Wpisy 3 903 699 – 3 903 798
10 lipca 2020 00:00 → 10 lipca 2020 09:42, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- magda - 130 wpisów
- zbigniew g - 60 wpisów
- Mulag - 59 wpisów
- waldus - 56 wpisów
- tomi77 - 55 wpisów
- Biedroneczka1977 - 46 wpisów
- MONTEZUMA1 - 26 wpisów
- panoramix - 21 wpisów
- Andreas3864 - 18 wpisów
- megamocny - 16 wpisów
- zgrywus - 16 wpisów
- dotam - 14 wpisów
- GABRIEL - 13 wpisów
- Mewa - 11 wpisów
- 191979 - 10 wpisów
- Forsami - 10 wpisów
- Angierski - 10 wpisów
- Wędrowca netowy - 10 wpisów
- arczibalik73 - 7 wpisów
- slawek - 6 wpisów
- damian1983 - 5 wpisów
- RT1 - 4 wpisów
- emerytka 46 - 3 wpisów
- lewy - 3 wpisów
- Gosia__77 - 3 wpisów
- islandorka30,5 - 2 wpisów
- multijune177 - 2 wpisów
- Wojtt - 2 wpisów
- bogdan041 - 2 wpisów
- aneczka1 - 2 wpisów
a miec duzo takich kolezkow, mozna by to robic na automacie, zaloze sie ze admin to juz ma
gosciu ktory spelnia warunki dostaje sie do grupy uzdolnionych, tam wyniki sie sumuje i pewniaki sa najpewniejsze
a tacy co wala ciagle to samo albo lewusy co maja zawsze pecha nie psuja prognoz
obnizasz loty, wypadasz z mam talent
ja shakowalem keno ja sie znam
ja shakowalem keno ja sie znam
moj hak jest wielowymiarowy, duzo warunkow spelnionych dla jednego celu, alwayz
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 918348 i trafił(a) 504 zł
Bojkot WyborówPrzecież to z góry jest wszystko ustalonenawet nie będą liczyć głosów,kto idzie to naiwniak
Przed chwilą padło 2 x 8/8 (20 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Jak będzie WN... to poproście o typowania EJ u JANOSIKA na blogu bo muszę znikać

waldus
Widzę towarzystwo wzajemnej adoracji,szkoda Sebastiana,bo tylko on temu się przeciwstawiał
A kto Cię tu trzyma wielo z wielu ników siejesz wiatr zbierasz burze
Przed chwilą padło 5 x 490,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Waldus jak spać jak spać kiedy Wódz dziś przyjeżdza troche kitu nawciskać by żyło się lepiej marzeniami o Lotto mrzonkami
Waldus dzisiaj bylem z rana w sklepie owadowym i wszystkie jajka każdej klasy wykupione ciekawe czemu..
1,2,3,4,5 To było w Keno o 9:02
Forsaminie ty będziesz decydował,czy tu mam być,czy nie,widzę że jesteś zmienny jak wiatr,jak był Sebastian,to mu schlebiałeś,a teraz masz go gdzieś,oj człowieczku,daleko tak nie zajdziesz,człowiek musi być twardy jak skała,a ty co,raz tu raz tam,cienki jesteś
Co Ty mi tu wylatujesz o Sebastian ie..urwałeś się z choinki czy z chołdy wungla tyś już w 2017 roku coś domnie pisał panie galik wel bogdan w jednej osobie... dokogo miał być tekst towarzystwo wzajemnej adoracji...a za to Ty będziesz decydował rządzić to sobie możesz..tam....
Fałszywy jesteś gościu i tyle,masz plecy u Pasko dlatego cię nie wywalił tylko mnie,a jak wiesz to ty wtedy walnąłeś taki tekst ,że tylko można gościa zablokować,ale to mnie zablokował,a więc kto tu jest uprzywilejowany?
Wyleciałeś jak z Filip z konopi zrana bo coś Ci nie pasuje jak temu co zaklada 1000000000 ników jeden po drugim..co może nie prawda...
Człowieku,ja tu jestem od 2009 roku,a ty widzę od trzech lat i ty będziesz starego wyjadacza pouczał?
Nicki mam do typowania,a opiszę zawsze z jednego nicku,a wiec się odpie..l
Bogdan A Ty Mnie Milionera Forsami.. będziesz uczył jak wygrać w Lotto z Plusem konto założone 2017 odrazu trafione 6/12 w Lotto z Plusem i złoty medal
Bogdan i mnie ma Ktoś zablokować ja jak coś pisze krytykę to nie używam nie cenzuralnych słów
Nieraz trzeba użyć ostrzejszych słów,bo do nie których lekkie pierdzenie nie wystarczy
Bogdan jak tęsknisz za agresorem prowakatorem jak ty takim samym co lubi awantury idz do korna nie siej awantur i kropka nie ma co trolla karmic reagować
Emolian to twój funfel za ktorym tesknisz większość tu nie pamięta cieszy się relaksem na stronie nie jak ty żegnam cie stop prowokacja i agresi
Witam wszystkich co tu się dzieje niech wstąpi duch sw i odmieni oblicze tej stronki
Pasko dał się zmanipulować części czatowiczów i dlatego go wyrzucił
Widzę że na stronce są dwa obozy za i przeciw tej osobie której tu nie ma