Wpisy 3 913 356 – 3 913 455
21 lipca 2020 14:37 → 21 lipca 2020 16:48, 100 wpisów

Dziś tu liczby szukałam i by było 5/5 3/3 ale jestem dupa bo 7 15 28 40 45 dziś z tego podstawiałam zmylilo mnie 6 8
Tomi to znaczy spisuje wszystkie zestawy z chybił trafił i sprawdzam po losowaniach te 7 15 28 40 45 akurat jest mój zestaw kreślony kiedyś niedawno i tak został do sprawdzeń
w ktorej kolekturze masz takie plecy że tyle ci dali kuponów
Gosia
no to teraz już jesteś na widelcu TS bo wiedzą twoje dane osobowe i adres
na stronie loteriady można poczytać opinie gość miał mnóstwo kuponów i nic nie wygrał ...oni tylko zbierają dane osobowe od ludzi a wygra nagrody ktoś z pracowników
na stronie loteriady można poczytać opinie gość miał mnóstwo kuponów i nic nie wygrał ...oni tylko zbierają dane osobowe od ludzi a wygra nagrody ktoś z pracowników
multijune w zaprzyjaźnionej kolekturze
Czego mam się bać bo nie rozumie
Ludzie gorsze rzeczy robią i żyją
Czego mam się bać bo nie rozumie
Ludzie gorsze rzeczy robią i żyją
Przed chwilą padło 10 x 710,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
To teraz rywalizacja do rankingu dziennego
Gosia kontra Magda
End
Gosia kontra Magda
End
Magda
Jak kotek ?
4 zł o 14
z pon. ranking 5 pierwszych miejsc koncówka 7
zastanawialem sie czy bedzie o 14tej >> 7 <<
zastanawialem sie czy bedzie o 14tej >> 7 <<
O 21 50 przewiduje końcówki 7
Gdzie jest arczi ?
Biedronko kot dostał dzisiaj dwa zastrzyki i kroplówkę,jeszcze jutro powtórka.
Gosia pomyśl jakby ta loteriada była coś wart to by ci kolektor \ka nie dała tylu kuponów bo ot tak by ci dała lekko wygrać te nagrody.
Sama dla siebie by zostawiła o nie obcemu za dziękuje przysłowiowe dała.Coś jest na rzeczy -nie sadzisz?...hm
to jest chwyt żeby ludzi zamydlić oczy
Sama dla siebie by zostawiła o nie obcemu za dziękuje przysłowiowe dała.Coś jest na rzeczy -nie sadzisz?...hm
to jest chwyt żeby ludzi zamydlić oczy
Gosia jak kotek ?
Z loteriada jest to samo co z innymi grami.Mozesz wysłać 1000 i wygrać zero, a kupisz 1 zakład, trafiając główna wygrana .Mając 1 los loteriady możesz być wylosowana/y
zaklady buka puszczone wczoraj gdyby nie jeden gol mialbym fajna kaske
makler jak grasz w buka moglbym Ci pokazac jak grac
w porownaniu do totka calkiem niezla kaska i latwa
w porownaniu do totka calkiem niezla kaska i latwa
no tak, ale glownie chodzi o wybranie rodzaju zdarzenia i wyszkuaniu najwyzszych kursow
taxi prosze, jechac za Zgruwusem, moze mnie zaprowadzi do....klakiera
od wczoraj robie czyli wklejam losowania od 11go jest tego sporo, juz cos zrobilem
w Polsce powinna powstac elektrownia atomowa juz dawno bo polityka klimatyczna unii sie robi coraz bardziej ostra
a polacy boja sie atomu, pisza ze to przerasta ich mozliwosci
no wlasnie ja bym zalozyl bo jest dofinansowanie ale ze 20 tys trzeba miec