ja bym dzisiaj wieczorem tez trafił 10/10 w multika gdybym nie odszedł z kolekrury z kwitkiem, gdy dałem kupon kolektorowi i bym nieusłyszal no juz za pozno lottomat zablokowany, dlatego zadałem tu pytanie na czacie do której godziny mozna wysyłać zakłady w kolekturze jednak nie dostałem na teo pyranie od nikogo odpowiedzi , czyżby wszyscy juz tylko grali online
dzisiaj w multika wyszły piekne liczby i moglem trafic kasiorke niestety odszedłem z kwitkiem i niewysłanym kuponem, jeszcze mi sie to nigdy w zyciu nie z darzyło zebym niemógl wysłac kuponu, i no chyba tylko wtedy gdy byl zamkniety sklep i punkt totalizatora sportowego
ale jak ja to mowie nie bedzie dzisiaj wygranej bedzie jutro , kto ma wygrac ten wygra i tego zycze wszystkim którzy w cokolwiek graja, grajcie i wygrywajcie i spełniajcie swoje najskrytrze marzenia ja gdy byłem dzis w kolekturze to byla otwarta jeszcze ale juz niemoglem nadac kuponu, ale spokojnie ja sobie to jeszcze odbije nieraz
3 904 487. Gienek27 ja niebede sie kłocił z tS boi niezdazyłem nadac kuponu poprostu , kolektor stwierdził xze zapozno przyszedłem bo automat juz jest zablokowany, puszczał 2 razy kupon i mu go odrzucało ,pomyslałem nie dzis to jutro wysle co mi tam, ale gdy wróciłem do domu i zobaczyłem liczby mało mnie krew nie zalała , bo te które wyszły miałem wszystkie skresline na kuponie, i byla by wygranam, co do tego sklepu to tu sie niezgodze poniewaz on jest otwarty do 23 jeszcze, nieraz po losowaniu juz multika ktos jeszcze przyjezdazał do sklepu i grał w keno czy szybkie 600, sam widziałem
jesli chodzi o komputery to to tylko maszyny, wystarczy ze wylacza prąd i komputer pada jesli tezi niema upsa i nie zdarzysz zapisać danych, diabli biora , komputer to maszyna sterowana przez człowieka jest i nic pozatym
3 904 494. Wędrowca netowy witaj dzieki za odpowiedż wiec widocznie dlatego niewysłałem bo bylem w tym czasie akurat w kolekturze musieli zablokowac automat w miedzyczasie,teraz bede pamietał ze trzeba wysyłać wczesniej, czyli wszystko w temacie, nie no umnie ten sklep jest czynny do 23, to jest prywatny sklep, i do poki sa losowania mozna tam jeszcze grać,nawet po 22 jeszcze co niektórzy przychodza i graja w te keno,czy szybkie 600, sa tacy maniacy ze jeszcze chca cos trafic przed snem, mam takiego znajomego , który zawsze przyjezdza o tej samej godzinie co ja do kolektóry i wysyłatak po 50 kuponów na wielokrotnosc losowań i jedzie do domu , a nastepnego dnia przyjezdza ppo kasiore i tak dzień w dzień, niepowiem gosc ma szczescie
dobra uciekam juz bo rano trzeba wstać i zajac sie obowiazkami domowymi, i opieka nad mama bede moze dopiero tak jak dzisiaj, a wiec dobranoc wszystkim, oraz zycze wszystkim, wysokich wygranych
wedrowca netowy dziekuje zapamietam to sobie no jadzisiakj, bylem w kolektórze 21;38gdzoies i usłyszałem ze juz za póżno nie darady juz wysłać pomyslałem jakk i izapytałem klolegi kolektora a on mi nato spózniłes sie bo nieda rady, wiec odszedłem z kwitkiem, i poszedłem do sklepu innego ale juz na zakupy,i gdy wracałem to moj znajomy jeszcze nawalałw keno , ale poszedłem dalej juz do domu, dobranoc
oooo to ten gienek dlatego pisze bo dostał amnestie vel rturowski no chyba ze to 2 rozne osoby choc teksty o portalowiczach wygrywajacych jak by znane nie no pewnie sie czepiam ide sie typic milego
emerytka 46nie zrozum mnie źle i nie odbieraj tego pytania negatywnie,ale chciałem się zapytać czym tak bardzo zawiniłaś,że tak bardzo te watykanisty Cię nienawidzą,bo to mnie zastanawia
Jak ktoś ciekawy i dociekliwy niech poczyta na Onecie artykuł o Śląsku , kwarantanach , koronowirusie , wymazach, itp. Mało tego Śląsk był stygmatyzowany przez nasz kraj , a nawet Świat.
Odp.
Nie mam programów na liczby, nie korzystam ze statystyk, programów komputerowych.
Wystarczy tylko... popatrzeć na liczby i już wiem czy będzie... wygrana.