Wpisy 3 896 187 – 3 896 286
1 lipca 2020 22:16 → 1 lipca 2020 23:53, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Jednak w Mini 5 brak
Dopisano wygrane Super Szansa
Czwórka ładnie płaci
No, to sprawdzamy kupony
Ładnie, ładnie
trzeba pokazać dowody i mają obowiązek działać, dobrze się współpracuje, w tym przypadku

Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Kiedyś tu buszowała m77.
To będzie jakiś biznesmen
Kryminałki na wesoło.
Okradli europosłów.
Okradli europosłów.
Nie czytam takich informacji
ktoś mnie pyta o inne IP z trybu incognito. Nie ma czegoś takiego. IP jest zawsze takie samo i tryb incognito nic do tego nie ma.
Kto nie wierzy może wejść sobie np. na stronę http://twojeip.wp.pl gdzie zobaczą jakie mają IP. Jeśli wejdzie się z trybu Incognito to niczego to nie zmienia, IP zawsze jest znane.
Jedyny problem to jego zmienność w przypadku niektórych sieci, które przy każdym połączeniu nadają nam inne IP. No ale jeśli znamy godzinę, to już łatwo sprawdzić sieci kto w danym momencie miał to IP.
Kto nie wierzy może wejść sobie np. na stronę http://twojeip.wp.pl gdzie zobaczą jakie mają IP. Jeśli wejdzie się z trybu Incognito to niczego to nie zmienia, IP zawsze jest znane.
Jedyny problem to jego zmienność w przypadku niektórych sieci, które przy każdym połączeniu nadają nam inne IP. No ale jeśli znamy godzinę, to już łatwo sprawdzić sieci kto w danym momencie miał to IP.
Pada na linii.
Poznań - Suwałki.
Poznań - Suwałki.
Brodacz.
To informacja z Radiowej Jedynki.
To informacja z Radiowej Jedynki.
bo inaczej to ja np. mogę teraz dostać od sieci Play jakieś IP, a za 2 godziny ktoś z innego nawet miast, może dostać od sieci Play dokładnie to samo IP, które mi wygaśnie i się zwolni dla innych, bo ja np. rozłączę się z siecią.
Żadnych kryminałkow, polityki i TV.Jedynki nie słucham.
V mnie błyska i leje
więc ktoś teraz mógłby skontaktować się z siecią Play, podać IP i wskazać, że poszukiwana osoba miała to IP np. o godzinie 16:23:20. I dopiero wtedy sieć PLAY może wskazać kto to był, bez tej informacji tego samego dnia to samo IP mogło trafić np. do 10 różnych osób, w różnych godzinach.
Wójtt prawie Poznań
Moim prywatnym zdaniem na tym portalu nie powinno być agitacji politycznej , seksu, stopek, itp
Operator udostępni dane dopiero po wszczęciu postępowania przygotowawczego.
nie no oczywiście ... nie piszę tego w kontekście, że sobie ot tak piszesz do operatora, a ten Ci podaje na tacy co chcesz
Lipiec jest paskudny co do takich zjawisk
Zielona Góra - opad gradu
Znane są przypadki przekroczenia uprawnień, i to wśród osób funkcyjnych
jutro a moze pojutrze wgram strone z kursami bukmacherskimi na serwer
Nie wiem o co chodzi, ale lsczylbym delikwenta z Niemiec z innym krajem
bedzie to prosta strona bo jedynie mi zalezy na szukaniu pewniakow i dobrych kursow na lepsze zdarzenia
Jutro lub pojutrze nastąpi znaczne ochłodzenie.
Pojawi się arktyczne powietrze nad Europą
Pojawi się arktyczne powietrze nad Europą
No to po lecie?
Ktoś zalecal łapanie deszczówek, zakładanie oczek wodnych, a teraz co ?
Pisałem że zatopi Warszawę?
Sprawdziło się.
Teraz piszę że kilka dni będzie naprawdę innych.
Sprawdziło się.
Teraz piszę że kilka dni będzie naprawdę innych.
Zimnych....
np. bedzie mozna znaleźć na "1 drużyna pierwsza strzeli gola" najlepszy kurs
A w 2004 roku też Warszawa była zalana
Telefon przekręca wyrazy.
Mrozu nie będzie.
Wpływ na klimat mają ludzie
witamm wszystkich ponownie
- Tato, kto najbardziej szkodzi Polsce?
Ojciec udzielił właściwej odpowiedzi .Tykko jeden wyraz
Ze 25 lat temu pod koniec czerwca był przymrozek.
3 896 220. Pasko mozna tez to zgłosic na policje, oni szybko namierza takiego delikwenta lub zwrócić sie do obsługi faeceboka i zgłosić sprawe, wrtedy szybko znajda delikwenta
Pamiętam, pamiętam, nie zapomnę jak 4 razy koło mnie strzelił piorun. 2 razy w lesie, raz nad rzeką i raz na przystanku.Rozwalil mi telefon
Pasko wie co ma robić
I ci ciekawe, 3 razy zawsze 15.08
w mojej miejscowości tego dnia przeszło tornado tego dnia ... zaczęło się w nocy w okolicach kościoła i przeszło przez wioskę
W zasadzie to 5 szans .Miałem pożar mieszkania i 31.07 wypadek
3 896 249. zgrywu witaj umnie dzisiaj w mini 2/5x2 w multika testowo 3/10 lipa po całosci, ale jutro tez jest dzień i beda moze nowe wygrane kto wie
Zapomniałem jak się nazywa ta miejscowość, można znaleźć na Youtube " w Jozka piorun strzelił " , to gdzieś koło Pana????
3 896 259. Gosia__77 poczte?
Dobrej nocy
Witam!!!-Odkryłem pewną zależnośćNa czacie tego nie podam
Ale ciekawscy mogą zgłaszać się indywidualnie!!!
Ja też odkryłem ciekawą zależność:
Vondeoff to Gonzaga.
Gonzaga to Vondeoff.
Vondeoff to Gonzaga.
Gonzaga to Vondeoff.
Taki mały żart.
Za kilka dni promocja na 7 skreśleń.
PASKOO jezdeś, bo KENOWI sie popaprały godziny i stoi jak o północy
bogdan041
bo stoi, było tak już ze 3 razy - na kilka godzin się zawiesiło
bo stoi, było tak już ze 3 razy - na kilka godzin się zawiesiło

Jeszcze coś za chwilę