Wpisy 3 903 409 – 3 903 508
9 lipca 2020 17:31 → 9 lipca 2020 20:01, 100 wpisów
Tyle na dziś bo osoby zajmujące pierwsze miejsce we wpisach są konsekwentnie blokowani
waldus przeczytałam zimowego piwa i sobie myślę co te za piwo ?
Nareszcie po pracy
Magda sie dala podpuscic no 9 ty dzis ale w czw = 13
i kota mozna zaglaskac, tak wlasnie Seba zaglaskal kota i odpoczywa
Przed chwilą padło 10 x 450,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ja zawsze wiem kiedy wygram w keno
keno nie potrafi zablokowac mojego prawa gry, zawsze wygrana
a mowia ze nie da sie zbudowac perpetum mobile
Idę się umyć pięknie było gorąco słoneczko tylko jeden minus komary tną jak coś pragną krwi
Dzisiaj deszcz zatopi ponownie... Warszawę.

wczoraj sie pytam jednego dziadzi, jaka bedzie parka w lotto uk
on mowi 22 i pokazuje dlon ok 5,22
wieczorem sprawdzam, 5,22 warte 300 zl razy stawka
on mowi 22 i pokazuje dlon ok 5,22
wieczorem sprawdzam, 5,22 warte 300 zl razy stawka
zbieg okolicznosci ale fajny
multi wczoraj tez 5,22 16 ziko razy stawka
witam wszystkich serdeczniesorki ze chwilowo niema mnie tu ani na czacie ani tez nietypuje liczb, niemam naprawde czasu teraz kiedy tu wejsc,poniewaz mam w domu bardzo chora mame która sie musze zajać odpowiednio, mama niechodzi ma straszne bóle w klatce piersiowej oraz bardzo wysokie skaczace cisnienie i wysoki cukier, przedwczoraj wezwałem pogotowie do mamy, przyjechali zbadali porobili pewnew parametry i ekg, i stwierdzili ze mama powinna jechac do szpitala, wiec zapytałem jak wyglada sytuacja w szpitalu z tym koronowirusem kovid 19 , jeden z medyków przekazał mi ze w szpitalu jest obecny koronovirus i ze jest mozliwośc zarazenia sie i ze on jesli by miał teraz swoja mame tam dac to by jej tam niedawal jest ognisko zarazania i jesli mama sie niezgodzi tm jechac to oni niebeda nalegać, powiedzieli mi ze to jest ryzyk fizyk, pytali czy mama miala kontakt z kim zarazonym powiedziałem ze nie ma takiej obcji, bo tylko ja tu mieszkam z nmama i nikt tu nie byl od kilku miesiecy, mama niema goraczki, tez wcale tyko braki powietrza, medycy pprzekazali mi ze u mamy ma sie pojawic lekarz 1 kontaktu i zeby zmienila leki, lub dawki, wezwałem lekarke do domu, wczesniej jeszcze przed poprzyjazdem pogotowiwia lekarka odmowila wizyty domowej, kazała dzwonic po ppogotowie, wiec zadzwonilem , pożniej po pogotowiu przyszła dopiero lekarka i znów zbadała mame i przypisała nowy lek na cukrzyce na cukrzyce bardzo tez i drogi,
mowila ze kosztuje gdzies z 100zł za pudełko niestety lek jest jeszcze drozszy, poleciałem wiec do apteki 1, 2, 3, 4 okazuje sie ze bedac w 4 aptekach gdzie bylem niemaja takiego leku, musza dopiero zamówic, a i ten lek niekosztuje wcale 100zł, a 250zł za pudełeczko, i teraz tez niewiadomo czy akurat po tym leku cos sie poprawi, ale poleciałem na nastepny dzien aby zamowić ten lek, i zapytac na kiedy bedzie ku mojemu zdziwieniu moja zaprzyjazniona aptekarka do której czesto chodze po leki dla siebie i mamy, powiedziała mi ze juz zamowiła, pomimo tego ze miałem sie zastanowic nad ta cena,bo naprawde jest to drogi lek, i mi wydała go ,oczywiscie za oplata, ale jest to taka osoba która jest dla mnie niczym anioł kiedy bym cos nie potrzebował, a czegos niewiedział o i danym leku to zawsze mi dobitnie wytłumaczy,i nietylko znamy sie juz dłuzszy czas mozna powiedziec i jest zawsze dlamnie bardzo mila, i grzeczna poprostu tez i jakby na swoj sposób kochana tylko wziasc ja w swoje ramiona i bardzo mocno do siebie przytulic i nigdy juz jej nie puscić, to jest dla mnie obca osoba a jakby bliska jak siostra, kiedys zauwazyłem ze sie chyba jej podobam zreszta tak ją odebrałem , niepowiem tez mi sie spodobała jako kobieta ,bo jest skromna cichutka i zarazem bardzo mila i fajna, wyobrazcie sobie ze kiedy przyszedłem do apteki po ten lek,powiedziała mi ze nie we wszystkich aptekach mozna go dostać i jesli bedzie to po takich wiekszych centralnych,a ze bylo juz to popołudnniu
kiedy tam bylem zaproponowała mi taka opcje, ze jesli niemam jak i czym jechac to moze ona by pojechała zemna,ale ze konczy prace dopiero prace po 20 i ona jest gotowa zabrac mnie do innego miasta i poszukac tego leku w innych aptekach, bylem w szoku gdy mi to przedwczoraj zaproponowała, ale tez powiedziała ze szkoda ze dopiero o tej godzinie konczy i niemoze wczesniej wyjsc z pracyuy bo jest sama tylko, bo gdyby mogla wczesniej wyjsc z pracy to i tak bysmy niezdazyli dojechac do tych aptek bo tez pracuja do 20 wszystkie, ale to bylo przedwczoraj, ona tez zna mnie dobrze i moja mame, jest dla nas zawsze niczym anioł, no niestety niedawno wyszła za mąż kiedy ja poxznałem była jeszcze panienka ,bo jakby była wolna to juz by była moja,no ale niestety jestesmy tylko znajomymi dobrymi mozna powiedzieć.zaówazyłem ze ona mnnie tez i chyba lubi zreszta i z wzajemnoscia,
Nie wiem co pisać... Mini jutro sztukę tylko i coś z multiale na 7 liczb.. Bo pary poległy kiedys
Witam Wszystkich
Już się tłumaczę z nieobecności na stronie
Cały dzień mnie łeb boli i nie mam na cyferki siły
Już się tłumaczę z nieobecności na stronie
Cały dzień mnie łeb boli i nie mam na cyferki siły
kiedy tylko wejde do apteki a ona jest na dyzuze odrazu na jej buzce pojawia sie szeroki usmiech taki od ucha do ucha, i zawsze mowi prosze tu do mnie,co potrzeba ijesli tegoniema np, w aptece to zaraz to dlamnie zamawia od reki, nie pojakims czasie tam jak dla innych tylko wprost od reki, jest naprawde pomocna, kiedys byla taka sytuacja ze pewien klijent ja bardzo wkurzył w aptece ze az sie popłakała , facet był wypity wiec złapałem goscia za kark i wyprowadziłem z apteki,, koles cos sie domnie zucał tam i pluł ale wyprowadziłem go z apteki aby nierobil zamieszania, i wrocilem do kolejki, gosc wyszedł z apteki, i pech chcial ze podleciało do niego takich 2 mlodocianych i odrazu dostał od nich piąchopiryne prosto w twarz i nos, a ta aptekarka az sie czesła ze złosci plakała, za mna stało kilku jeszcze osob ale byly to mlode osoby, wtedy gdy plakała przeprosila nas wszystkich w aptece, powiedziałem wtedy jej ze to nie jest jej wina, ze spokojnie prosze otrzec łzy i sie uspokojić bedzie wszystko dobrze, ona wtedy na mnie popatrzyła z tymi załzawionymi oczyma i sie usmiechneła wten własnie sposóbod ucha do ucha, i takj zawsze wita mnie i zegna kiedy tylko sie tam w aptece pojawie, i ja ja zawsze nazywam ze to jest moja ukochanas aptekareczka , poniewaz bardzo ja tez i polubilemi chyba ona mnie tez, kiedys próbowałem ja poderwac tez jeszcze dawniej , ale niewiedziałem wtedy ze jest juz zareczona i niedługo wychodzi za mąż, ale to mi nieprzeszkadza ze jest teraz merzatka, nadal ja lubie,
prawdziwy szczesciarz musi byc ten gosc który ma ja za żone, ale to tyle, z mojej strony , ta kobitka mi sie podoba bardzo, ale tylko tyle powiem szczerze chciałbym miec u swojego boku takiego anioła bo to nie kobieta anioł który bezinteresownie chciał pomoc , i tez to zrobila, dlatego mowie obca kobieta a jak i bliska sercu, ,Jesli zas sie mamie popprawi i bedzie lepeiej bede tu czesciej zagląał jak kiedys , narazie musze zajać sie mama, bo to teraz jest najwaznijesze,
wczoraj też gdy wszedłem na faceboka dostalem 2 wiadomosci od córek mojego wujka a mojej mammy brata, ktorego ja sie grobem opiekuje juz od 35 lat, ze ich mama zmarła w niedziele , i ze pogzeb bedzie dopiero w piatek,o 14 ,no ciocia mieszkala w tej samej miejscowosci co i ja .2 corki wyjechały za granice a 1 tu pozostała w polsce, niestety po śmierci wujka ciotka odwróciła sie od rodziny, calkowicie , wolala inne towarzystwo, nowi kochankowie, wóda itd , skócila tez swoje corki z rodzina, teraz zmarła niestety w samotnosci praktycznie,. a one mnie alarmuja ze ich mama zmarła, wiec złozyłem im kondolencje bo co mi pozostaje,mama moja lezy chora ja tez sie nieczuje zbyt dobrze i na pogrzeb niepojdziemy bo niema jak, a kiedys jak juz sie bede dobrze czół to odwiedze ja na cmentarzu napewno, , teraz na dzien obecny niegram w multika bo i tak nic nie wychodzi, wiec trzeba ten okres jak i trudny przeczekac, niema co tracić kasy na lotka trzeba zostawic na lekii inne zeczy potrzebne, dlatego tez prosze sie omnie niemartwić ja jeszcze zyje,i bede tu zagladał kiedyy bede mógł tylko, tak jak dzisiaj,
narazie wszystkim co tylko graja jeszcze zycze wysokich wygranych i duzo szczescia,i zdrówka oraz wysokich wygranych- grajmy i wygrywajmy
wczoraj też gdy wszedłem na faceboka dostalem 2 wiadomosci od córek mojego wujka a mojej mammy brata, ktorego ja sie grobem opiekuje juz od 35 lat, ze ich mama zmarła w niedziele , i ze pogzeb bedzie dopiero w piatek,o 14 ,no ciocia mieszkala w tej samej miejscowosci co i ja .2 corki wyjechały za granice a 1 tu pozostała w polsce, niestety po śmierci wujka ciotka odwróciła sie od rodziny, calkowicie , wolala inne towarzystwo, nowi kochankowie, wóda itd , skócila tez swoje corki z rodzina, teraz zmarła niestety w samotnosci praktycznie,. a one mnie alarmuja ze ich mama zmarła, wiec złozyłem im kondolencje bo co mi pozostaje,mama moja lezy chora ja tez sie nieczuje zbyt dobrze i na pogrzeb niepojdziemy bo niema jak, a kiedys jak juz sie bede dobrze czół to odwiedze ja na cmentarzu napewno, , teraz na dzien obecny niegram w multika bo i tak nic nie wychodzi, wiec trzeba ten okres jak i trudny przeczekac, niema co tracić kasy na lotka trzeba zostawic na lekii inne zeczy potrzebne, dlatego tez prosze sie omnie niemartwić ja jeszcze zyje,i bede tu zagladał kiedyy bede mógł tylko, tak jak dzisiaj,
narazie wszystkim co tylko graja jeszcze zycze wysokich wygranych i duzo szczescia,i zdrówka oraz wysokich wygranych- grajmy i wygrywajmy
Kaczyński w Radiu Maryja mówi że nie chce przejąć mediówChyba coś bral bo już przejal i robi co chce pokazuje kogo chce i jest śmieszny albo chory

50 sztuk wygrało 10 sztuk a tak to mi dziś fajnie szły powyżej 50 numeru to myśle będzie szczęśliwa paczka a tak to tylko 41 zł wydrapane od 1-50
Robi się bagno w tv.. Nie potrafili uzgodnić wsoplej debaty a tera jeden na drugiego... Jedzie... Zostało mi tylko granie mini
No same oboki dziesiątków miałem.. 9, 59 to było 19, 49...reszta to samo
U Trzaskowskiego pytania zadawał jego urzędnik u Dudy Pani radna działaczka PiS
skoro wybieracie Nas na księżyc to na zielonej taka podróż w jedną stronę nazywa się ban
Ostatnio Pasko mnie wysłał na księżyc,jak będzie Pasko poproszę by znowu mnie wysłał.
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Wolne po nockach dla tego u mnie weekend dziś i jutro sobota niedziela praca
Admin zamknij chat bo zamkną wszystkich za złamanie ciszy w taka ciszę

poseł przebral się za górnika by pasował do prezydenta