Wpisy 3 913 754 – 3 913 853
21 lipca 2020 21:59 → 21 lipca 2020 22:41, 100 wpisów
Ja dziś dostałam podwyzke
ale zauważyłem, że coś się chyba stało i TS podał ostatnio kumulację jedynie 6 milionów ... mimo że było oczywistym że przekroczy 6 milionów
O i l+ 3z6
do tej pory zawsze podawał kumulację zawyżając ją nieco ... być może teraz już tak nie będzie i będzie podawał w drugą stronę ... tak aby nikt nie narzekał, że miało być więcej
no ale kumulacja dziś przekroczyła 6,3 miliona więc 8 powinni podać, ale jakby podali 7, to już na pewno byłoby coś na rzeczy.
No... Mini 8,14,32,33,35 nie odpuszczę... Plus 1 z maszyny i ewentualnie 1 lotto
Dla mnie lepiej wygląda, że miało być 6 milionów a jest 6 300 niż zawyżanie kumulacji a potem brakuje 800 tys
wiecie mam dobry pomysl na 100% biznes
załóżcie kolekture, kupcie dobry skaner ultrafioletowy ktory ma wielka rozdzielczosc lub mikroskop fotonowy
i skanujcie zdrapki wymieniajcie na kase 100 zdrapek dziennie sporo kasy reszte oddajcie lub sprzedawajcie pustaki komus
(czysty zysk)
załóżcie kolekture, kupcie dobry skaner ultrafioletowy ktory ma wielka rozdzielczosc lub mikroskop fotonowy
i skanujcie zdrapki wymieniajcie na kase 100 zdrapek dziennie sporo kasy reszte oddajcie lub sprzedawajcie pustaki komus
(czysty zysk)
Mi bez różnicy... Trójki trafić nie można... Lotto choć trafiłem na 1 lotto... Ale to fuks jakiś tera czas na mini.. Lato idzie
Jeśli będzie kumulacja to przekroczy 7 milionów tylko pytanie o ile? Mogą jednak 7 milionów podać bo do 8 może brakować
Jutro w Lotto de 10 000 000 euro.
jaka kumulacja TO strategia TS, wszystkiego nie wiemy, co wie TS
chociaż liczby faktycznie dość "proste" dzisiaj ... może być szóstka, chociaż jak zawsze większa szansa, że będzie kumulacja
sherlokmarysia typował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 921449 i trafił(a) 750 zł
Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto dawać wygrać w Lotto żebym nie musiał pracować
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Forsami było chociaż 3/6?
ja mam dwa zakłady duży lotek wtedy był 2000 rok teraz lotto to jest do dziś nie było nawet 5 z6 ile jest taki zakładów co ludziska mają i nic nie mogą trafić, wtedy jeszcze grałem słabiutko a można było konkretnie jeden blankiet i 8 szans za jedną opłatę
dobrze że oprócz gry człowiek jakoś sobie radzi inwestuje pomnaża pieniądze a TS to taka raczej odskocznia
inwestuje w to co bezpieczne i daje realne zyski oczywiście w mniejszej skali niż inni każdy na miarę swoich możliwości finansowych
to też dobra inwestycja Forsami w tej chwili mogę ją sprzedać i mam dwa razy tyle
Ja zainwestuje w grobowiec dawniej byłem temu przeciwny a teraz to się opłaci
już dwóch chętnych ale jak na razie nie traktuje tego jako inwestycje tylko ale w razie czego zawsze jest kapitał
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
nie ma co oglądać się na to że ktoś ci da nawet rząd nie da póki człowiek ma sił musi zadbać o swoją przyszłość na starość no chyba że kite się odstawi to rodzina będzie miała
Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Mulag chodzi o zabawe...wygrać to mrzonki nie dla takich co ciężko pracują za kilo ryżu z głową do podłogi
nie ma wygranej i nie będzie chyba że zarząd się zmieni w TS to będą dawać jak PIS 500 plus
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
nie ma już lotto pieniądze rozdane zapraszamy do stołu w czwartek
Czekamy na wysokość kumulacji ale wydaje mi się, że 8 milionów będzie
Mulag no tak Brawo Brawo Brawo Ty za 500 to będziemy pracować...do tego wszystkiego to zmierza śmieci znowu do góry prąd woda..itp..będziemy tyrać na opłaty...
dali by wygrane w TS ale przecież w to grają ludzie co mają 18 a PIS daje dzieciom
Forsami do tego się zbliża było głośno bon turystyczny dla ludzi pracujących próżniej może może dla dzieci bon 500 i tak nas wydukali ze tylko dla dzieci Hańba
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 281 703,90 zł
Forsami szkoda no ale pisałem góra 3/6 3malem kciuki