Wpisy 3 905 633 – 3 905 732
12 lipca 2020 14:46 → 12 lipca 2020 18:28, 100 wpisów
Cały tydzień 20 zł w plecynie wiem czy dziś grać mini.. Ale te 1,5 mam
Tomi jakby nie patrzeć to plecy zawsze z tyłu nie napiszę że co innego
3 905 629. Forsami dobre ale niedziekuje, wierze w to ze sie uda i bedzie lepiej, i w koncu kiedys złapie albo te 10/10 mw multiku albo 5/5 w mini lotku, trzeba tylko uwierzyć ze sie uda i grac aby wygrać i tego samego zycze wszytkim którzy tylko graja
Jak nieee to dopiero jest muzyka i stare dobre czasy..anie ten kolorowy współczesny kicz...ale każdy lubi co lubi
3 905 637. johno tak jak mówisz 40zł na granie reszte trzeba odłozyc na czarna godzine, trzeba grac oszczednie
E... Ja tu w tygodniu tyle wydaje co znajomy na pół losowaniateż tak bym chciał... Ale nie mam kasy.. No może pociągnąłbym z 2 miesiące a potem? A wynik kulawy
W mediach widziałem dwóch Kaczyńskich przy jednej urnie.. Chyba nie jade na
3 905 630. zgrywus 2020-07-12 (14:45)
trafiłbyś całe 10/10 zgrywus tak wprzedwczoraj gdybym wysłał i by niebylo juz zapozno z wysłaniem, traiłbym całe 10/10, juz kiedys pisałem ze raz mi sie udało trafić 9/10 i wierze w to ze jesli trafi sie te 9/10 to mozna i trafic te 10/10 nigdy niewolno sie poddawać tylko grać aby wygrać, jutro promocja na 6/6 zagramy napewno
trafiłbyś całe 10/10 zgrywus tak wprzedwczoraj gdybym wysłał i by niebylo juz zapozno z wysłaniem, traiłbym całe 10/10, juz kiedys pisałem ze raz mi sie udało trafić 9/10 i wierze w to ze jesli trafi sie te 9/10 to mozna i trafic te 10/10 nigdy niewolno sie poddawać tylko grać aby wygrać, jutro promocja na 6/6 zagramy napewno
trafienie 10/10 to jest tylko kwestia czasu zebyto trafić trzeba grać i wierzyć w to ze sie uda
Dodano losowanie nr 919 000 Keno
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 114 028,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Jędrzejów padła wygrana 114 028,00 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
W miejscowości Bełchatów padła wygrana 114 028,00 zł w grze Mini Lotto
8,9 mln / 850 tys = 10,47 mniejsza szansa4
10,47 * 2.5zł / 1.5 = 17,45
10,47 * 2.5zł / 1.5 = 17,45
3 905 678. waldus
ój wybór to gra w multika i mini lotka
mój
3 905 690. tomi77i życze wygranej
mewa dodaj jeszcze do tego 1 jakas liczbe i masz 2x5/5
Czyli było do przewidzenia w tygodniu lechia i Cracovia w Pucharze w lidze odwrotnie lech i legia
ptaszekprzecież to w tygodniu mówiłem, że oddają im po 3 punkty za pucharjedni i drudzy zadowoleni
nasza liga to jedna korupcjaa Boniek przecież nic się nie dzieje
Mistrza andory legia dostanie i baty tak jak Lech i Piast niestety
To jak z głosowaniem w radio mówią jedno a robią drugie a Kurski śmieje się Gowinowi w twarz
Legia jest chociaż jej nie trawię na dobrej drodze aż coś ugrać w L E
nie wiem jak oni to zrobią bo jeszcze poprzednia edycja LM i LE nie jest rozegrana do końca a za chwilę zaczną się nowe rozgrywki
Johno oni sami nie wiedzą oby jesienią nie było pandemi grypowej lub pandemi na grzybka pluc pomijając wszystko ludzie tak jak by z maskami spali na dodatek dotyka wszystko zakłada w sklepie maske bierze bułki....
Sezon grypowy będzie to się będzie działo a szczepionka to syf jak dla mnie pomijając tego wira który od paru lat jest
Witajcie
Nie byłem i nie będę nie miałem na kogo teraz tym bardziej nie mam i kropka
tomi idź na wybory to obywatelski obowiązek
nawet jak ktoś nie jest do końca przekonany to powinien wybrać "mniejsze zło"
JAN Wytypował w keno za 6 złotych i tym samym wygrał 30'000 nawet jak wirtualnie to i tak z głów trzeba mieć dryg do liczb tak życzę Wygranej w realu więcej i więcej i więcej
CharliePykPik typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 919044 i trafił(a) 600 zł