nie wklejam. Dobrej nocy
siadło 3/6 z tych liczb z premiąszkoda że nie miałam kasy na koncie lotto ładnie by mogło być
Robal
Przypomniał wszystkie nicki.
Przypomniał wszystkie nicki.
fajnie że nowe osoby się pojawiają na czacie, tylko szkoda że wciąż tak niski poziom
KrolRoow ... bardziej wkleiłem, żeby pokazać kiedy to napisałeś, a jest 1,5 godziny później ... teraz "udanego wieczoru" a za 1,5 godziny co będzie?
Żyjcie ze sobą w miłości tak krótki jest nasz żywot na tym padole
Gosia: dzisiaj atakujemy 23:48 może padnie jedna czwórka i 12200 wpadnie
Wysoki poziom jest w profilu Robal_036.Tak wysoki jak w K30.K300, Iza1976 , i w kilkudziesięciu innych.Smutne to.
a po co tam wchodzisz? ja w takie profile nie wchodzę nawet skoro są niskiego poziomu
Tak zmęczyłem się ale jeśli myślisz o kartonach co pisałem to nie tym, na działce dużo dziś porobiłem i jestem zmęczony
KrolRoow
Przecież to są wszystkie twoje poprzednie nicki.Prawda boli ?
Przecież to są wszystkie twoje poprzednie nicki.Prawda boli ?
Od poniedziałku nie będzie mnie ogólnie na internecie nie wiem jak długi może dwa tygodnie może i miech
A specjalnie pakietu w telefonie nie chce mi się uruchamiać chyba że tak zrobię, wymieniam cała instalację elektryczną na nową są fajne bajery kontaktu z USB inne rzeczy
Chyba że szybciej to pójdzie ja nie elektryk więc się zgrywać nie będę nie znam się
Później gipsowanie itp trochę pracy będzie pasuje to jakoś wytrzymać najgorzej zacząć
no na pewno ... choćby Jan Paweł II ... ale wiadomo nie żyjemy wiecznie