Wpisy 3 896 787 – 3 896 886
2 lipca 2020 19:06 → 2 lipca 2020 20:02, 100 wpisów
Zatrzymali kierowcę TIR-a i urzędnik mówi do niego...panie to jakiś szwindel bo mówisz pan , że wiezieś dżem, w papierach pisza JAM i tu smakuje na palcu zawartość słoika ...a to kuźwa marmelada
Nie zapomnę, jak dziadek sprzedawał miód Rzepakowy a ja mu na etykietach dopisałem T z przodu Sprzedał wszystko Handlował też miodem Lipowym Dobrz, że nie wiedziałem wtedy co to znaczy bo bym mu przerobił L na C
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 916449 i trafił(a) 2500 zł
Gosia Zaproś mnie , jak żyd zapraszał na wesele...jakbyście chcieli to koło niedzieli a jakby nie tego to koło 15-go
Ja to się boję, jak mi kiedyś Pasko każe zwrócić kase za keno Sie chłopak nadrykował dla mnie kasiory a ja wszystko przerżnąłem
Osiwiałam już ze trzy lata chyba od cyferek kurcze będę stara będę miała białe włosy
Tak chcem
Tak chcem
Gosia Pamiętam też taką ciotkę, która była całuśna i zawsze mnie chciała całować. Mama zawsze mówiła...Gabryś pocałuj ciocię a ja beczałem i mówiłem...ależ mamuś za co ? przecież byłem grzeczny
Gosia Ja ostatnio u fryzjerki poprosiłem aby obcięła same siwe a czarne zostawiła Biedna stała pół godziny i nie wiedziała jak zacząć
A zimą gdy szczeniak powie, że nie pójdzie po piwo bo ślisko to mu powiemy aby kupił puszkowe to nie potłucze
a tak serio to nie mam zamiaru zajmować się wnukami dość mam już dzieci
Gosia W naszym wieku to tylko sex sex i raz jeszcze sex i Sanatorium Miłości
Dla Przesympatycznej Pani Gosi z turnusu 3-go od Pana Waldka Pucio Pucio
Ja Gosia kiedyś byłem szybszy od Pendolino Założyłem wrotki bez gum a hakiem się podpiąłem pod trakcję Rozkraczyłem nogi na szyny i nie uwierzysz JP , jak poszła iskra przez hak to % km przejechałem stację zanim mnie wyhamowali
Trzebabyło się podpiąć linką holowniczą to tak jak wystartowałeś byś zaraz wrócił
Gosia a wracając do szyn Słyszałaś jak dwóch wariatów siedzi na torach i przychodzi trzeci i mówi do nich...posuńta się
Gabriel słyszałam to byłeś Ty bez urazy ale na Pasko nic się nie ukryje
Ciechocinek ZdrójŻona zawsze mi mówi jak wyjeżdżam...kochanie tylko nie wydawaj pieniędzy na to co masz w domu za darmo
Gosia
Weszłam i wyszlam{pa
864
Zmęczona jutro znów o 5 wstac
No... To ci pa
Jo w czepku