Wpisy 3 908 593 – 3 908 692
15 lipca 2020 18:17 → 15 lipca 2020 20:17, 100 wpisów
Gosia tej firmie co złożyłem ofertę wydaje się że ja z paczki zapałek spawarkę robię
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
byłam dzisiaj w szpitalu zarejestrować się do kardiologa masakra jakaś przez tego koronawirusa ,od 2 tyg mam wysokie ciśnienie cośik się dzieje ,w przychodni lekarz leczy przez telefon ,w szpitalu miał lekarz oddzwonić i nie zadzwonił,w dupie mają pacjentów...totalny roz ,pi,zdziel...im ta korona to jest na rękie
misiaczek901 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 919827 i trafił(a) 1250 zł
Dusia powinni leczyć normalnie służba zdrowia nie powinna była się odsunąć od leczenia pacjentów życie toczy się dalej kto ma zachorować zachoruje na korone
Wszystko to o kant dupy było źle jest jeszcze gorzej
Wszystko to o kant dupy było źle jest jeszcze gorzej
gosia, a tak dużo ogłaszają , żeby ludzie przychodzili a ludzie się boją
dusia boją się każdy się boi ale co da ten strach następne psychozy
Dusia lekarz jak obiecał zadzwoni może miał właśnie coś innego w tym czasie
Dusia a Ty troszkę przystopój weź sobie troszke wolnego zadbaj w tym czasie o siebie nic bez Ciebie się nie zawali a i bliscy zrozumią
3 908 598. dusia dokladnie tak jest jak piszesz , czuje ze to niedługo tez piznie
U mnie w ośrodku wycięli w drzwiach okienko i przyjmują ludzi w nagłych przypadkach
okno życia ?
Hej ale zimno było w lochu
Nie wiem czemu byłam w lochu ?
Makler znów te pączki i jabłko ?
Aha
Dziękuję Gosia bardzo dziękuję
makler jestem zdezorientowana tyle godzin w ciemności byłam
Dziś w mini 20 dziestki i'30 dziestki
Biedroneczko makler musi się nagadać długo był w lochu oj długo
Makler to ja jeszcze dużo nie wiedziałam , o tych wpisach że 5 a 6 to blokada
Było tak ciemno dotam że nie wiem ale zdaje się że pod jedną ściana siedział Sebastian i gadał coś o Turcji
Gosia to makler chyba tam studia skończył ?
Przecież pisze że był
Tak naprawdę to byłam w pracy i szybko mi te osiem godzin minęło , na przerwie czytałam co piszecie na forum
Tak był siedział pod ścianą i gadał coś o Turcji
I o 8000 tysięcy
Mewa
RT1
moj system dziala tylko jeszcze musze poszukac dobrych meczow
teraz wyslalem losowo z 30 meczow zebranych z tasiemcow tak od 50 zł do 100zl wygrana
mam taka opcje ze wysyla losowo z zebranych od czatowiczow tasiemcow
RT1 mam dziś 20 i 30 z mini
a ten system nie jest do konca idealny wygrywa wiecej niz pewniak 1,3 jak pisalem dwa razy wiecej, ale trzeba pewniaka miec 1,3
znaczy nie to co widzisz teraz na zdjeciu - teraz na zdjeciu to wysylanie np. z 30 zdarzen X zdarzen ktore dadza wygrana
nie wiem oco tu chodzi ale dopiero tu wszedłem