Wpisy 3 909 638 – 3 909 737
17 lipca 2020 00:07 → 17 lipca 2020 07:58, 100 wpisów
Gram tym sposobem. Obieram 10-kę , która dawno już nie grała na 7/10 Nie chwaląc się miałem kiedyś 9/10 4 kupony
Gosia obieraj zestawy na 10 , które dawno nie grały nawet 7/10 Ten mój zestaw już ponad 1000 losowań nie grał a więc na dniach wejdzie Wiem to
Nie lubię się chwalić bo miałem większe wygrane a to 7/10 razy 4 to pikuś
Z kolei, gdy dzidek był optymistą to go gasiła mówiąc....jak masz w dowodzie wbite widły to zapomnij o sukcesach
Gosia od dziś jestem Twoim pupilem ale spoko nie sram po kątach
Ze zwierzątek miałem tylko chomika ale uciekł mi z akwarium i wlazł do odtawarzacza wideo a w nim klapka w jedną stronę się odmykała. Włączam wideo a na ekranie chomik skacze i woła help
Gosia Kocham noc, niebo, gwiazdy i ciszę i Fajną Czyjąś obecność
Gabriel musimy się trzymać razemwtedy wygramy dużo pieniążków
Gabriel dobrze zrobiłeś ,że ją zabiłeś,jak ja nie cierpie tych natrętnych mich
Gosia i o to chodzi Wyobraźnia ludzka to podstawa. Wiesz czemu wyobraźnia jest większa od wiedzy ? Bo wiedza jest ograniczona a wyobraźnia wręcz przeciwnie
Gabriel wiem ,że wyobraźnia działa ale często sobie wyobrażamy coś kogoś a potem jest inaczej ale dobrze ,zże wyobraźnia jest
Dwoje ludzi. Para, małżeństwo i mają ciche dni. Zdarzają się w każdym związku. On wychodzi z domu po cichu. Na dole jest kwiaciarnia. Kupuje bukiet, wraca i puka. Ona otwiera i pyta ...Czego ?!! ...Czy tu mieszka Pani Kowalska ?...Nie!!...a to przepraszam i tu pada to właśnie magiczne słowo z jego strony i wręcza jej bukiet. Uśmiecha się i mówi ...Właź
3 909 304. waldus 2020-07-16 (18:41)
Dziś warto puścić liczby z eurojacka
3 909 305. waldus 2020-07-16 (18:42)
Do multihura moja prognoza była sluszna
Dziś warto puścić liczby z eurojacka
3 909 305. waldus 2020-07-16 (18:42)
Do multihura moja prognoza była sluszna
Dzień dobry witam ranne ptaszki waldus mewa
Dziś promocyja trzeba jakaś mieszankę liczb zrobić co o tym myślicie ?
Wojtt
5liczb 100% to zagrane dobrze ze internety sa bo do budy by sie niechcialo juz chodzic
Dziś pewniak 3
pauula masz dobre typy