Wpisy 3 895 987 – 3 896 086
1 lipca 2020 19:46 → 1 lipca 2020 21:27, 100 wpisów
3 895 986. zgrywus ja ci nie pokaze tego skana z tej wygranej, bo ja tego minji wtedy niewysłałem natomiast sebastian go wysłał na 3 losowania z tego co pamietam, razem typujemy i on wysyla to u siebie co zatypujemy a ja u siebie z stad wiem co i srebasrtian ma trafione i on wie co ja trafine mam, z, a sebastian tu ci skanu niewrzuci bo niema dostepu tutaj do czata co niewiesz ze zostal zablokowany tu na wieki
a wiem ze trafił bo pamietam liczby na które razemn skladalismy i mielismy to wysłac to samo, i wiem ze sebasrtian to posłał ja niestety w ostatniej chwili kiedy leciałem do kolektury wzilem nie ten kupn coi maiałem wczesniej skresliny tylko ten z poprzedniego dnia i posłałem wczoraj dopiero przy sprawdzaniu nocnym kuponów zobaczyłem ze skas te nr, znam, co sie okazało były to te same nr co zatypowalismy razem i wychodzi z nich to ze jes4/5 i on to musiał wygrać no ja niestety przegapilem to ze wysłałem nie ten kupon i dlatego nietrafiłem
wyjaśnij mi proszę arczi dlaczego tutaj piszesz do sebusia który nie może odpowiedzieć, a mając zarazem kontakt z nim poza tą stroną?
3 895 990. zgrywus juz CI odpowiadam dlatego tutaj pisze bo wiem ze sebastian tu od czasu do czas zaglada na stronke i napewno to wszystko czyta co tu i kto pisze choc nie moze sie tu wypowiedziec bo jest zablokowany , czytac mu nikt tu niezabroni , a mi sie nie chce co chwilke pisac do o niego meila, bo tez mam inne zajecia w domu iniesiedze tutaj tez całymi dniami, na czacie
U nas na Uhrainie-Małopolsce Wschodniej-mówiło się:
Pisz do mnie na Berdyczów
Pisz do mnie na Berdyczów
dobra sorki ale musze cos podumac na mini na wieczór bo trzeba bedzie
coś posłac i w koncu cos wygrać
przecież sebuś może podesłać Tobie liczby żebyście razem trzepali kapuchę
a taki kupon ktoś pamieta do multikaJa pamiętam
n i za jaka cene było kiedys
Ale wtedy to gralam raz na miesiąc
pisałem tu wiekle razy juz kiedys kiedy byłtu jeszcze sebastian ze rtazem typujemy liczby poza ta stronka przesylajac swoje propozycje sobie na @ i kazdy z nas podaje swoje , z tego poznie tworzymy uklady z tych liczb i ustalamy którym ukladem gramy najpierw , i go tez puszczamy na kilka tez i dni , zalezy jak stojimi kasa, i nastepne uklady czekaja na nastepna kolejke, nikomu niepodajemy tych ukladóqw i liczb, przyjelismy tez taka jedna zasade ze jajk trafimy te 5/5 to opublikujemy tu skan wygranego kuponu, ale dopirero jresli bedzie to całe 5/5 nie jakies tam mniejsze wygrane typu 3/5 czy 4/5 tylko skan 5/5
Dziś pewniak w mini 1
Kiedy ja będę miała gwiazdkę przy nicku ciągle jestem uczniem
Myślę że mini ma sens 1 i krótka seria kilka losowań czy to swoje czy maszyna ale trafić ciężko nawet 3 /5
Spotkałem fajna brunetke z psemwolę blondynki ale zagaic warto z każdąA nóż łyżeczka
Pasko pogrzebał w ustawieniach i teraz awans nie zależy od ilości wpisów a od czasu... przebywania/pisania.
Teraz też biorę telefon co zawsze na bez telefonu jechałem a tu piwa nie da jest lot
v mogę kobieta pod wiaduktem leciała samochodem i silnik zgasł na środkuAle Ci co mieszkają tam to uje bo zamiast zadzwonić na straż ze tyle wody to patrzeli jak kobieta pływa
kiedy Ty się całujesz szef patrzy a dziewczyna też tak by chciałaJak chodzę do pracy to nie mogę być na czacie . dziś wyjątkowo bo mam wolne
Gosia piękne'kotelki
Gwiazdka >>> po upływie roku licząc od momentu rejestracji na MP
Nowe nicki są teraz pod szczególną obserwacją Pasko
https://www.multipasko.pl/regulamin.html
Pora zasilić konto TS-a
Nowe nicki są teraz pod szczególną obserwacją Pasko
https://www.multipasko.pl/regulamin.html
Pora zasilić konto TS-a
Aha rozumiem
Tak losują Lotto w Izraelu:
30.06.2020.
>> 22, 24, 26, 27, 28, 29, - 2 <<
30.06.2020.
>> 22, 24, 26, 27, 28, 29, - 2 <<
3 896 011. Biedroneczka1977 na mini pewniak to moze byc 4 niestety nie 1 chyba ze ktos chce
Nie Gosia nie w biedronce
A 4 też mam w moich jeszcze godzinka i będziemy te wygrane skany umieszczać
Nie ten nick to tak spontanicznie mi do głowy przyszedł chciałam jakiś ładny , jak kiedyś grałam w literaki to byłam konwalia ha ha
Mini
27,38,12,34,15,2,9
27,38,12,34,15,2,9
Tomi77, każdy ma swój rozum
Tomi77, trafisz, o ile nie będziesz psioczyl na liczby
Tomi77, a dlaczego nasz nie trafić 5/5
grajcie i wygrywajcie

Nie chce chybikow na Mini bo w każdym z trzech zakładów były po 2 powtórki
Czy ma ktoś z Was stare bankiety Multi Multi?

Tak będzie po wyborach
Władysław Kosiniak-Amisz
wybierajcie mądrze
Liczby oczywiście
3 896 053. chevelle1970 mormon

Kapitan Polska
Też mam 1 na 4 losowania...
Piątek biorę kolejny na 4 losowania.. I tak do smierci
Piątek biorę kolejny na 4 losowania.. I tak do smierci
Kolumna Dudy jadąca do Łomży zajęła cała jezdnie spychając inne samochody.. To się nazywa dziadostwo
U mnie już był
Duda
Głosujcie na Dudę.
Musisz znac miejsca,zeby lowic na wisle,ja na poczatku tez nie lubilem
Czekałam na taką pogodę długotak mi się podoba jak i słoneczko zaświecii deczczyk popada
Mydlek

ale to nie mój