Wpisy 3 904 254 – 3 904 353
10 lipca 2020 23:11 → 10 lipca 2020 23:59, 100 wpisów
Vondeoff: widać się w nią dobrze wpatrzyłeś, że zauważyłeś takie szczegóły
a tak to też biorę ekstra pensję,bo 2500 x12 x 14 lat to daje 420 tyś
Policzyłem 1% a nie 10%.
Ale to nie ma znaczenia bo w Polsce nikomu nie płacą za sprzedanie losu wygrywającego... fortunę
Ale to nie ma znaczenia bo w Polsce nikomu nie płacą za sprzedanie losu wygrywającego... fortunę
wtedy nikt by nie typował na multipasko, bo co chwilę roszczenia 10% po wygranych
a nie źle mówię ... każdy by właśnie wtedy typował, że może się załapie na 10%
Uwaga na deszcz.
Pada/leje na linii:
Białystok - Warszawa - Opole i koniec deszczu jest w Czechach.
Pada/leje na linii:
Białystok - Warszawa - Opole i koniec deszczu jest w Czechach.
ale trzeba powiedzieć, że chyba w końcu mamy lato bez ciągłych ostrzeżeń o upałach powyżej 30
bogdan041: dobrze prawisz ... muszę się za to zabrać kiedyś w końcu
bogdan041: ale na profilu widać na którym jesteś miejscu, tylko nie ma strony z rankingiem
Pasko nie zostawiaj nic na ostatnią chwie co masz zrobić jutro zrób dziś
mam zasadę: co masz zrobić jutro zrób pojutrze ... i tym sposobem mam 2 dni wolnego
Super Szansy ranking to akurat jest: https://www.multipasko.pl/typowania/ranking/super-szansa/
Vondeoff: w języku polskim jest ten fenomen podwójnego przeczenia ... czego nie ma w innych językach raczej... przynajmniej nie w angielskim
ale może taki, z największymi wygranymi, żeby obejmował całość, a nie tylko ostatnie 30 losowań
Pasko czemu usunąłeś obrazki,na niektórych kontach,a takie ładne były
wymyśliłem, że jeśli ktoś ma blokadę na wypowiedzi, czyli może tylko typować ... to nie będzie również wyświetlany jego obrazek profilowy, ani opis w profilu
zapobiega to sytuacji, gdy po blokadzie kogoś do pisania np. na czacie ... od razu hejtuje poprzez fotki zanim mu dam całkowitą blokadę
jak to mówią .... lepiej późno niż wcale, powinno tak być od dawna
Pasko można zrobić tak ,aby nie było można skopiować zdjęcia profilowego ?
no tak,ale można było zostawić te co są,a wstrzymać dodawanie,a tak to niewinni też dostali rykoszetem
Gosia: mało tego ... mogę zrobić tak, żeby nikt nie mógł Cię zacytować
Cześć Prezydent Andrzej Duda głosujemy !!! O przyszłość Polski, aby było jeszcze lepiej, godne płace, godna praca, wielkie możliwości.
jacy niewinni? jak ktoś ma blokadę na wypowiedzi, to ma blokadę na wypowiedzi... musiał zawinić jakoś. Może tylko typować i tyle.
krzysztof: szukaliśmy Ci żony i mamy kandydatkę ... jest adres kolektury
Nawet dostałem od PiS ulotki i gazety kopertą, abym rozdał mieszkańcom, to do sklepu dałem część.
pójdziesz z kwiatami, powiesz, że jesteś miłośnikiem Lotto, ja Ci wystawię certyfikat miłośnika gier liczbowych ... plan doskonały
Eee tam.
Ale ty mi wyślij ten kupon.
Czekaj obejrzę.
bogdan041: przeróżnie ... jedni dostają np. na tydzień, inni na miesiąc ... a są tacy co do końca Wszechświata będą mieć
niedobrze,powinno być od razu określone,na ile czasu dany osobnik jest zablokowany
zniosę teraz blokadę wszystkim do północy ... ciekawe czy ktoś się odezwie na czacie ... 100% odblokowanie wszystkich absolutnie do pisania na czacie
Ona zgrabna, ale ten głos jak smerfetka. A jutro do pracy mam. Pasko zarobiłem teraz 2350 zł.
Pasko podam ci liczby.
Pasko.
Co by działo jakby ktoś podał zestaw do sprawdzenia i byłoby na nim powiedzmy 7/7.
Co by działo jakby ktoś podał zestaw do sprawdzenia i byłoby na nim powiedzmy 7/7.
Pasko tylko do północy odblokujesz użytkowników a po północy znowu blokada rozumiem?
Tak to by wyglądało w prognozie.
5-7/7.
Wtedy całe Mp wysyła ten zestaw.
Ciekawe, czy TS by nie unieważnił... losowanie.
5-7/7.
Wtedy całe Mp wysyła ten zestaw.
Ciekawe, czy TS by nie unieważnił... losowanie.
może to nie jest zła inicjatywa ... zablokowani będą mogli przy odrobinie szczęścia dostać kolejną szansę
np. makler nie wiem kiedy i dlaczego był zablokowany ... tego jest za dużo i oczywiście nie pamiętam wszystkich powodów, itd.
no to amnestia do 00:15 niech będzie dla wszystkich, chyba, że zrobi się gorąco
Krzysio też zostanie chwilowo uwolniony?
Pasko odblokuj wszystkichProsze,daj im szanse,jak nie skorzystają to ich strata
witam obecnych mam takie pytanie do której godziny lotto, przyjmuje wysłanie kuponów w kolektórach?
chciałbym podkreślić, że widzę, że są miłośnicy lotto, którzy chcą typować, itd. ale mają temperamenty powodujące dużo złego na stronie i po to są głównie te blokady.
Czyli przede wszystkich hejt, trolling, język nienawiści ... ale też zwyczajowe szukanie waśni z innymi ciągłe. Czasami na prawdę jest to dla mnie trudna decyzja, bo wiem, że po drugiej stronie może jest prawdziwy miłośnik portalu ... ale zawsze staram się to robić dla dobra ogółu. Bardzo bym chciał, aby był to portal kulturalny, bez dziecinady, itd.
Czyli przede wszystkich hejt, trolling, język nienawiści ... ale też zwyczajowe szukanie waśni z innymi ciągłe. Czasami na prawdę jest to dla mnie trudna decyzja, bo wiem, że po drugiej stronie może jest prawdziwy miłośnik portalu ... ale zawsze staram się to robić dla dobra ogółu. Bardzo bym chciał, aby był to portal kulturalny, bez dziecinady, itd.
"może Pasko zaśniei będzie do rana"
i koty klakiera będą buszowac
i koty klakiera będą buszowac
głupkowate portale dla dzieci są ... jest ich niezliczona ilość w internecie
makler mogę Cię odblokować skoro to tyle czasu i masz potrzebę wypowiedzi tutaj i oczywiście będziesz pamiętał o regulaminie strony
Prezesie pamiętasz nocne rozmowy
Lili Madzi i Andromedy to były czasy
aaaa i do tego max sie działo
ale to już pamiętają weterani Twojej strony
Lili Madzi i Andromedy to były czasy
aaaa i do tego max sie działo
ale to już pamiętają weterani Twojej strony
bo nie chce mi się nawet próbować sobie przypomnieć dlaczego Cię zablokowałem ... a spędzanie czasu na wertowaniu archiwum wypowiedzi... trochę nudne.
no tak pamiętam ... dzisiaj na pewno bym inaczej pokierował tym tematem, czyli dał im blokady możliwie szybko, itd. Niestety tutaj doświadczyłem, że są osoby, niby dorosłe, z rodzinami/dziećmi ... którzy w sumie wkręcają się w takiego czata jak do tej pory myślałem tylko dzieci/nastolatki mogą się wkręcić. Czyli po prostu np. wpadają w depresję z powodu czatowania.