Wpisy 3 902 307 – 3 902 406
7 lipca 2020 22:16 → 7 lipca 2020 23:17, 100 wpisów
szkurna juz 2 x 3/6 w lotto i raz 4/6 przez to wybieranie liczb mnie ominelo
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
ale 6/6 to trudna sztuka bo chyba nikt nie trafil w oficjalnych typowaniach w Lotto tyle
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 283 146,00 zł
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
znaczy warto cos trafiac, na pewno sie nie zwroci, wiec troche zostanie w kieszeni
w lotto plus fajnie sie liczy ze 1 zl zrobi ci 100 zl wiec pomnozymy to jeszcze razy 0,25
tj 250 punktow ale nikt nie liczy tego zeby wyslac lotto plus musisz wyslac za 4 zl
dostajesz za 1 zl 100 zl ok to idz se do ulubionej kolektury i wyslij samego lotto plusa
tj 250 punktow ale nikt nie liczy tego zeby wyslac lotto plus musisz wyslac za 4 zl
dostajesz za 1 zl 100 zl ok to idz se do ulubionej kolektury i wyslij samego lotto plusa
dawno nie było dużej kumulacji i czas na to najwyższy.
W tym roku przewiduję bardzo dużą kumulację ... taką minimum 30 milionów, a także drugą główną wygraną w Polsce w Eurojackpot
W tym roku przewiduję bardzo dużą kumulację ... taką minimum 30 milionów, a także drugą główną wygraną w Polsce w Eurojackpot
przeciez jakbym wiedzial ze cos trafie to minimum 10-15 zakladow bym wyslal
Zapraszam T.S. do wzięcia przykładu z Kolegów z EuroMillionos
dziś było do wygrania 143 mln EUR, wcześniej było "tylko" 65mln
Warto czasami(od święta) podwyższyć pulę na wygraną pierwszego stopnia,
żeby ZACHĘCIĆ!!! do gry.
dziś było do wygrania 143 mln EUR, wcześniej było "tylko" 65mln
Warto czasami(od święta) podwyższyć pulę na wygraną pierwszego stopnia,
żeby ZACHĘCIĆ!!! do gry.
a czemu jest tak dużo punktów za 4/6 w Lotto Plus? Bo Lotto Plus jest tanie. 4/6 w Lotto Plus jest tak samo trudno trafić jak 4/6 w Lotto. W Lotto zwykle będzie to ponad 200 zł i to, że w Lotto Plus płacą mniej to tylko dlatego że jest aż 3 razy tańsze niż Lotto za 3 zł(dopłata 1 zł).
Punktację są równane do Multi Multi. Czyli jeśli koszt jest 2,5 razy mniejszy niż Multi Multi, to punktów jest 2,5 razy więcej, bo niejako w cenie zakłado Multi Multi, moglibyśmy tutaj dopłacić sobie na 2,5 zakładu Lotto Plus i mieć w tej cenie jakby 2,5 wygrane po 100 zł.
Punktację są równane do Multi Multi. Czyli jeśli koszt jest 2,5 razy mniejszy niż Multi Multi, to punktów jest 2,5 razy więcej, bo niejako w cenie zakłado Multi Multi, moglibyśmy tutaj dopłacić sobie na 2,5 zakładu Lotto Plus i mieć w tej cenie jakby 2,5 wygrane po 100 zł.
oczywiście nie do końca tak jest, bo samego zakładu Lotto Plus nie można sobie zawrzeć ... ale idea chyba jest zrozumiała
wiadomo, bo duzo ludzi gra bez lotto plus pewnie i dlatego takie wygrane bo w lotto plus sa stale
tak więc Lotto Plus i trafienie 4/6 to wymiana 1 zł na 100 zł ... to tak jakby mając 2,5 zł wymienić je na 250 zł
ale trzeba zainwestowac 4 zl zeby wygrac plusa, to teraz te 250 pkt znow dzielic na 4
ale w typowaniach to jest liczone w ten sposób, że najpierw inwestujesz 3 zł za które możesz coś tam trafić ... i dodatkowo dopłacasz 1 zł za które możesz wygrać inne, niezależne wygrane.
a przede wszystkim w lotto plus nie ma kumulacji wiec wygrane sa wyzsze
kumulacja akurat nie wpływa w żaden sposób na wygrane od 3/6 do 5/6
Gosia na tym twoim zagubionym kuponie liczby do Lotto co Ci kiedyś przypomniałem miałem zagrane i 3/6
ale zeby wygrac te 100 zl wybulil sie tyle prawie jak ja na dwie 3/3
wiec powinienem miec dodatkowe 3/3 strzal
wiec powinienem miec dodatkowe 3/3 strzal
Forsami stary zestaw wszedł w lotto ten co sprawdzałe$ mi 3/6
Wróciłem z pracy jem drugi eee danie..bo na obiad mi się nie chciało
Forsami supcio ,że wysłałeświdać moja podświadomość nie śpi
Dziś tego nie wysyłałam bo wzięłam zdrapke ale dobrze ,że Tobie się udało
Dziś tego nie wysyłałam bo wzięłam zdrapke ale dobrze ,że Tobie się udało
prawidlowo powinno byc 250 na 4 tj 62,5 pkt ale rozumiem ze to gra dodatkowa i to nie jest wazne
Generalnie w Lotto Plus jest zakład 3 razy tańszy i przez to widać, że wygrane między 3/6 a 5/6 są proporcjonalnie jakby lepiej płacone, jeśli przeliczymy proporcjonalnie do Lotto:
a) 10 zł za 3/6 (a powinno być 8 zł)
b) 100 zł za 4/6 (a powinno być około 60 zł)
c) 3500 zł za 5/6 (a powinno być około 2000 zł)
Skąd ta różnica? Otóż faktycznie z 6/6. Tutaj płacony jest milion złotych niby ... ale tak naprawdę gdyby przeliczyć prawdopodobieństwo trafienia i zobaczyć ile Lotto przeznacza puli na 6/6, to nawet biorąc pod uwagę 3 razy tańszy zakład, to powinni płacić około 2,5 miliona za "szóstkę". Tak więc za szóstkę jest nieco mniej, ale za to niższe wygrane są lepiej opłacane.
a) 10 zł za 3/6 (a powinno być 8 zł)
b) 100 zł za 4/6 (a powinno być około 60 zł)
c) 3500 zł za 5/6 (a powinno być około 2000 zł)
Skąd ta różnica? Otóż faktycznie z 6/6. Tutaj płacony jest milion złotych niby ... ale tak naprawdę gdyby przeliczyć prawdopodobieństwo trafienia i zobaczyć ile Lotto przeznacza puli na 6/6, to nawet biorąc pod uwagę 3 razy tańszy zakład, to powinni płacić około 2,5 miliona za "szóstkę". Tak więc za szóstkę jest nieco mniej, ale za to niższe wygrane są lepiej opłacane.
I Lotto Plus podobnie wychodzi na swoje ... podobnie w ostatecznym rozrachunku, właśnie dlatego że płacą "tylko" milion złotych za "szóstkę".
Gosia tak sobie myślę że jak się tak trafiło to trzeba iść za ciosem i dobrym losem 6/6 wybiore i zagram to za 24 złote na 6 losowań
Pasko:"kumulacja akurat nie wpływa w żaden sposób na wygrane od 3/6 do 5/6".
Czyli chcesz mi powiedzieć, że jeśli przy puli np. 5 mln, za piątkę czy czwórkę
(trójka ma "stałkę" 24zł), TS płaci daną kwotę, to przy puli np. 20 mln, kwota będzie ta sama.. ?
To się z Tobą nie zgodzę.
Czyli chcesz mi powiedzieć, że jeśli przy puli np. 5 mln, za piątkę czy czwórkę
(trójka ma "stałkę" 24zł), TS płaci daną kwotę, to przy puli np. 20 mln, kwota będzie ta sama.. ?
To się z Tobą nie zgodzę.
Witam
Gosia
Jak wygrane
Formami.. Jak zwykle
jeszcze euromilion, zablokowalem pewniaka i parke
wygrane odpowiednio 50 i 500 zl, czekac na wyniki
wygrane odpowiednio 50 i 500 zl, czekac na wyniki
dzis po 3 najlepsze napisalem w 3 kolumnach
i zdarzyl sie cud, tylko mamuski 26 utworzylo w linii 3/3
26,66,59 szok latwe do przewidzenia
i zdarzyl sie cud, tylko mamuski 26 utworzylo w linii 3/3
26,66,59 szok latwe do przewidzenia

teraz znow tak rozpisalem i 26,24,68 jest
nie sadze jestem na nie
nie sadze jestem na nie
Mega
Ty masz zawsze genialne spostrzeżenia
Tylko,żeby były one przed-a, nie po fakcie
Ty masz zawsze genialne spostrzeżenia
Tylko,żeby były one przed-a, nie po fakcie
w 21 losowan trzeba trafic 3/3 kazde 5 2/3 wydluza ta serie o 4 gry
mozliwe
mozliwe
jest wygrane 50 zl
niestety same gole 23 , obiecalem ze bedzie?
niestety same gole 23 , obiecalem ze bedzie?
12,16,23,33,41 gwiazdy 8,10
1 obok i mialbym te 100 funuw dobre i 10
1 obok i mialbym te 100 funuw dobre i 10