Wpisy 3 915 481 – 3 915 580
24 lipca 2020 10:58 → 24 lipca 2020 14:02, 100 wpisów
Koniec powiadam wam koniec pretekst by w dowolnym czasie ograniczać swobody obywatelskie
Słyszałem o tym niby wypadek pożar teraz że raczej podpalenie ale nikt nie wie do końca struktura była stara co z tego że wyremontowali jak szkielet cały domy został jak był na początku
Tak bezdomny dał mi pieniądze tak proszę państwa niestety zmarł ale to przykre
I po co grać w Ts Forsami wystarczy spotkać na swej drodze bezdomnego
To praca czy jadalnią masz robić mam widzieć krew i pot a ty co na wakacjach czy jak
3 915 363. Pasko 2020-07-24 (00:59)
no niestety nie zagrałem a jak widać była niezła okazja ... ostatnio tak grałem właśnie na 2 ostatnie losowania co wklejałem skany i po 10 zakładów i miałem trójki.
Pasko szkoda ,że przepadło
Jeszcze będzie okazja
no niestety nie zagrałem a jak widać była niezła okazja ... ostatnio tak grałem właśnie na 2 ostatnie losowania co wklejałem skany i po 10 zakładów i miałem trójki.
Pasko szkoda ,że przepadło
Jeszcze będzie okazja
Kaz39 typował(a) za 10 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 45575 i trafił(a) 1250 zł
Z okazji Święta Policji wszystkim Policjantkom, Policjantom i Pracownikom Policji składam najserdeczniejsze życzenia i zawodowej pomyślności.

Jaka policja...grube byki co nie potrafia zrobic 25 pompek albo 12 podciagow
Mulag tę 5 zł z rybakiem jaka ma wartość bo posiadam kilka sztuk z 1958 roku ?
Dwa złote też mam to z klosem
Dziś pewniak 69
Zbigniew
Jakie dziś dałeś na 14 ?
2 57 39 zagrane wrealu
Biedroneczka słyszałem wczoraj ze nie które kobiety przechodzą ciążę Bezobjawowo dowiadują się w ostatnim dniu Bezobjawowo
A kierownictwu na szczeblu centralnym i wojewódzkim, więcej rozwagi w podejmowanych działaniach. Bądźcie dla obywateli, nie dla jednej partii.

Na jesień obostrzezenia możliwe znowu będzie się trzeba pilnować przed nimi
Zbigniew to bardzo możliwe
Waldus nie gram na 14 bo w pracy jestem nie mam jak wysłać
Wczoraj na wieczór też nie gralam bo mi się nie ciało iść i dobrze nic bym nie miała
Czekam na promocję 31 lipiec Multi
Tomi gonisz mnie
Patrząc na sklepy nic ludzie nie przestrzegają a są i płyny i takie lapki
A tym, ktorym zabrano emerytury , wypada życzyć przywrócenia świadczeń by mogli godnie żyć
Jakie piwo ja caly tydzień po 12 h 3 zmiany następny tydzień to samo ....pracocholizm
Ponad 1000 punktów tomi
Już po obiadku.Zimniaczki ( z Pyr ) , z koperkiem, mizeria i mielonym.
Waldek 88 punktów zatypuj jeszcze zdążysz
Islandorka gonisz mie punkty
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 7086868
Wylosowany numer to: 7086868