Wpisy 3 901 219 – 3 901 318
6 lipca 2020 22:40 → 6 lipca 2020 23:59, 100 wpisów
Żeby się to już skończyło,bo już mam dośc tej polityki na każdym kanale.
Nie uwolnimy się decyduje o wszystkim nawet o tym że do WC idziesz
Angielski trochę znam i argentyński z oglądania telenowel.A po rusku umiem tylko adin,dwa....
Lotto Kumulacja w Lotto mam na jutro 3 zakłady Mulag a Ty masz..w Lotto
Teraz dobry niemiecki rosyjski izraelski warto się uczyć i wybrać jedną ze stron
Nie oglądac Byłem na spotkaniu pewnego Kandydata. Jestem zachwycony
Jeszcze może coś tam opracuje na jutro do Lotto Kumulacja 4 Miliony
Wygrać jak to łatwo powiedzieć miliony nie dla nas powiadam wam nie dadzą nam
Dostałem od Koleżanki 6 zakładów do Lotto przepisze i wyśle całkiem nieźle mam czas zobacze to na testerze co się kręci
Forsami, ja dostałem od Twojego kolegi pewniaki na Mini. Mam 4/8
Mulag śmiejesz się ale teraz piszę serio..sam Wójt mojej miejscowości gra byłem widziałem...tak że nie raz Ci mówiłem wszyscy grają z każdego stanu i powołania....każdy chce szybkich łatwych pieniędzy i to dużo
Jutro będą dziwne liczby,jak to w promocji.Trzeba skreślać inaczej jak zawsze.
Gram bez przekonania mam na jutro 3 zakłady w mini i 6 zakładów w lotto z plusem ale tylko już na wtorek kończę z tym zostanę tylko przy mini
Ja nawet nie typowałem na Mini. Nie typuj a graj, tak mówi minasz portalowicz 

Witam
Jak granie
???
Nic wygrać nie możnazałamał ale napić się można

Jest już ciemno
Gosia
Gosia to zdjęcie z soboty
Najbliższa pełnia Księżyca będzie miała miejsce już w nocy z 4 na 5 lipca . Księżyc zaświeci najjaśniej 5 lipca o 6:44 czasu polskiego, jednak przez całą noc będziemy mogli cieszyć się jego blaskiem. Księżyc pozostanie w pełni aż do poniedziałku.
W piątek, nad ranem Księżyc znajdzie się na tyle blisko Słońca, że jego północna krawędź zostanie przesłonięta przez częściowy cień Ziemi. Dojdzie więc do częściowego zaćmienia Księżyca . Nie będzie to pierwsze tego typu zaćmienie w tym roku, jednak jest to okazja to zrobienia pięknych zdjęć, o ile pogoda na to pozwoli.
Wyjątkowe zaćmienie Księżyca sprzed prawie 1000 lat. Naukowcy ustalili, co do niego doprowadziło
W piątek, nad ranem Księżyc znajdzie się na tyle blisko Słońca, że jego północna krawędź zostanie przesłonięta przez częściowy cień Ziemi. Dojdzie więc do częściowego zaćmienia Księżyca . Nie będzie to pierwsze tego typu zaćmienie w tym roku, jednak jest to okazja to zrobienia pięknych zdjęć, o ile pogoda na to pozwoli.
Wyjątkowe zaćmienie Księżyca sprzed prawie 1000 lat. Naukowcy ustalili, co do niego doprowadziło
Jest pełnia

Wczoraj dosłownie ukrainka tak prowadziła po ulicy dziecko jak masz w profilu pełnia lata profesor
Gosia na tej focie ten jeden to ja
Gosia powiem Ci że że dwa tygodnie temu u mnie na osiedlu blokowisku też matka prowadziła dzieciaka tak
Gosia nooo!!
Ja to ten w białej czapce
Dawno temu to był 36 lat temu

Gosia oj tak
profesor weszłam przypadkiem na twój profil wcześniej nie zaglądałam
Gosia nie szkodzi każdy zagląda