Wpisy 3 912 455 – 3 912 554
20 lipca 2020 14:57 → 20 lipca 2020 17:22, 100 wpisów
spadam w mapki zlukac to co stworzyłem zrobic ewentualne korekty no i na forum dodac moje przemyślenia vel propozycje może komus sie liczba liczby jakies spodobaj
KrolRoow
""Nawet 5 minut czasu nie mam na typowania. Czat nie dla mnie.""
""Nawet 5 minut czasu nie mam na typowania. Czat nie dla mnie.""
Tomi 18 Na dzień czy na tydzień ?
TS robi Was w wała, wystarczy spojrzeć na mapy losowań. Jak ktoś śledzi czat to od dawna pisałem o wirusopromocjach.Następne promocję czekają
jeden mecz pewny manchester - watford jutro
obie strzela tak - wygrana Man 2,6, obie nie wygrana Man 2,3
postawisz 2 razy taka sama kwote na te dwa kursy i wygrana pewna 100%
obie strzela tak - wygrana Man 2,6, obie nie wygrana Man 2,3
postawisz 2 razy taka sama kwote na te dwa kursy i wygrana pewna 100%
No wiem ale najpierw muszę trafić 3 minipotem może więcej zakładów mini...kiedyś wysyłalem po 8 na losowanie teraz kilka
wiesz ze ludzie maja nosa, czasami trafiaja ja wyrzucam kilka meczy zwykle ze skopiowanego kuponu
trzeba Sobie dać spokój z TSem, nawet symboliczne granie jest bez sensu
dotam bo w lotto to male wygrane rzadko sie wygrywa ponad 1000zł
dotam bo potrzeba wysylac sporo kuponow szkoda kasy bo za te same pieniadze moglbys wygrac mniej ale pewniej w buka
ale jak skoncze wtyczke dopiero bo mam rozgardiasz w tej wtyczce znaczy sa opcje ktore musze wyrzucic
na pewno latwiej wiesz wygrac np. z 10 zl 20zł
niz trafic 4/5 w 4 zakladach w MM
no poprostu male kwoty typu 4zl 8zl to w buka bezproblemowo wygrasz a tu musisz trafic 5/10 6/10 za takie pieniadze to spokojnie wygrasz w buka a 7/10 to tez nie problem liczac zainwestowane pieniadze
niz trafic 4/5 w 4 zakladach w MM
no poprostu male kwoty typu 4zl 8zl to w buka bezproblemowo wygrasz a tu musisz trafic 5/10 6/10 za takie pieniadze to spokojnie wygrasz w buka a 7/10 to tez nie problem liczac zainwestowane pieniadze
20 kurs jest do wygrania na pewno czyli za 10zł 200zł
5/5 w multi trafisz za jakims 1000nym razem i wydasz 2500 zl a grajac po 5 zł masz 500 zakładow w buka i pewnie wygrasz cos na plus duzo wiecej taka czysta kalkulacja
(ja mam 1500 typowan i zadnej 5/5)
5/5 w multi trafisz za jakims 1000nym razem i wydasz 2500 zl a grajac po 5 zł masz 500 zakładow w buka i pewnie wygrasz cos na plus duzo wiecej taka czysta kalkulacja
(ja mam 1500 typowan i zadnej 5/5)
{witam po południu
Tak jak przypuszczałem trzeba mieć na uwadze te liczby
2,8,72,78
13,17,63,67
2,8,72,78
13,17,63,67
No.. To czas zacząć ten tydzień pozytywnie chociaż odpad trojkowy
Witam wszystkich
waldus miałam 8 zł m 14 na swoje liczby
Dziękuję
waldus A co sądzisz o 60 dziesiątki na wieczór ?
No cały czas gram
dobra 5 zakladow w buka wyslane teraz tylko w lotto gram i moze w mini a multi olewam
w multi sie nie oplaca grac bo wyzej niz 5 raczej sie nie trafi
patrzac na prawd
patrzac na prawd
Mam kilka kuponów.. Jadąc jeden zakład z pamięci mówię do babki a ta do maszyny

21diament i 36
to były z dzisiaj z 14tej
reszte możecie sobie pomarzyć