Wpisy 3 912 359 – 3 912 458
20 lipca 2020 14:05 → 20 lipca 2020 14:59, 100 wpisów
8 zł mam
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,07,09,13,14,15,16,17,18,21,24

A wieczorem będzie 1400 mam typy zgrywus
To sobie przekręcić możesz
No nie wiem Raz mi się uda raz nie'
Aya 22 jest ostatnio ciągle to'moja data urodzenia
Całe 2zł od pazernego TS,chyba oszaleje
Gdyby wpadły 60 byłabym bogatA
Zaraz ogłosi TS że było 150-- 5/5
Muszę bardziej pomieszać na wieczorne i iść na orlen wysłać
Dawać skany
Biedronka żeby Babka miała wąsy to by była Dziadkiem,TS-tak łatwo skóry nie sprzeda
Magda wsiadz w pociąg i masz do Rokietnicy dwie godziny będę na dworcu i Tobie podam
Ta promocja 5/5 to Żenada
Nic nie dadzą od 12czerwca nie mogę wygrać miesiąc minął i tylko drobne
A rachunek za prąd 188 zł mi przysłali dzisiaj latem tyle kasy chcą
Takie drobne ze nawet na powtórne granie niema,zainwestowane 7,50-zwrot 2zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
jak się ma wygrać to i bez promocji się wygrywa ... a jak się ma przegrać to i z promocją się przegrywa. Jedyna różnica to że jak się już jednak wygra, to więcej z promocją.
tak więc jak masz wygrać to Ci się opłaca grać czy to z promocją czy bez ... a jak masz przegrać to nie opłaca Ci się grać nawet z promocją
Kosze 2x 3x3/5 i 4/5 dziś ładnie było jak narazie zdrapki multi eh tak wieczorem 5/5 w multi lub mini choć raz

Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 93 wygrane 5/5
Magda
Mewa
Mewa byłeś blisko
Mewa
Johno
no to w mapki.............johno no widzisz czas na wlasne tera.......hey nie witanym i dzieki za
Oj tak , a gdyby tak 16 piątek skreślić po kolei 1 2 3 4 5 itd . Ale jak nie będzie tasiemcow to szkoda kasy

Nie trzeba przekręcać głowy.
Zdjęcie Biedroneczki .... 363.
Magda.
taka rada, jak robicie fotki to w pozycji poziomej wtedy zdjęcie nie będzie przekręcone
To nie jest moje zdjęcie.
Zdjęcie kuponu Biedroneczki po... wyprostowaniu.
. ... 363 tu jest oryginalne zdjęcie.
Zdjęcie kuponu Biedroneczki po... wyprostowaniu.
. ... 363 tu jest oryginalne zdjęcie.
6,7,9,10,11,12,17?,22,24,27,31,36,40,51*?,53,58,70*,77*79
z grubsza, to jeszcze nie to co powinno byc
jak wejdzie 5-6/19 to bede zadowolony
z grubsza, to jeszcze nie to co powinno byc
jak wejdzie 5-6/19 to bede zadowolony
Mewa-za 4/5
za okolo 20 miniutek moje propozycje na wieczór na forum jak i tez w innych temacikach pewol i parka
"Precz z TS".
Nie gram.
Nie gram.
wedrowco a ile przyjemnosci rozrywki by zabraklo gdyby nie ts mi by zostało przezucenie sie całkiem na fortune i sts dobra miłego czas mnie goni
Mewa, nie gram na chybika nic mi nie wchodzi, taka ciekawostka ostatnio spytałem asystenta google o liczby do mm i też d...a
jeszcze jedno nie wiem jak nie którzy ja biore na wieczór pod uwage konce 03 i 60 tki
spadam w mapki zlukac to co stworzyłem zrobic ewentualne korekty no i na forum dodac moje przemyślenia vel propozycje może komus sie liczba liczby jakies spodobaj