Wpisy 3 908 573 – 3 908 672
15 lipca 2020 18:05 → 15 lipca 2020 20:05, 100 wpisów
Dziś byłem w sprawie pracy ale jak nasłuchałem się o obowiązkach to zrezygnowałem
walduś co to za pracasame obowiązkiżadnej przyjemności
Moim zdaniem praca powinna zaliczać się do przyjemności
Moim zdaniem praca powinna zaliczać się do przyjemności
Gosia tej firmie co złożyłem ofertę wydaje się że ja z paczki zapałek spawarkę robię
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
byłam dzisiaj w szpitalu zarejestrować się do kardiologa masakra jakaś przez tego koronawirusa ,od 2 tyg mam wysokie ciśnienie cośik się dzieje ,w przychodni lekarz leczy przez telefon ,w szpitalu miał lekarz oddzwonić i nie zadzwonił,w dupie mają pacjentów...totalny roz ,pi,zdziel...im ta korona to jest na rękie
misiaczek901 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 919827 i trafił(a) 1250 zł
Dusia powinni leczyć normalnie służba zdrowia nie powinna była się odsunąć od leczenia pacjentów życie toczy się dalej kto ma zachorować zachoruje na korone
Wszystko to o kant dupy było źle jest jeszcze gorzej
Wszystko to o kant dupy było źle jest jeszcze gorzej
gosia, a tak dużo ogłaszają , żeby ludzie przychodzili a ludzie się boją
dusia boją się każdy się boi ale co da ten strach następne psychozy
Dusia lekarz jak obiecał zadzwoni może miał właśnie coś innego w tym czasie
Dusia a Ty troszkę przystopój weź sobie troszke wolnego zadbaj w tym czasie o siebie nic bez Ciebie się nie zawali a i bliscy zrozumią
3 908 598. dusia dokladnie tak jest jak piszesz , czuje ze to niedługo tez piznie
U mnie w ośrodku wycięli w drzwiach okienko i przyjmują ludzi w nagłych przypadkach
okno życia ?
Hej ale zimno było w lochu
Nie wiem czemu byłam w lochu ?
Makler znów te pączki i jabłko ?
Aha
Dziękuję Gosia bardzo dziękuję
makler jestem zdezorientowana tyle godzin w ciemności byłam
Dziś w mini 20 dziestki i'30 dziestki
Biedroneczko makler musi się nagadać długo był w lochu oj długo
Makler to ja jeszcze dużo nie wiedziałam , o tych wpisach że 5 a 6 to blokada
Było tak ciemno dotam że nie wiem ale zdaje się że pod jedną ściana siedział Sebastian i gadał coś o Turcji
Gosia to makler chyba tam studia skończył ?
Przecież pisze że był
Tak naprawdę to byłam w pracy i szybko mi te osiem godzin minęło , na przerwie czytałam co piszecie na forum
Tak był siedział pod ścianą i gadał coś o Turcji
I o 8000 tysięcy
Mewa
RT1