Wpisy 3 905 928 – 3 906 027
12 lipca 2020 21:19 → 12 lipca 2020 21:42, 100 wpisów
Do piwnicy.
Ulexxa.
Dawać losowanie.
13 min. temu
Trzaskowski: Jestem absolutnie przekonany, że zwyciężmy
Mówiliśmy, że będzie blisko i jest blisko, ale jestem absolutnie przekonany, że zwyciężmy. Wystarczy tylko policzyć głosy, jestem przekonany, że jak policzymy głos do głosu, to zwyciężymy - powiedział tu po ogłoszeniu sondażowych wyników wyborów Rafał Trzaskowski.
Trzaskowski: Jestem absolutnie przekonany, że zwyciężmy
Mówiliśmy, że będzie blisko i jest blisko, ale jestem absolutnie przekonany, że zwyciężmy. Wystarczy tylko policzyć głosy, jestem przekonany, że jak policzymy głos do głosu, to zwyciężymy - powiedział tu po ogłoszeniu sondażowych wyników wyborów Rafał Trzaskowski.
Witam!
Zacytuję listonosza z Kiepskich
Ale jaja ale jaja
A jak się muszą.bać w tvp info
Uuuu Rafałek im obiecał że ich wszystkich zlikwiduje
A tam.pensje średnio 20tysiapln
Zacytuję listonosza z Kiepskich
Ale jaja ale jaja
A jak się muszą.bać w tvp info
Uuuu Rafałek im obiecał że ich wszystkich zlikwiduje
A tam.pensje średnio 20tysiapln
Krzysztof tak Duda wygrał jak Ty się jutro ożenisz . Zdziwisz się rano jak zobaczysz wyniki
Ludzie jeszcze stoją w kolejce do głosowania
waldek wygrał twój stary
Lotto Kumulacja w Lotto 3 Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony a to Mi Lotto Kumulacja w Lotto
Andrzej Duda !!! Andrzej Duda !!!
Krzysiu wstrzymaj się nie wiem czy znasz matematykę ale przewaga jest znikoma
forsami masz 3 905 886
Ja bym się tak nie cieszył śmieci o 1000%w góre i reszta paliwo pieczywo...
Krzysztof do szkoły chodziłes czy za jajka maturę zdales ? Umiesz liczyc ?
Ajajajaaaaj życie to nie jest bajka
Jak taniec z piękną dziewczyną
co w kroku ma wielkie jajka
Jak taniec z piękną dziewczyną
co w kroku ma wielkie jajka
gdzie jest waldek
Ludzie sie juz nawierzyli po ,ktos mi powie jedna tylko rzecz ktora dla Polski i Polakow zrobilo po na dobre????
Wojtt niczego nie pragnę jak wygrać w Lotto Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony
3 905 937. forsami oglądaj to
I będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Koniec żartów.
Jutro promocja 6/6 i trzeba to... wykorzystać.
Jutro promocja 6/6 i trzeba to... wykorzystać.
I będzie lepiej !!!
3 905 962. Wędrowca netowy dokładnie tak jak piszesz
Lotto dawać wygrać w Lotto Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Arczi.
Podaj 14-16 liczb do MM to jutro... sprawdzę
Podaj 14-16 liczb do MM to jutro... sprawdzę
Wojtt Grube SUMY Grube SUMY Grube SUMY Grube SUMY pieniędzy dla Ciebie będziesz Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
49% to nie Polacy.
No ja nie rozumiem.
Przepraszam
arczik nie studiuj długo liczb wysyłaj co masz na myśli będzie
Pasko ty wiesz co.
Krzysztof umowę zlecenie będziesz miał do emerytury będzie lepiej
krzysztow c nie umie nawet odpisać czy dostał nagrodę
Nie za Trzaskowskiego miałbym o pracę zaraz.
Zagralem cos tam ze dwa razy ,ale kicha byla nie ma sie czym chwalic
Ja wierzę że warto grać 4 razy w tyg mini i tylko mini po 2 i... Kiedyś musi paść ta cholerna piatka
Ludzie jeszcze stoją w kolejce do głosowania to jak można się cieszyć z wyników ? Ale Krzysztof może bo on ogląda TVP
a lech wałesą które ma miejsce
A co cię to obchodzi o nagrodzie ?
za typowania
Znalezione w regionalnej prasie.
32 grosze: Najniższa emerytura wypłacana na Podlasiu.
32 grosze: Najniższa emerytura wypłacana na Podlasiu.
jeśli w Multi Multi plusem będzie liczba parzysta - wygra Duda, jeśli nieparzysta - Trzaskowski
3 906 015. Wędrowca netowy 2020-07-12 (21:41)
32 grosze: Najniższa emerytura wypłacana na Podlasiu. znam to od kilku dni
32 grosze: Najniższa emerytura wypłacana na Podlasiu. znam to od kilku dni
Zabrali media.. A Trzaskowski zrobił dobry wynik.. Jechali po nim w RMaryja Tvp1 Tvp2 Tvp3 radiowa 3 TVP infoto żałosne... Druga strona słabo Polsat... TVN ok... I jak tu na być równa walka... To była walka Kaczyński kontra Trzaskowski
Pasko niedawno była ulubiona liczba 38 Ryszarda Rembiszewskiego
3 905 986. Gosia__77
3 906 016. Pasko 2020-07-12 (21:41) Rzeszów
jeśli w Multi Multi plusem będzie liczba parzysta - wygra Duda, jeśli nieparzysta - Trzaskowski a jak padnie 81 to wałęsa
jeśli w Multi Multi plusem będzie liczba parzysta - wygra Duda, jeśli nieparzysta - Trzaskowski a jak padnie 81 to wałęsa