Wpisy 3 913 813 – 3 913 912
21 lipca 2020 22:28 → 21 lipca 2020 23:03, 100 wpisów
to też dobra inwestycja Forsami w tej chwili mogę ją sprzedać i mam dwa razy tyle
Ja zainwestuje w grobowiec dawniej byłem temu przeciwny a teraz to się opłaci
już dwóch chętnych ale jak na razie nie traktuje tego jako inwestycje tylko ale w razie czego zawsze jest kapitał
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
nie ma co oglądać się na to że ktoś ci da nawet rząd nie da póki człowiek ma sił musi zadbać o swoją przyszłość na starość no chyba że kite się odstawi to rodzina będzie miała
Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Mulag chodzi o zabawe...wygrać to mrzonki nie dla takich co ciężko pracują za kilo ryżu z głową do podłogi
nie ma wygranej i nie będzie chyba że zarząd się zmieni w TS to będą dawać jak PIS 500 plus
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
nie ma już lotto pieniądze rozdane zapraszamy do stołu w czwartek
Czekamy na wysokość kumulacji ale wydaje mi się, że 8 milionów będzie
Mulag no tak Brawo Brawo Brawo Ty za 500 to będziemy pracować...do tego wszystkiego to zmierza śmieci znowu do góry prąd woda..itp..będziemy tyrać na opłaty...
dali by wygrane w TS ale przecież w to grają ludzie co mają 18 a PIS daje dzieciom
Forsami do tego się zbliża było głośno bon turystyczny dla ludzi pracujących próżniej może może dla dzieci bon 500 i tak nas wydukali ze tylko dla dzieci Hańba
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 281 703,90 zł
Forsami szkoda no ale pisałem góra 3/6 3malem kciuki
za PO byly kumulacje nawet duze , potem PIS czesto było "6" , zrobili na swieta-wigilia NR kumulacje i poszło cd.
u mnie ostatnio babka wygrała chyba większą kwote całe miasto obeszła nikt nie miał wypłacić
Nie uznaje kart
Już nie wiadomo komu ufać robią nas w balona co gorsze przebijają go
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
Mulag takie coś tam nie istnieje tam nad nami tylko wiater wieje i się śmieje
Witam
Nooo i jest O v u l a c j a
Szkoda,że nie jestem kobietą
...ale przed Paniami DUŻA szansa
Nooo i jest O v u l a c j a
Szkoda,że nie jestem kobietą
...ale przed Paniami DUŻA szansa
Gonzaga.
Przygotować się jutro na 14
02,08,06...
02,08,06...
Forsami.
Siekają to jest realny problem krew jest można to było w Brukseli powiedzieć załatwić problem może te samoloty f35 będę rozpylać dobrego się tylko nadają
Makler, dziękuję za zainteresowanie moim profilem.Kolorowych snow
Co dorzucić do 02,06,08???
Jak myślicie??
Dorzucę 62,79
Jak myślicie??
Dorzucę 62,79