Wpisy 389 880 – 389 979
11 lipca 2011 16:23 → 11 lipca 2011 20:16, 100 wpisów
Już się skończył program miał tytuł "Gorący temat" jakby ktoś chciał na necie powtórkę oglądnąć.
soecjalnie zrobiłem wpis rano żebyś wiedziała że uczeń robi postępy nauka nie idzie w las

deki72 wiem wiem
..bardzo ładnie wystawiam ocene 6 z plusem tak trzymać

..bardzo ładnie wystawiam ocene 6 z plusem tak trzymać

będe za jakąś 1h...bo nie chce zeby kolejna burza mnie złapała a do kol daleko mam
Witam Was czy jest może bella34 lub lemoniadowy joe na czacie .Czekam tylko 5 minut.Jak nie odpiszą idę sobie
najdłużej czekają
05.07 79
05.07 08
04.07 01
04.07 23,31,71
02.07 76
05.07 79
05.07 08
04.07 01
04.07 23,31,71
02.07 76
witam 
własnie została powołana do istnienia nowa polska formacja wojskowa AGAT; jej zadanie to wspieranie jednostek specjalnych takich jak GROM i FORMOZA

własnie została powołana do istnienia nowa polska formacja wojskowa AGAT; jej zadanie to wspieranie jednostek specjalnych takich jak GROM i FORMOZA
ja nie w temacie więc nie wiem
herbatkę tylko piję albo kawusię; innych napojów nie znam
herbatkę tylko piję albo kawusię; innych napojów nie znamlila > nie znam więc mnie nie kusi by używać
kosmaty > gdzie są w Polsce w miarę przezroczyste jeziora bo z kuszą się chciałem zaczaić
kosmaty > gdzie są w Polsce w miarę przezroczyste jeziora bo z kuszą się chciałem zaczaić

Lila 
mojej zonie ostatnio piwo posmakowało..... nnie ukrywam ze sie ciesze....zawsze wiecej dla mnie zostaje

mojej zonie ostatnio piwo posmakowało..... nnie ukrywam ze sie ciesze....zawsze wiecej dla mnie zostaje

Kumulacja € 185 000 000 w Euromillions! Szczegóły
kosmaty tołpyga? nie znam 
lila > jak się schowam w wodzie to będę bezpieczny
saltosky > mam procę profesjonalną Crossmana ale pod wodą nie da się nią strzelać

lila > jak się schowam w wodzie to będę bezpieczny

saltosky > mam procę profesjonalną Crossmana ale pod wodą nie da się nią strzelać
mojej smakuje...i nie dopija...a ze mocne jej podeszło to duzo nie potrzeba

zrobic