Wpisy 3 901 638 – 3 901 737
7 lipca 2020 13:17 → 7 lipca 2020 13:51, 100 wpisów
dotam-Biały murzyn-wstałeś z kolan
dodałem z powrotem link do regulaminu ligi ... tak w ogóle to liga w za 10 dni będzie miała już 8 lat!
gosia z tego coś moze być
pierwsze 100 osób jest wyróżnionych w tabelce najlepszych danego miesiąca ligi
no Gosia jak już będziesz mieć te 78 lat to z utęsknieniem wspomnisz jak młoda dzisiaj byłaś i się z tego śmiałaś
A mi wszystko ucieklo i piątki i pewniak porażka ale do 10 wejdę do 100 w pewniakach
nie ma wzmianki, bo potem ludzie typują tylko dla nagród. A tak to widzicie ... krzysztof c 2-gie miejsce w zeszłym miesiącu ... w tym zbigniew g prowadzi. Da się? da się.
Jak będę stary to poproszę o opiekęAle jakieś młode a nie emerytki na dorobku
nie ma presji, nie ma gonitwy po nagrody, za to są w końcu rezultaty
Ja ćwiczę mniej palę mniej pije i mleko pije gorzka czekoladę jem i warzywa też
Pasko.
Bądż tak miły i zareaguj na paszkwil w nicku-Monika2.
Nie jestem żadnym kapusiem.
Dziękuję.
Bądż tak miły i zareaguj na paszkwil w nicku-Monika2.
Nie jestem żadnym kapusiem.
Dziękuję.
Z tego co pisałeś Tomi to robisz dziennie 5 pompek,to się zalicza do ćwiczeń?
ja zawsze wtedy pytam dalej o miesiąc i dzień urodzenia, bo czasem się okaże że urodziliście się tego samego dnia, a nigdy się o tym nie dowiedzieliście
Witajcie
Moja siostra jest starsza od szwagra o 3 dni i mówi do niego gówniarzu
Ja skorpion jestem
Gabriel u mnie same wodniki dziadek wodnik ojciec wodnik mama wodnik córka wodnik a mąż baran
ale na temperament wplywa znak zodiaku
a cechy charakteru to wplywa rok
a cechy charakteru to wplywa rok
Madzia i jest jeszcze coś ciekawego bo ile by człowiek wódki nie kupił , to zawsze braknie
horoskop to jakies 20%, jeszcze jest znak chinski 40%, imie 30% i cechy nabyte w drodze wychowania 10%
a jeszcze dodam ze sa osobowosci negatywne, unormowane i pozytywne dla kazdego znaku
mozna byc zlym skoprionem, dobrym itp itd
mozna byc zlym skoprionem, dobrym itp itd
Układacie karty w kształcie buźki dwie karty obok siebie to oczy pionowo niżej karta to nos poziomo niżej usta i po skosie dwie obok oczu to uszy i ugadujecie się z kimś Ten ktoś wychodzi a Wy wskazujecie kartę i in jak wejdzie to albo się dotykacie oka ucha ust albo nosa i on odgaduje
to kiedys mialem na kompie taka gre ze jest taki sexbiznes i jak postawisz pionka na dane pole to pokazuje jaka rzecz masz wykonac z partnerem i takie video jak zaliczysz masz punkty - i takie zberezne rzeczy pokazane
Babcia przechodzi obo pasów a policjant do niej ...babciu na zebry...sam se idź na zebry , ja mam wysoką emeryture
szybki 600 tez do rnakingu idzie ??