Wpisy 3 896 561 – 3 896 660
2 lipca 2020 14:22 → 2 lipca 2020 15:34, 100 wpisów
Forsami zmień na stole ceraty już się nie zakłada bo to babcine smaki teraz się obrus zakłada
Jordam powiedz mi słonko czy jak z zakładu Lotto Plus było w plusie 4/6 a w lotto 2/6 potem znowu 2/6 czy coś z tego zakładu kombinować czy wysłać jak jest
Znów te burze, wrrr
Gratulacje dla wszystkich
30 czerwiec porażka choć blisko było 2/2 i jedziemy dalej jutro 4 pary
Brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki.....caaaaałować kce
Z 1000 skanów mam ale po 2 zł Dziś Pani Jadzi się automat zagrzeje
Ja uwielbiam patrzeć w dekolt Pani Jadzi i jak się zlości gdy się papier kończy w automacie
Walduś nie narzekaj. W naszym kraju, każdy może mieć 4 auta za free ; Policja, Karetka, Straż i Karawan
Karawan jest płatny.
od wczoraj 1.06 podatek audiowizualny Netflix ,HBO
Walduś śniły mi się dzisiaj 2 liczby w nocy,jedna z nich była plusem i się błyszczała na złoto.
Wysłałam je teraz to nie było,wyślę je jeszcze na wieczór .
Wysłałam je teraz to nie było,wyślę je jeszcze na wieczór .
Dziś zagrane na wieczór lotto plus 3 razy
Mini liczba mamy magdy
Mini liczba mamy magdy
Madzia. Ja ostattnio zasypiam z ołówkiem medzy palcami stopy Nad ranem mam wykres na ścianie
Gabriel nie umawiam się z nikim tutaj,mam jednego prześladowcę na multipasko i unikam spotkań.
Madzia ? a słyszałaś tą sprawę w sądzie o napastowanie ? Sędzia pyta...Czy oskarżony panią napastował ?...ależ skąd proszę wysokiego sądu wzion mnie na sucho ...a opierała się pani ? ...tak o szafę
Madzia a to znasz, jak lekarz po dyżurze zgwałcił sprzątaczkę ? Też sprawa w sądzie i sędzia pyta...Nie próbowała poszkodowana uciekać ? ...po mokrym ?
Pasko on się właśnie śmieje że nie nie nie nie ma truskawek NIE nie nie nie ma łubianki nie nie nie nie ma pracy