Wpisy 3 904 454 – 3 904 553
11 lipca 2020 01:05 → 11 lipca 2020 09:42, 100 wpisów
jesli qwróci makler tu na stronke i ini to tez wróci tu sebastian, strona powinna byc dla wszystkich a nie tylko dla wybrańców, jesli tak nie bedzie to na tej stronce nigdy niebedzie spokoju jesli jedni beda drugich krytykować i obrazać, nigdy tu niezapanuje spokój
mam nowy pomysl, przydalby sie taki programik na 50 nikow maks
wpisuje niki wszystkich ktorych ma mi zliczac pewniaki w trojce
i tylko te mi zlicza od ludzi ktorzy mi pasuja w trafianiu
wpisuje niki wszystkich ktorych ma mi zliczac pewniaki w trojce
i tylko te mi zlicza od ludzi ktorzy mi pasuja w trafianiu
czy tego chcecie? czat powinien byc dla wszystkich udostepniony, a nie tylko dla wybranych osób , albo typpujemy tu wszyscy razem liczby , albo kazdy typuje swoje tylko na profilu , a gra całkiem innymi liczbami które tutaj podaje na profilu,i , albo tworzymy jednosc ,albo nadal sie kłocimy i pewniakami na dane losowanie gramy tutaj poza czatem i nic tutaj nie podajemy prawdziwego, wybór nalezy do czatowiczów
Pasko da sie zrobic? wtedy ilosc trafien pojdzie drastycznie w gore, to bedzie za latwe
tak samo w 5/5 podaje niki zaufanych ludzi co dobrze typuja, ja sobie wybieram i program mi automatycznie zlicza ich najlepsze numery na dzis
widać ,że makler czyta i ogląda czat,a nie chce tu pisać,dziwne
kazdy by sobie tworzyl taka liste osob ktora mu pasuje do wygrania, wiecie jak latwo wtedy trafic? szok
ja bym sobie życzył programik taki,a mianowicie,podzielenie na równe części 16 liczb w ilości typowań,robiłem to ręcznie,ale to pracochłonne,występuje przy 489 losowań,547,419 i kto to będzie liczył?
3 904 453. megamocny 2020-07-11 (01:05)
Makler sie poswiecil, wolal zostac w lochu niz wypuscic Sebka, to piekna ofiara
moim zdaniem i makler i sebastian powinni tu byc zawsze z nami i ze wszystkimi innymi osobami też którzy stad odeszli, nie dajmy sie dzielic na lepszych i gorszych, jak nas juz wczesnieej rzadzacy podzielili , wszyscy badzmy jednoscia a razemnm wszyscy wygramy, nikt niepowinien tu odchodzić z stad , nie wczescniej jak przed swoja śmiercia, dlatego jednoczmy sie i wspierajmy dobrym słowem oraz tym co robimy, wiadomo wszyscy gramy o jedno aby wygrac, wiec połaczmy siły i razem typujmy i razem grajmy i wygrywajmy i niedajmy sie nikomu zwariować
Makler sie poswiecil, wolal zostac w lochu niz wypuscic Sebka, to piekna ofiara
moim zdaniem i makler i sebastian powinni tu byc zawsze z nami i ze wszystkimi innymi osobami też którzy stad odeszli, nie dajmy sie dzielic na lepszych i gorszych, jak nas juz wczesnieej rzadzacy podzielili , wszyscy badzmy jednoscia a razemnm wszyscy wygramy, nikt niepowinien tu odchodzić z stad , nie wczescniej jak przed swoja śmiercia, dlatego jednoczmy sie i wspierajmy dobrym słowem oraz tym co robimy, wiadomo wszyscy gramy o jedno aby wygrac, wiec połaczmy siły i razem typujmy i razem grajmy i wygrywajmy i niedajmy sie nikomu zwariować
Oby tak było, ale natura ludzka zmienna jest. Bądźmy dobrej myśli
Dobrej nocy, choć do spokojnych nie można jej zaliczyć z powodu burz.
ja bym dzisiaj wieczorem tez trafił 10/10 w multika gdybym nie odszedł z kolekrury z kwitkiem, gdy dałem kupon kolektorowi i bym nieusłyszal no juz za pozno lottomat zablokowany, dlatego zadałem tu pytanie na czacie do której godziny mozna wysyłać zakłady w kolekturze jednak nie dostałem na teo pyranie od nikogo odpowiedzi , czyżby wszyscy juz tylko grali online
Pamiętam Twoje wpisy Są przepełnione przyjaźnia do wszystkich. Ufam, że nastanie przyjaźń
dzisiaj w multika wyszły piekne liczby i moglem trafic kasiorke niestety odszedłem z kwitkiem i niewysłanym kuponem, jeszcze mi sie to nigdy w zyciu nie z darzyło zebym niemógl wysłac kuponu, i no chyba tylko wtedy gdy byl zamkniety sklep i punkt totalizatora sportowego
Dobrej nocy, ja jeszcze idę po kawę bo czekam na powrót rodziny z Wrocławia
Arczibalik73, zawsze tak jest. Ja wygrałem sprawę z T. S. Wypłacili mi 22 000 zł za ich błąd.
Kolektorka bez mojej zgody anulowała zakłady Keno bo nie miała wydać. Oddział wypłacił mi 22 000 zł
ale jak ja to mowie nie bedzie dzisiaj wygranej bedzie jutro , kto ma wygrac ten wygra i tego zycze wszystkim którzy w cokolwiek graja, grajcie i wygrywajcie i spełniajcie swoje najskrytrze marzenia ja gdy byłem dzis w kolekturze to byla otwarta jeszcze ale juz niemoglem nadac kuponu, ale spokojnie ja sobie to jeszcze odbije nieraz
Bywa tak, że kolektorka, zwłaszcza w sklepach wcześniej zamykają terminal bo się rozliczają. Tak nie może być.
Z kodami liteisfy też bywa różnie. Grając online, kod otrzymujesz nazajutrz, a tak nie powinno być w dobie komputerów.
3 904 487. Gienek27 ja niebede sie kłocił z tS boi niezdazyłem nadac kuponu poprostu , kolektor stwierdził xze zapozno przyszedłem bo automat juz jest zablokowany, puszczał 2 razy kupon i mu go odrzucało ,pomyslałem nie dzis to jutro wysle co mi tam, ale gdy wróciłem do domu i zobaczyłem liczby mało mnie krew nie zalała , bo te które wyszły miałem wszystkie skresline na kuponie, i byla by wygranam, co do tego sklepu to tu sie niezgodze poniewaz on jest otwarty do 23 jeszcze, nieraz po losowaniu juz multika ktos jeszcze przyjezdazał do sklepu i grał w keno czy szybkie 600, sam widziałem
Arczi.
Znalezione na Mp.
Zakłady można wysyłać w kolekturach do godz. 21:40.
Tak samo na stacjach benzynowych.
Kolektur jest 18 440.
Znalezione na Mp.
Zakłady można wysyłać w kolekturach do godz. 21:40.
Tak samo na stacjach benzynowych.
Kolektur jest 18 440.
jesli chodzi o komputery to to tylko maszyny, wystarczy ze wylacza prąd i komputer pada jesli tezi niema upsa i nie zdarzysz zapisać danych, diabli biora , komputer to maszyna sterowana przez człowieka jest i nic pozatym
U mnie sklep jest czynny do godz.22, a wysyłać można do godz. 21.
3 904 494. Wędrowca netowy witaj dzieki za odpowiedż wiec widocznie dlatego niewysłałem bo bylem w tym czasie akurat w kolekturze musieli zablokowac automat w miedzyczasie,teraz bede pamietał ze trzeba wysyłać wczesniej, czyli wszystko w temacie, nie no umnie ten sklep jest czynny do 23, to jest prywatny sklep, i do poki sa losowania mozna tam jeszcze grać,nawet po 22 jeszcze co niektórzy przychodza i graja w te keno,czy szybkie 600, sa tacy maniacy ze jeszcze chca cos trafic przed snem, mam takiego znajomego , który zawsze przyjezdza o tej samej godzinie co ja do kolektóry i wysyłatak po 50 kuponów na wielokrotnosc losowań i jedzie do domu , a nastepnego dnia przyjezdza ppo kasiore i tak dzień w dzień, niepowiem gosc ma szczescie
Arczi.
Lottomaty sa blokowane w tym czasie:
21:45 - 22:00.
W tym czasie NIC nie wyślesz, pamiętaj o tym.
Lottomaty sa blokowane w tym czasie:
21:45 - 22:00.
W tym czasie NIC nie wyślesz, pamiętaj o tym.
dobra uciekam juz bo rano trzeba wstać i zajac sie obowiazkami domowymi, i opieka nad mama bede moze dopiero tak jak dzisiaj, a wiec dobranoc wszystkim, oraz zycze wszystkim, wysokich wygranych
wedrowca netowy dziekuje zapamietam to sobie no jadzisiakj, bylem w kolektórze 21;38gdzoies i usłyszałem ze juz za póżno nie darady juz wysłać pomyslałem jakk i izapytałem klolegi kolektora a on mi nato spózniłes sie bo nieda rady, wiec odszedłem z kwitkiem, i poszedłem do sklepu innego ale juz na zakupy,i gdy wracałem to moj znajomy jeszcze nawalałw keno , ale poszedłem dalej juz do domu, dobranoc
wedrowca netowy dziekuje zapamietam to sobie no jadzisiakj, bylem w kolektórze 21;38gdzoies i usłyszałem ze juz za póżno nie darady juz wysłać pomyslałem jakk i izapytałem klolegi kolektora a on mi nato spózniłes sie bo nieda rady, wiec odszedłem z kwitkiem, i poszedłem do sklepu innego ale juz na zakupy,i gdy wracałem to moj znajomy jeszcze nawalałw keno , ale poszedłem dalej juz do domu, dobranoc
Przed chwilą padło 2 x 350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Jednak multipasko.pl to światowa stronka ,życie się toczy mocniej w nocy ,niż w dzień
Myślałam że tego strumienia nie dam rady przeplynac
Mewa
Forsami

nie mam problemu z tym strumieniem moze troszke w telefonie jest to upierdliwe ale da sie przyzyc
emerytko a idz co w facecie moze by sexualnego owszem zamieniajac miejsca to tak ale to pkt widzenia faceta
Mewa
Emerytka jednak jesteś podła i taka zdechniesz.
Już po amnestii pojawiają się piękne wpisy na profilu Rturowskiego.
Już po amnestii pojawiają się piękne wpisy na profilu Rturowskiego.
oooo to ten gienek dlatego pisze bo dostał amnestie vel rturowski no chyba ze to 2 rozne osoby choc teksty o portalowiczach wygrywajacych jak by znane nie no pewnie sie czepiam ide sie typic milego
Mewa
Masz rację.
Masz rację.
dotam
emerytka 46nie zrozum mnie źle i nie odbieraj tego pytania negatywnie,ale chciałem się zapytać czym tak bardzo zawiniłaś,że tak bardzo te watykanisty Cię nienawidzą,bo to mnie zastanawia
Jak ktoś ciekawy i dociekliwy niech poczyta na Onecie artykuł o Śląsku , kwarantanach , koronowirusie , wymazach, itp. Mało tego Śląsk był stygmatyzowany przez nasz kraj , a nawet Świat.
bogdan041
Mogę odpowiedzieć na to pytanie.
Za to ,że przez przypadek odkryłam kim jest naprawdę.
Mogę odpowiedzieć na to pytanie.
Za to ,że przez przypadek odkryłam kim jest naprawdę.
waldus
A żona siedzi w fotelu i cieszy się seksownym widokiem.
A żona siedzi w fotelu i cieszy się seksownym widokiem.
bogdan041
Obowiązuje RODO
Obowiązuje RODO
jakie RODO,można pisać kto kim jest,ja piszę o sobie wszystko,i jestem czysty,a jak ktoś ściemnia to.....
w takim wypadku to jest stalking,nie możesz się zasłaniać RODO,trzeba wszystkie informację ujawniać,bo w przeciwnym razie to Ty chronisz agresora
bogdan041
Jak trzeba będzie to ujawnię,ale nie na MP.
Jak trzeba będzie to ujawnię,ale nie na MP.

TeoS
Oho ho.Kawa już gotowa.
Oho ho.Kawa już gotowa.