Wpisy 3 905 697 – 3 905 796
12 lipca 2020 17:49 → 12 lipca 2020 18:54, 100 wpisów
Czyli było do przewidzenia w tygodniu lechia i Cracovia w Pucharze w lidze odwrotnie lech i legia
ptaszekprzecież to w tygodniu mówiłem, że oddają im po 3 punkty za pucharjedni i drudzy zadowoleni
nasza liga to jedna korupcjaa Boniek przecież nic się nie dzieje
Mistrza andory legia dostanie i baty tak jak Lech i Piast niestety
To jak z głosowaniem w radio mówią jedno a robią drugie a Kurski śmieje się Gowinowi w twarz
Legia jest chociaż jej nie trawię na dobrej drodze aż coś ugrać w L E
nie wiem jak oni to zrobią bo jeszcze poprzednia edycja LM i LE nie jest rozegrana do końca a za chwilę zaczną się nowe rozgrywki
Johno oni sami nie wiedzą oby jesienią nie było pandemi grypowej lub pandemi na grzybka pluc pomijając wszystko ludzie tak jak by z maskami spali na dodatek dotyka wszystko zakłada w sklepie maske bierze bułki....
Sezon grypowy będzie to się będzie działo a szczepionka to syf jak dla mnie pomijając tego wira który od paru lat jest
Witajcie
Nie byłem i nie będę nie miałem na kogo teraz tym bardziej nie mam i kropka
tomi idź na wybory to obywatelski obowiązek
nawet jak ktoś nie jest do końca przekonany to powinien wybrać "mniejsze zło"
JAN Wytypował w keno za 6 złotych i tym samym wygrał 30'000 nawet jak wirtualnie to i tak z głów trzeba mieć dryg do liczb tak życzę Wygranej w realu więcej i więcej i więcej
CharliePykPik typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 919044 i trafił(a) 600 zł
Johno niby tak tylko by mnie to mniejsze zło męczyło a tak man spokój
Mewa a Mi to Lotto z Plusem wczoraj cienko tylko 2/6 kiedy te Miliony co bym był Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Jan
i znowu 2/3 na wieczór w nic nie gram
Forsami co mam ci napisać jesteś młody graj przed emeryta wygrasz będzie jak znalazl tylko może graj numerami z 1980 np
Forsami cisza jest uważaj co piszesz
Gosia
Mewa jo młody broda po kolana kula u nogi..jak widać nie napiszę że laska o balkoniku do kolektury jeżdżę takim zawzięcie uparty zębym zjadł na graniu a tu nic..
Wróciłaś Gosia gdzie byłaś cały dzień ?
Biedroneczko prałam odkurzałam myłam pod zlewem obiad zrobiłam poszłam na wybory i do mamy
teraz pisałam zaległe trzy losowania
I tak głupia jestem
zjadłam kisiel wypiłam maślanke a teraz jem żelki
teraz pisałam zaległe trzy losowania
I tak głupia jestem
zjadłam kisiel wypiłam maślanke a teraz jem żelki
Tomi wyniki o 21 00
Ja oddałem poprawnie jestem pewny ale czekamy do 21 00
Gosia kazałaś mi grać te wiesz które to Cię posłuchał em a Ty czym grasz
Gosia po zjedzeniu. Większej ilości zelkow miałam problemy więc uważaj
Forsami a ty byłeś w bankomacie
Gosia a po co piszesz losowania jak są mapki
Zbyszek oczywiście że tak wybrałem wszystkie pieniądze z miasta bo od jutra nowe cuda cuda ogłaszają
A
Jutro będą dziwne liczby bo promocja
Forsami ja też byłem zaraz jak weszłem to browara wypiłem
W poniedziałek często 1 i 3
Taaa jutro będzie ?piewał przed losowaniem Multi Multi sam śp Czesław Niemen Dziwny jest ten świat dziwne są te liiiiiczbyyyy
Wyszedłem miało być
Zbigniew ma ulicy piłeś ?
Zbyszek a potem prosto z bankomatu po wybraniu do kabiny nr 3 siiiiiii
Nie 1 drogi od tego jest bar
Minuta drogi i bar
Dla mnie dziwne liczby to 30 40 50
Przed chwilą padło 5 x 1010,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły