Wpisy 3 899 046 – 3 899 145
4 lipca 2020 22:30 → 4 lipca 2020 23:50, 100 wpisów
Jordanm,
Tacy zawodnicy, to powinni przy siedzibie głównej TS od dłuższego czasu stać
i wymieniać się na zasadzie 1,2,3,4,5.... na zasadzie zwiększającej się puli
na wygraną, w danym losowaniu...
Tacy zawodnicy, to powinni przy siedzibie głównej TS od dłuższego czasu stać
i wymieniać się na zasadzie 1,2,3,4,5.... na zasadzie zwiększającej się puli
na wygraną, w danym losowaniu...
Jasiu do pani.....Prosze pani ...., co to jest na 3 litery, w środku U i sie pręży ...Jasiu wyjdź z klasy natychmiast ŁUK, proszę pani ale podoba mi sie pani tok myślenia
Taka ciekawostka
Z tych liczb co reklamuje lotto w środę będzie tak:
0-1/6.
. ... 043.
Z tych liczb co reklamuje lotto w środę będzie tak:
0-1/6.
. ... 043.
Jordanm Kiedyś komunistyczne szpiegi słuchali kazań w kościele by zameldować w centrali i jak ksiądz powiedział przekażcie sobie znak pokoju to jeden idiota do drugiego mówił 126, 127...bo mieszkali w hotelu

Jordanm,
Może się trzeba z niektórymi poznać - wówczas, nie trzeba by było dumać nad numerami.
Może się trzeba z niektórymi poznać - wówczas, nie trzeba by było dumać nad numerami.
Dedykacją dla mojej Przyjaciółki
Z dedykacją dla tych, którzy grają a wygrane nie chcą przyjść
Forsami, co Ty k300 ?
Stała babcia na werandzie i jarała sobie gandzie Dziadek defilował dołem i przywalił w lampe czołemTzw. orkiestry wzdęte
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami, ja też tak twierdze
Gabriel , z Rzeszowa był główny szeryf to źle skonczyl
Brodacz a słyszałeś o szeryfie z Alabamy ? W tym stanie strasznie nie lubiono murzynów i ten szeryf widzi na chodniku murzyna podziurawionego jak sito ...Tak patrzy na niego i mówi...jeszcze nie widziałem takiego samobójstwa
Proszę nie spać, zaraz skan
Gabriel, wspomniany był podxiurawiony w stolicy
Masz rację należy dbać o stan rowów
Ja widziałem w Warszawie jak facet przygrzmocił lotnią w Pałac Kultury Siedzi dwóh żulików przy sklepie i jeden do drugiego mówi...patrz Czesiu , jaki kraj , takie terrorysty
Zaniedbania skończyły się powodziami
Na portalu mamy też terrorystke. Już kilka razy tego doświadczyłem.Ja to lubie
Brodacz Prezydent Kwaśniewski poleciał kiedyś na takie powodzie i widzi jak po wodzie kapelusz płynie z nurtem i za chwilę płynie pod prąd..Baco widzieliście ? ...CUD ...oj tam panocku żaden cud To Jędrek Gąsienica i jego Zośka powiedziała mu ...Jędrek powódź powodzią ale orać trzeba
To dla niej
Gabriel, pozdrów kokege
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Gonzaga.
Pobudka.
Pobudka.
Witam
Jak idzie gra