Wpisy 3 897 561 – 3 897 660
3 lipca 2020 14:44 → 3 lipca 2020 15:45, 100 wpisów
Jorda ależ nikomu nic nie zarzucam śmieje się że te same liczby ha ha właśnie sprawdzałam wszystkie zdjęcia kuponów hi hi
Po jaka cholerne zakrywacie kolekturę... Ja jestem dumny ze z maszyny trafiam dobry odpad
Choć ostatnio uja trafiam
Choć ostatnio uja trafiam
dobra zatypowane tu podane tam propozycje i nie tylko mozna sie oddalic na odpoczynek wkoncu prawie weekend piatus piateczek piatunio piatas bede se ziorał czasami
A co w przypadku Radomia i Tarnowskich Gór, gdzie padły szóstki w Lotto Plus? Też plagiat
Jordan ma rację... Przecie ten co podaje typowania liczy się z tym że ktoś może to wysłać... Bierzecie z mojego profilu... Tylko szykujcie duuuzo pieniazkow
Gosia graj na nie Na dniach wejdzie Ja dziś puszczam stawka x 10
Zbigniew wygrał dzisiaj ?
Gabriel gratulacje
Dziadek do wnuczka...Patrz wnusiu pają je biedronkę...a co to dziadziu dronka ?
W 1994 matko jak dawno temu ? Co wtedy było ?
Lubię, jak Jadźka wymienia papier w maszynie i trzaska tą pokrywą bo wtedy jej fajnie faluje biust
Gosia
Pewniaki na wieczór 48 74
Czy ktoś z Was otrzymuje maile o odbiorze przesyłki po wpłacie kasy na konto?
stałe z mini
15,19,28,30,39,40 ................. 3/6 .......... 77 zł ?
15,19,28,30,39,40 ................. 3/6 .......... 77 zł ?
Ja tylko pacze w pracy jestem
Ide se a pacze se a tu gumka leży se Myśle se wezme se może przyda sie
Gosia do mini 3 11
Rychfer a to słyszałeś , jak dwóch baców pomogło blondynce naprawić auto ? Nie miała kasy więc chłopakom zapłaciła w naturze ale kazała im założyć gumeczki coby nie mieć dzidziusia. Bace sie spotykają po tygodniu w knajpie i jeden mówi do drugiego....Czesiek ? a tobie to bardzo zależy, żeby ona nie miała dzidziusia ?...nie...to co ściągamy te gumki ?
G77, wygrasz, pod warunkiem jeśli będziesz grać własnymi i....
Wszystkie przetwory spod gumki , nawet orsnzada były znakomite
3 897 599. Biedroneczka1977 Pewniaki na wieczór - 48 74
Multijune177 - 4 59
jak ktoś chce dołączyć swoje dwie to zapraszam do listy
Multijune177 - 4 59
jak ktoś chce dołączyć swoje dwie to zapraszam do listy
Gdzie jest arczi'?
Myślałem o nim.
Dawać pewniaki
Drugi dzień go nie ma , może trafił ?
Tutaj wiele osób nie udziela się na czacie, nawet nie typują.
Ja pamiętam jak z kolegą z podstawówki chodziliśmy wkurzyć taką kelnerkę w lokalu Siadaliśmy przy stoliku Ona podchodziła i pytała czego sobie życzymy a ja mówiłem ...oranżade poproszę i dwie lyteratki i Ona nas wtedy tą ćierką wyganiała
Nie było głównych wygranych na Dolnym Slasku.
Wchodzi górnik do budki i do Jadźki wali tekst...Da pani wungiel bo chciałem skreślić
40 zł w keno
Cześć Pasko kiedy mi dasz kupon ?
krzysztof c jadzia daje więcej niż kupony o namiary pytaj GABRIELA
Pasko zajmij się tym Proszę w imieniu Krzysia to priorytet sprawa niecierpiąca zwłoki
No obiecał !!!