Wpisy 3 913 783 – 3 913 882
21 lipca 2020 22:09 → 21 lipca 2020 22:52, 100 wpisów
chociaż liczby faktycznie dość "proste" dzisiaj ... może być szóstka, chociaż jak zawsze większa szansa, że będzie kumulacja
sherlokmarysia typował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 921449 i trafił(a) 750 zł
Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto dawać wygrać w Lotto żebym nie musiał pracować
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Forsami było chociaż 3/6?
ja mam dwa zakłady duży lotek wtedy był 2000 rok teraz lotto to jest do dziś nie było nawet 5 z6 ile jest taki zakładów co ludziska mają i nic nie mogą trafić, wtedy jeszcze grałem słabiutko a można było konkretnie jeden blankiet i 8 szans za jedną opłatę
dobrze że oprócz gry człowiek jakoś sobie radzi inwestuje pomnaża pieniądze a TS to taka raczej odskocznia
inwestuje w to co bezpieczne i daje realne zyski oczywiście w mniejszej skali niż inni każdy na miarę swoich możliwości finansowych
to też dobra inwestycja Forsami w tej chwili mogę ją sprzedać i mam dwa razy tyle
Ja zainwestuje w grobowiec dawniej byłem temu przeciwny a teraz to się opłaci
już dwóch chętnych ale jak na razie nie traktuje tego jako inwestycje tylko ale w razie czego zawsze jest kapitał
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
nie ma co oglądać się na to że ktoś ci da nawet rząd nie da póki człowiek ma sił musi zadbać o swoją przyszłość na starość no chyba że kite się odstawi to rodzina będzie miała
Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Mulag chodzi o zabawe...wygrać to mrzonki nie dla takich co ciężko pracują za kilo ryżu z głową do podłogi
nie ma wygranej i nie będzie chyba że zarząd się zmieni w TS to będą dawać jak PIS 500 plus
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
nie ma już lotto pieniądze rozdane zapraszamy do stołu w czwartek
Czekamy na wysokość kumulacji ale wydaje mi się, że 8 milionów będzie
Mulag no tak Brawo Brawo Brawo Ty za 500 to będziemy pracować...do tego wszystkiego to zmierza śmieci znowu do góry prąd woda..itp..będziemy tyrać na opłaty...
dali by wygrane w TS ale przecież w to grają ludzie co mają 18 a PIS daje dzieciom
Forsami do tego się zbliża było głośno bon turystyczny dla ludzi pracujących próżniej może może dla dzieci bon 500 i tak nas wydukali ze tylko dla dzieci Hańba
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 281 703,90 zł
Forsami szkoda no ale pisałem góra 3/6 3malem kciuki
za PO byly kumulacje nawet duze , potem PIS czesto było "6" , zrobili na swieta-wigilia NR kumulacje i poszło cd.
u mnie ostatnio babka wygrała chyba większą kwote całe miasto obeszła nikt nie miał wypłacić
Nie uznaje kart
Już nie wiadomo komu ufać robią nas w balona co gorsze przebijają go
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
Mulag takie coś tam nie istnieje tam nad nami tylko wiater wieje i się śmieje
Witam
Nooo i jest O v u l a c j a
Szkoda,że nie jestem kobietą
...ale przed Paniami DUŻA szansa
Nooo i jest O v u l a c j a
Szkoda,że nie jestem kobietą
...ale przed Paniami DUŻA szansa
Gonzaga.