Wpisy 3 906 128 – 3 906 227
12 lipca 2020 22:00 → 12 lipca 2020 22:21, 100 wpisów
Megamocny Jutro poniedziałek 1 albo 3 na 14:00 Pamiętamy pamiętamy pamiętamy pamiętamy pamiętamy pamiętamy
ale latwa trojka znow byla na tego czarodzieja Andrzeja 1,7,11
3 906 128. magda 2020-07-12 (22:00) O co chodzi?Dopiero weszłam...
Idę spać, zkim
Idę spać, zkim
3 906 106. magda przedewszystkim cały czas do wyborów z obecnym prezydentem stawała z koalicji pani kidawa błonska która na tydzień przed wyborami wymiekla i koalicja zmieniła swojego kandydata na obecnego prezydenta warszawy, który sduzoi gada a nic nierobi, , w kazdej miejscowosci mówi co innego i i sie juz gubi w tym, , a obecny prezydent mowi otwarcie co planuje i che zrobić dla narodu, wiesz czym sie rózni A.DUDA od R trzaskowskiego tym ze obecny prezydent to co mówi to to wykonuje a pan trzaskowski tylko duzo mówi i niemozna mu wierzyc w nic
wybory 6 , 1 nki, Andrzej 7 Duda 11 12 stego, chce za niego 54 zl albo 70 dyszek
7/7 bez plusza
7/7 bez plusza
Pewne numery do Lotto z mojej prywatnej maszyny sam se losuje sam se wygrywam MilionyZbigniew nakabluję na ciebie do CBŚ za to,że karty wyborcze kradłeś.
i jest ponownie 4/10 na wieczór, dzien bardzo szczesliwy dzisiaj dlam nie
ja od samego poczatku jeszcze przed wyborami pisałem ze PREZYDENT A Duda wygra te wybory ze polacy wybiora osobe własciwa bo prezydent jest tylko jeden
ja od samego poczatku jeszcze przed wyborami pisałem ze PREZYDENT A Duda wygra te wybory ze polacy wybiora osobe własciwa bo prezydent jest tylko jeden
scenariusz znany już przed pierwszą turą nie ma żadnego zaskoczenia
był skan 2/3
Dobry wieczór
Zamieniłem "33" na "2"

Plus w MM parzysta >>> czyli
Zamieniłem "33" na "2"

Plus w MM parzysta >>> czyli
czy ktoś pisze ze smartfona wciąż stojąc w kolejce do zagłosowania?
komety dalej nie widzę
Tak,Zibi wziął kartę do głosowania do domu i się zastanawia gdzie krzyżyk dać.
3 906 135. magda to sa tylko sondarzowe wyniki którymi prezydent wygrywa ale rano to sie zmieni bo bedzie jeszcze wiecej dla obecnego przezydenta moje przypuszczenie to okolo NA A Duda jakies 58,4% a R Trszaskowskiego bedzie jakies 53,3% w końcowym wyniku,
Mulag ja jadę do Holandii oddać się na podroby będę miał piniondzorów jak lodu
"Prowadzimy nasz sondaż w 845 lokalach wyborczych, które zostały wylosowane z ponad 27 200 wszystkich. " - tak wygląda sondaż wyborczy
pewnie Waszego nie wylosowano, więc żaden z Waszych głosów nie został policzony
3 906 164. magda 2020-07-12 (22:10) O co chodzi?Dopiero weszłam...
Tak,Zibi wziął kartę do głosowania do domu i się zastanawia gdzie krzyżyk dać.interia pl tam jest zdjecie blądynko
Tak,Zibi wziął kartę do głosowania do domu i się zastanawia gdzie krzyżyk dać.interia pl tam jest zdjecie blądynko
ktoś oddał głos w ankiecie dzisiaj i jest ujęty niejako w wynikach podanych wyborów? bo jeśli tylko wrzuciliście głos do urny to nikt nie policzył
czyli nie wiadomo kto wygra
Cała koalicja glosowała za podwyzszeniem wieku emerytalnego do 67 roku zycia, takj jak jest na zachodzie, polski prezydent to zniósł, dlaczego koalicja nie walczy oto aby polacy zarabiali takie pieniadze jakie zarabiaja ludzie w innych krajach, np pensje takie jakie maja niemcy,
arczi widzę słabe u Ciebie z matematyką nie może być 111 procent
arczi zmień kanał w telewizorze
Mulag dobrze prawisz .
idę na telewizor oglądać cyrk kto wygra
Madzia szkieletora co nie nie nie nie nie ma łubianki nie nie nie ma truskawek
3 906 172. tomi77 to sa tylko moje takie mniej wiecej przypuszczalne koncowe wyniki, ale tak wcale nie mudssi byc jak akurat ja podaje, moze byc mniej, tez, i nic niepije a mam takie przeczucie ze jednak obecny prezydent to jednak wygra
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Hitmen uklęknij przede mną masz ostatnią szanse Jestem Bogiem Wszechświata
arczi przeczucia to Ty możesz mieć ale nie może być 111 %