Wpisy 389 915 – 390 014
11 lipca 2011 19:32 → 11 lipca 2011 20:37, 100 wpisów
najdłużej czekają
05.07 79
05.07 08
04.07 01
04.07 23,31,71
02.07 76
05.07 79
05.07 08
04.07 01
04.07 23,31,71
02.07 76
witam 
własnie została powołana do istnienia nowa polska formacja wojskowa AGAT; jej zadanie to wspieranie jednostek specjalnych takich jak GROM i FORMOZA

własnie została powołana do istnienia nowa polska formacja wojskowa AGAT; jej zadanie to wspieranie jednostek specjalnych takich jak GROM i FORMOZA
ja nie w temacie więc nie wiem
herbatkę tylko piję albo kawusię; innych napojów nie znam
herbatkę tylko piję albo kawusię; innych napojów nie znamlila > nie znam więc mnie nie kusi by używać
kosmaty > gdzie są w Polsce w miarę przezroczyste jeziora bo z kuszą się chciałem zaczaić
kosmaty > gdzie są w Polsce w miarę przezroczyste jeziora bo z kuszą się chciałem zaczaić

Lila 
mojej zonie ostatnio piwo posmakowało..... nnie ukrywam ze sie ciesze....zawsze wiecej dla mnie zostaje

mojej zonie ostatnio piwo posmakowało..... nnie ukrywam ze sie ciesze....zawsze wiecej dla mnie zostaje

Kumulacja € 185 000 000 w Euromillions! Szczegóły
kosmaty tołpyga? nie znam 
lila > jak się schowam w wodzie to będę bezpieczny
saltosky > mam procę profesjonalną Crossmana ale pod wodą nie da się nią strzelać

lila > jak się schowam w wodzie to będę bezpieczny

saltosky > mam procę profesjonalną Crossmana ale pod wodą nie da się nią strzelać
mojej smakuje...i nie dopija...a ze mocne jej podeszło to duzo nie potrzeba

saltosky > ja z gołębiami też walczę za pomocą procy bo nie robi hałasu; jest taka baba głupia co je dokarmia na osiedlu i się rozmnożyły te ptaszyska
aaaa. aha. nie na nasluchu od 7 minut
poprostu robie cos innego i zerkam czasem na czat)
poprostu robie cos innego i zerkam czasem na czat)spook u mnie to całe rodziny chodza i dokarmiaja.... jak pod Wawelem łabędzie kurcze, tylko ze łabądki to co innego
jak widze babcie co ma 70-tke i idzie ledwo o lasce z reklamówka chlebusia pokrojonego coby ptaszkom nie były za duze kawałki to mnie trzepie.
saltosky > ja już wiele razy celowałem do takiej babci ale jeszcze nie pękłem 

spook to tez ryba ,trrudna do złapania,kusza mysle ze bez problemów
saltosky...to weź serię śrutu w dupsko jej zapodaj,tej banci mam na myśli i po kłopocie

lila > nie można, osoby starsze są pod większą ochroną w Polsce podobnie jak gatunki na wymarciu 

ja to lubie sobie tak niechcacy głosno zakaszlec jak przechodze.....wtedy te min. 100 gołebi robi taki tumult

saltosky > a sprawdzałeś na gołębiach taki odstraszacz na psy? - takie niesłyszalne dźwięki to urządzenie emituje
spook ja wole rozwiazania...hm....siłowe...łebek jest....łebka nie ma

no...petardy sa ok
musze załatwic sobie...CGŁ
ciekawe jak na gaz zareaguja..haha..

musze załatwic sobie...CGŁ
ciekawe jak na gaz zareaguja..haha..
saltosky
http://www.firebis.pl/?p=productsMore&iProduct=21&sName=granat-rozpryskowy-gr-2

http://www.firebis.pl/?p=productsMore&iProduct=21&sName=granat-rozpryskowy-gr-2

spook

co ty dałeś link
granat