Wpisy 3 895 787 – 3 895 886
1 lipca 2020 16:36 → 1 lipca 2020 18:17, 100 wpisów
Forsami A Ty wiesz co było w tym wpisie który zniknął ?
Było to że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko I nikt i nic tego nie zmieni żadne trole patole i tp..
3 895 778. Biedroneczka1977 2020-07-01 (16:32)
Arczi co było w tym wpisie 748 ?
jak niema jak go przedchwila czytałem, tu na stronce, nomi to wyswietla, a wam nie, no chyba ze admin to usunoł z czata, bo to była informacja do admina,podejrzewam ze osoba ta która pisze takie bzdety na faceboku oskarzajac Admina i innych o takie zeczy obserwuje tutaj nasza stronke na bieząco i bedzie jeszcze wiecej trolowac
Arczi co było w tym wpisie 748 ?
jak niema jak go przedchwila czytałem, tu na stronce, nomi to wyswietla, a wam nie, no chyba ze admin to usunoł z czata, bo to była informacja do admina,podejrzewam ze osoba ta która pisze takie bzdety na faceboku oskarzajac Admina i innych o takie zeczy obserwuje tutaj nasza stronke na bieząco i bedzie jeszcze wiecej trolowac
Co Wy z tym wpisem 748 przecież Pasko pokazuje czytać umiejo ...???!!!
Forsami jeśli jest to proszę mi skopiuj i wklej u mnie nie ma 748 ani 750
Nosz toś mnie teraz sprowokował co chcesz kości filet keski kiełbasa serdelki
Forsami stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
dobrze forsami pisze tak to bylo 5tys za 9/10 ,ale to bylo jakos na początku jak tylko multi weszlo
3 895 797. Biedroneczka1977 podejrzewam ze admin niechce aby to ktos zbytnio tu drazył co on tu podaje i mógł skasowac swój i moj wpis, tez , a ja nie bede go powielał tutaj, i sie narazał komukolwiek,wazne ze cos nam admin takie przekazał i wiemy ze ta stronke ktos atakuje podszywajac sie pod wiele osób i to na faceboku ,jesli jest am taki odwarzny to dlaczego tam to pisze a niewejdzie tutaj i tu tego nienapisze wprost tylko poza czatem wypisuje takie brednie
Fors.... zapasy w lochu nagromadził ale zapomniał przesyłamy z chat do lochu
panoramix stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
waldus stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cześć dzisiaj pracowałem do 17:14 aha, bo pojechałem jeszcze na obiad. A jak dumnie wygląda medal na moim profilu.
Przed chwilą padło 7 x 1564,30 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Gosia___77_ dziękuje i proszę. Zadzwoń 532 144 526, albo ktoś.
Krzysztof na zdjeciu widac ze czas cie nie oszczedza postarzales sie
nie gram na wieczór o 14.00 dużo przepadło trzeba odpocząć od gry
przy dobrych wiatrach możnabyło dziś sporo przytulić a na wieczór nic mi się nie widzi z map
Jak te zdjęcia ma z 13.07.2019.
Wtedy fajnie grałem, tata bez raka i pandemii nie było.
A dam teraz.
3 895 826.
3 895 860. Gosia__77
Na ile wyglądam lat i jak ? Dzwoń.
18

jeden wózek dwa może odrazu 6