Wpisy 3 905 893 – 3 905 992
12 lipca 2020 21:04 → 12 lipca 2020 21:38, 100 wpisów
Wiadomo
Wygrał nie p.
Mulag
duże za niezadowolenie jest rządem PIS i Prezydenta było pewne że tak b ędzie
3 905 904. krzysztof c 2020-07-12 (21:10) dostałeś nagrode za czerwiec
Krzysztof c członek partii p i s szaleje.
na kogo głosowaliście
Wyniki będą jutro nie ma czym się przejmować.
Mi to Lotto z Plusem dawać wygrać w Lotto żebym nie musiał pracować
Chociaż jeden myśli normalnie
3 905 886. zbigniew g 2020-07-12 (21:02) nr wpisu 3 592 987 forsami
wszystkim życze takich wygranych jak wygrana prezydenta
Zwycieżymy Zwycieżymy Zwycieżymy Zwycieżymy Zwycieżymy Zwycieżymy Zwycieżymy Zwycieżymy gdy się na Lotto Kumulacja w Lotto grać odważymy

Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto ,3 Milionów
Tylko Lotto Kumulacja dawajcie mi tu 3 Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony
Duda !!!
Pasko zmień to dziwne wejścia na ta stronę bo za dużo prądu ciagne
3 905 918. Mulag zobzczysz ze bedzie wiecej na dude i zaraz rte liczby sondarzowe wyjda w multilotku
różnica z tego jest 2 % plus minus w dół lub w górę nic nie jest jeszcze rozstrzygnięte
Do piwnicy.
Ulexxa.
Dawać losowanie.
13 min. temu
Trzaskowski: Jestem absolutnie przekonany, że zwyciężmy
Mówiliśmy, że będzie blisko i jest blisko, ale jestem absolutnie przekonany, że zwyciężmy. Wystarczy tylko policzyć głosy, jestem przekonany, że jak policzymy głos do głosu, to zwyciężymy - powiedział tu po ogłoszeniu sondażowych wyników wyborów Rafał Trzaskowski.
Trzaskowski: Jestem absolutnie przekonany, że zwyciężmy
Mówiliśmy, że będzie blisko i jest blisko, ale jestem absolutnie przekonany, że zwyciężmy. Wystarczy tylko policzyć głosy, jestem przekonany, że jak policzymy głos do głosu, to zwyciężymy - powiedział tu po ogłoszeniu sondażowych wyników wyborów Rafał Trzaskowski.
Witam!
Zacytuję listonosza z Kiepskich
Ale jaja ale jaja
A jak się muszą.bać w tvp info
Uuuu Rafałek im obiecał że ich wszystkich zlikwiduje
A tam.pensje średnio 20tysiapln
Zacytuję listonosza z Kiepskich
Ale jaja ale jaja
A jak się muszą.bać w tvp info
Uuuu Rafałek im obiecał że ich wszystkich zlikwiduje
A tam.pensje średnio 20tysiapln
Krzysztof tak Duda wygrał jak Ty się jutro ożenisz . Zdziwisz się rano jak zobaczysz wyniki
Ludzie jeszcze stoją w kolejce do głosowania
waldek wygrał twój stary
Lotto Kumulacja w Lotto 3 Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony a to Mi Lotto Kumulacja w Lotto
Andrzej Duda !!! Andrzej Duda !!!
Krzysiu wstrzymaj się nie wiem czy znasz matematykę ale przewaga jest znikoma
forsami masz 3 905 886
Ja bym się tak nie cieszył śmieci o 1000%w góre i reszta paliwo pieczywo...
Krzysztof do szkoły chodziłes czy za jajka maturę zdales ? Umiesz liczyc ?
Ajajajaaaaj życie to nie jest bajka
Jak taniec z piękną dziewczyną
co w kroku ma wielkie jajka
Jak taniec z piękną dziewczyną
co w kroku ma wielkie jajka
gdzie jest waldek
Ludzie sie juz nawierzyli po ,ktos mi powie jedna tylko rzecz ktora dla Polski i Polakow zrobilo po na dobre????
Wojtt niczego nie pragnę jak wygrać w Lotto Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony
3 905 937. forsami oglądaj to
I będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Koniec żartów.
Jutro promocja 6/6 i trzeba to... wykorzystać.
Jutro promocja 6/6 i trzeba to... wykorzystać.
I będzie lepiej !!!
3 905 962. Wędrowca netowy dokładnie tak jak piszesz
Lotto dawać wygrać w Lotto Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Arczi.
Podaj 14-16 liczb do MM to jutro... sprawdzę
Podaj 14-16 liczb do MM to jutro... sprawdzę
Wojtt Grube SUMY Grube SUMY Grube SUMY Grube SUMY pieniędzy dla Ciebie będziesz Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
49% to nie Polacy.
No ja nie rozumiem.
Przepraszam
arczik nie studiuj długo liczb wysyłaj co masz na myśli będzie
Pasko ty wiesz co.