Wpisy 3 908 008 – 3 908 107
14 lipca 2020 22:11 → 14 lipca 2020 23:18, 100 wpisów
niemartwcie sie jutro bedzie lepiej beda nowe losowania
Witam
Oby nie było wygranych w mini 3/5 i 3/6 w plusie
Przepraszam 3/5 w mini
Takie mam wysłane
Ile 3mln przytulę
Myślałem że nastki będą w multi.. Ale to jutro coś zlowie.. Profil i minico nic nie trafiamale wysyłam sztuki dwie
A nie w plusie to tylko 1 mln ?
Tomi uważaj jak pójdziesz w krzaki pić Pelikana, barszcz Sosnowskiego znów atakuje....
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Miałam 27 i nic do tego
makler
Jutro wrzucę 6/6 w plusie
Jutro małe w Multi wpadną
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 40 wygrane 6/6
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 282 975,60 zł
Kurde i padło 5/5 w mini ?
A nie trafiłem 6/6 w plusie
padło ... główna wygrana w Mini Lotto nie pada średnio raz na 3 losowania ... zwykle pada
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Transmisja z losowania premii w Szybkie 600 by się przydała. Trzeba w jakiejś kolekturze zamontować kamerę przed monitorem i transmitować obraz na YouTube
Teraz koło 23 mogłaby rozbić się premia 7800 na stopień 3/6 albo 4/6 Ile najwięcej było za 4/6 premii ? Ostatnio chyba 6900 zł, ale czy to najwyższa ?
u mnie wyniki się pojawiają w momencie jak losowanie jest w połowie może
Pasko, nie wiem, jakoś będąc w kolekturze miło mi się ogląda te losowanie. Nie wiem czemu nie pokazują tej animacji na lotto.pl
multilotek: jak ktoś obok Ciebie ogląda, to zaskocz go że znasz wyniki zanim się skończy ... wejdź na multipasko
Skoro pokazują animacje losowania to znaczy, że muszą być oglądający, tak ? Nawet Ty je udostępniasz. Idąc tym tokiem rozumowania powinna być animacja premii.
Ups, sorry, nie udostępniasz linku. Ale na lotto.pl są animacje, więc czemu tak wybiórczo ? Nie wiem.
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
magda pisałem wczesniej zeby na wieczór powtórzyc liczbe 27 w multiku i wyszła tak jak powiedziałem
Gratulacje za Plusa
Pasko: gdzie ?
Pasko: gdzie ?
szkoda, że nie stawka jeszcze x4 zamiast 4 losowania ale jest 640 zł
To wiem, ale na monitorze w kolekturach losowania są poprzedzone losowaniem Premii, a tutaj nie. Nie wiem tylko czemu.
ale jak to wygląda ... pisze co wylosowano, czy tylko że nie ma premii albo jest
Wygląda to tak:

Jest takie koło jak w Kole Fortuny
no to u mnie jest szybciej... jak tutaj jest niejako już 22 sekundy po losowaniu, bo 3:38 do następnego, to u mnie zobaczysz wyniki, a także wygrane i jeśli padła premia to już widać w którym stopniu ...
Szkoda, że nie można zakręcić osobiście
908 085. multilotek 2020-07-14 (23:01)
Muszę stwierdzić, że Szybkie 600 to pierwsza od wielu lat udana gra TS, która naprawdę daje namiastkę frajdy. Grałem niedużo a trafiłem już 8 x 4/6 i ze dwa razy otarłem się o 5/6. W jednym z losowań byłem relatywnie blisko 6/6, ale do tego potrzebny jest większy łut szczęścia.
zgrywus bedzie opieral sie o jednego pewniaka pod koniec dnia z kursem 1,3
jak trafisz pewniaka wszystkie kupony wygrane lub conajmniej 100% zwrot
jak trafisz pewniaka wszystkie kupony wygrane lub conajmniej 100% zwrot
multilotek: to dzisiaj warto spróbować online... premia już 8000 zł, a grających coraz mniej
To prawda, tylko wydaje mi się, że TS zakłada blokadę na koło fortuny w tych godzinach Nie no, żartuję. Ostatnio ładnie komuś wpadło i za 4/6 dostał prawie 7 tys. zł.
Nie ma pewniaków 1.3, oj nie ma
zgrywus taka jest matematyka wkoncu wiem o co chodzi konkretnie
multilotek przynajmniej 0,5-1,5 gola w meczu jakims kultowym mozna stwierdzic ze to pewniak
Dlatego buki wymagają wysokiego wkładu własnego, abyś mógł wyjść na plus. Pewniak nie wpada i cała kasa ich
Chociaż ja się nie wypowiadam, bo ja tylko tyle co skoki narciarskie zimą. Ostatnio oglądałem gościa który na kilka milionów ograł polskie buki i teraz domaga się jeszcze odszkodowania 60 mln.
multilotek no to bedzie liczone dla dni, kazdy dzien zaliczony jak jest trafiony pewniak
ale nie musze kombinowac, z tylu zdarzen na pewno wytypuje sie pewniaka typu
druzyna 1,2 strzeli gola albo liczba goli 0,5+ lub 1,5+
druzyna 1,2 strzeli gola albo liczba goli 0,5+ lub 1,5+
no jak nie trafie to cala kasa ich ale przeznaczona na 1 dzien